Lainapalvelut 2020 – selvitimme kaikki luotonmyöntäjät Suomessa

Lainapalveluiden määrä Suomessa on ollut jatkuvasti kasvussa, mutta nyt viimeaikoina on näkynyt selkeä lasku uusien avattujen lainapalveluiden määrässä. Syynä lienee todennäköisesti alati tiukentuva laki kulutusluottojen- ja pikavippien ympärillä.

Koska monet verkossa toimivista lainapalveluista jäävät suurimmalta osalta lainanhakijoista huomaamatta, me halusimme rakentaa koko Suomen kattavimman listauksen eri rahoituslaitoksista, mukaan lukien lainanvälittäjistä ja kilpailuttajista.

Toivottavasti löydät itsellesi kiinnostavia kandidaatteja nopean lainan löytämiseksi.

Toiminnassa olevat lainapalvelut

omalaina logo

Omalaina on Suomessa suuren suosion saavuttanut lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa kuluttajien lainatarpeita vuodesta toiseen. Lainaa voi palvelun avulla kilpailuttaa jopa 60 000 euroon asti, pitkällä 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Ferratum logo

Ferratum on kaikkein tunnetuin pienlainoja ja keskisuuria lainoja makseleva rahoitusyhtiö, joka toimii useassa maassa Euroopassa. Palvelun uudistumisen myötä rahoitustuotteiden tarjonta on laajennettu sopimaan jokaisen tarpeisiin.

Blue Finance logo

Blue Finance on nuorten keskuudessa suuren suosion saavuttanut pikalaina -palvelu, josta voi hakea noin 300 – 600 euron suuruista “arkilainaa” nopealla aikataululla.

Etua.fi logo

Etua on Suomessa pisimpään lainanvälitystä harjoittanut yritys / lainapalvelu, joka kilpailuttaa kaikki lainatarpeet nopeasti ja turvallisesti verkossa.

saldo pikalaina

Saldon klassinen “mahtaako sulla Saldo riittää?” on jo monien korviin pinttynyt slogan arjen pikalainaajasta, joka ei jätä ketään oman onnensa nojaan. Nopeat ja edulliset pikalainat varmistavat rahojen riittämisen vielä huomiseen.

Lendo logo

Lendo on myös lainanvälitystä harjoittava yritys, joka kilpailuttaa asiakkaiden lainoja yhteistyökumppaneidensa kautta. Suomessa toimintaa on harjoitettu jo kohta vuosikymmen ja toimintaa löytyy myös muista pohjoismaista.

Rahalaitos logo

Muiden lainanvälittäjien tavoin myös Rahalaitos kilpailuttaa lainoja, mutta Suomessa ainoana joka tarjoaa suurimman maksimilainasumman, joka on 70 000 euroa jopa 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lisää aktiivisia lainapalveluita

Tulemme jatkuvasti päivittämään tätä sivua uusien lainapalveluiden varalta. Olemme halunneet listata vain ne lainapalvelut jotka kattavat kaikkien suomalaisten lainatarpeet nopeasti ja turvallisesti. Jos listaisimme kaikki käytöstä poistetut tai toimintansa lopettaneet lainapalvelut olisi lista liian pitkä luettavaksi.

Näiden esittelemiemme palveluiden etenkin lainanvälittäjien avulla saa näppärästi tavoitettua yli 30 luotonmyöntäjää ja hartijapankkia yhdellä hakemuksella. Tarjoukset voi saada jokaiselta luottolaitokselta omaan sähköpostiin tai lainanvälittäjän omaan järjestelmään, jossa allekirjoitusta vailla olevat tarjoukset odottavat ottajaansa.

Kaikki listasta löytyvät yritykset kuuluvat myös Finanssivalvonnan alaisuuten ja Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.