Lainapalvelut

Lainapalvelut

Lainapalveluiden määrä Suomessa on ollut jatkuvasti kasvussa, mutta nyt viimeaikoina on näkynyt selkeä lasku uusien avattujen lainapalveluiden määrässä. Syynä lienee todennäköisesti alati tiukentuva laki kulutusluottojen- ja pikavippien ympärillä.

Koska monet verkossa toimivista lainapalveluista jäävät suurimmalta osalta lainanhakijoista huomaamatta, me halusimme rakentaa koko Suomen kattavimman listauksen eri rahoituslaitoksista, mukaan lukien lainanvälittäjistä ja kilpailuttajista.

Toivottavasti löydät itsellesi kiinnostavia kandidaatteja nopean lainan löytämiseksi.

Omalaina
Rahalaitos logo
Rahalaitos
Rahoitu logo
Rahoitu
lendo
lendo
sortter
Sortter
Zmarta logo
Zmarta
sambla
Sambla
Suomenyhdistelylaina
Suomen yhdistelylaina
Ferratum logo
Ferratum
komplettbank logo
Komplett bank
bigbank logo
Bigbank
vippi.fi logo
Vippi.fi
Blue Finance logo
Blue Finance
saldo pikalaina
Saldo
Lainasto laina
Lainasto
Etua.fi logo
Etua
Axolaina logo
Axolaina
Bank Norwegian
Nordax Bank
Lea Bank

Lisää aktiivisia lainapalveluita

Tulemme jatkuvasti päivittämään tätä sivua uusien lainapalveluiden varalta. Olemme halunneet listata vain ne lainapalvelut jotka kattavat kaikkien suomalaisten lainatarpeet nopeasti ja turvallisesti. Jos listaisimme kaikki käytöstä poistetut tai toimintansa lopettaneet lainapalvelut olisi lista liian pitkä luettavaksi.

Näiden esittelemiemme palveluiden etenkin lainanvälittäjien avulla saa näppärästi tavoitettua yli 30 luotonmyöntäjää ja pankkia yhdellä hakemuksella. Tarjoukset voi saada jokaiselta luottolaitokselta omaan sähköpostiin tai lainanvälittäjän omaan järjestelmään, jossa allekirjoitusta vailla olevat tarjoukset odottavat ottajaansa.

Kaikki listasta löytyvät yritykset kuuluvat myös Finanssivalvonnan alaisuuteen ja Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.