Pikavippi

Pikavippi heti tilille, mutta mistä voin olla varma, että saan rahat heti? Tämän ja monta muuta kysymystä kuulemme joka päivä. Siksi laadimme pikavippi vertailun, jonka avulla kuka tahansa voi helposti selvittää parhaimmat lainavaihtoehdot pelkästään nopealla silmäilyllä.

Tiedän, että sinulla on kiire saada rahoitusta, siksi voin jo tässä kohtaa mainita, että parhaimmat lainatarjoukset saat tällä hetkellä OmaLainalta. Saat tavoitettua useita luotonantajia yhdellä hakemuksella ja näet heti kuka luotonantaja voi maksaa tarvitsemasi rahat tilillesi heti. Hae turvallista pikavippiä nyt!

Katso lainatarjouksia

Päivitetty viimeksi: 10. toukokuu 2024
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Pikavippi heti, mutta mistä? Pienlaina eli pikavippi  on lyhytaikainen, yleensä vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on tyypillisesti 1 ja 2000:n euron välillä. Pienlainan hakeminen yksinkertaisuudessaan tapahtuu yleensä esimerkiksi tekstiviestillä tai luotonantajan verkkosivuilla.

Pikavippien maksuaika on suomessa ollut keskimäärin noin 3 kuukautta ja ne ovat olleet Suomen suosituin lainatuote, koska ne ovat nopeita ja helposti saatavilla.

Pikavippi vertailu – taulukon käyttäminen on helppoa, valitse antamiesi ehtojen mukaan sinulle edullisin tai suosituin pikavippi ja siirry hakemaan lainaa. Me listaamme vain luotettavat ja vakavaraiset rahoitusyhtiöt, joiden toiminta on läpinäkyvää myös lainanhakijoiden suuntaan.

Pikavippiä hakiessa kannattaa ottaa huomioon, että pikavipin kulut yleensä muodostuvat korkokuluista ja nostopalkkioista. Tämän lisäksi kirjoittaessamme paras pikavippi -artikkelia, kiinnitimme huomioita lainan maksu nopeuteen, joka yleensä on merkittävin tekijä, kun haetaan pikalainoja suoraan netistä.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi, pienlaina tai pikaluotto miksikä sitä nyt haluaa kutsua, on yleisesti ottaen koko maailman suosituin ja eniten haettu lainatuote. Itsessään pikavippi tarkoittaa nopeaa lainaa tai tutummin pikalainaa. Termi on viittaus siihen miten nopeasti rahat ovat käytössä lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Toisin sanoen, esimerkiksi 1 – 2000 euron pikavippi on viittaus sille, että netistä saadaan 1 – 2000 euroa lainaa heti tilille.

Mikä tahansa pieni laina ei ole sama asia kuin pikavippi. Kaikki pikavipit kuuluvat vakuudettomien lainojen kategoriaan, joka tarkoittaa että lainat jopa pienemmätkin joilta vaaditaan vakuuksia eivät ole pikavippejä.

Termi on jo lähes vakiintunut Suomen kieleen vaikka alunperin se tuli käännöksenä muualta maailmasta. Esimerkiksi Ruotsissa vastaavasta lainasta käytetään sanaa snabblån eli suomennettuna pikalaina.

Myös osa joustoluotoista voidaan lukea pikavippien kategoriaan vaikka ne eivät kertalainoja olekaan. Pikavippi on vain yleistermi, joka kuvaa pieniä nopeasti saatavia rahalainoja, joissa historian saatossa oli korkeat korot.

Pikavippi tänäpäivänä ja tulevaisuudessa

Tarve nopealle rahoitukselle ei tule koskaan katoamaan. Tänään ja tulevaisuudessa tullaan tarvitsemaan nopeita rahoittajia myös hinnankin kustannuksella.

Tavallisesti pikavipeille on hyvin tyypillistä korkeat korot ja lyhyet takaisinmaksuajat. Lainsäädäntö on kuitenkin muuttunut siten, että pikalainat tai pikavipit eivät eroa enää kustannustensa perusteella juuri lainkaan perinteisistä kulutusluotoista.

Koska lainsäädäntö on ankarasti kiristynyt pikalainojen ympärillä on yhä useamman akuutin rahantarpeessa olevan vaikea saada lainaa. Sitä mukaan kun luotonantajien palkkiot ja voitot lainoista vähenevät myös lainaehdot ja vaatimukset kiristyvät.

Tulevaisuudessa näyttää siltä, että vain harvat ja valitut voivat hakea lainaa kun luotonantajat pakotetusti kiristävät lainaehtojaan. Tietysti tämä spekulaatio koskee vain pikavippejä, sillä suurempia kulutusluottoja haetaan yhä useammin.

Mitä pikavippi maksaa?

Kuten edellä mainittiin pikavipit mielletään tyypillisesti hyvin kalliiksi lainavaihtoehdoksi ja tämä pitkin paikkansa ainakin 4 vuotta siten, etten nykyistä korko ja luottolainsäädäntöä joka kiristi kaikkien mukaan lukien pikavippien korkoja 20%.

Myöhemmin vuonna 2020 voimaan astui väliaikainen korkokattolaki, jonka tarkoitus on estää velkaantumista ja maksuhäiriömerkintöjen lisääntymistä nousseen lainakysynnän johdosta Pandemian takia. Tämän lainsäädännön oli määrä väistyä Joulukuussa 2020, mutta sitä jatkettiin vielä vuoden 2021 Syyskuuhun asti.

Lakimuutosten seurauksena, monet sellaiset lainanhakijat, jotka olivat tottuneet saamaan lainaa aina kuukauden lähestyessä loppua, eivät enää saaneetkaan lainaa. Lainaamisesta tuli monelle luotonantajalle kannattamatonta ja näimmekin, miten useita suomalaisia rahoitusyhtiöitä lopetti toimintansa.

Niistä jotka eivät lopettaneet, suurin osa siirtyi myöntämään vai suurempia pikavippejä ja loput muuttivat lainojen hinnastoja siten, että ne vastasivat muuttunutta korkokattolakia. Enimmäkseen tämä aiheutti vain hämmennystä lainanhakijoiden keskuudessa, sen sijaan, että se olisi auttanut velkaantuneita parantamaan omaa asemaansa.

Se pahimmillaan teki jopa päinvastoin, kun velkaongelmiin ajautuvat eivät enää saaneetkaan vaihdettua kallista lainaa edullisempaan.

koroton pikavippi:

Halvin pikavippi irtoaa vuonna 2020 peräti 0 euron kustannuksilla mikäli kyseessä on uusi asiakas ja laina maksetaan takaisin 30 vuorokauden kuluessa, tällöin kyseessä on niin sanottu koroton pikavippi.

Hauska temppu myös muille lainakikkailijoille: voit peruuttaa pikavipin tai muun lainan 14 vuorokauden kuluessa siten, että laina ei kerrytä korkoa kun käytät kuluttajansuojalakiin perustuvaa tuotteiden peruutusoikeutta.

Jos näitä kahta menetelmää ei oteta huomioon maksaa esimerkiksi halvin 100 euron laina 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla vain 1 – 2 euroa.

Nykypäivänä korottomat pikavipit ovat historiaa eikä niitä ole mahdollista saada enää yhdeltäkään lainantarjoajalta. Voit kuitenkin sen sijaan saada pikavippiä alhaisella korolla, kunhan laina maksetaan takaisin mahdollisimman nopeasti. 

Pikavippien korot vaihtelevat

Kuten ylempänä voit lukea, tämänpäivän pikavipit eivät ole enää kalliita kuten ennen vanhaa. Korko lainsäädäntö on jo useaan osoitteeseen puuttunut pikavippien ”kiskurikorkoihin” ja näin tehneet niistä kuluttajaystävällisiä lainaratkaisuja. Moni tänäpäivänä ottaa mielummin pikavipin, kuin osamaksun koska se on jopa halvempi vaihtoehto.

Uusimmat muutokset pikavippien korkolainsäädäntöön on nähty vuonna 2013, jolloin alle 2000 euron lainojen todellinen vuosikorko säädettiin enintään 50 prosenttiin. Vuonna 2019 eduskunta ja oikeusministeri onnistuivat määräämään kaikkien kuluttajalainojen nimelliskorot 20 prosenttiin.

Tämä tarkoittaa, että pikavippi ei missään tapauksessa voi olla enää kovin hintava. Maksimissaan todellinen vuosikorko voi kaiken kaikkiaan yltää 30 – 35 prosenttiyksikön hujakoille.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavipin saamisen edellytykset ovat täysin samat kuin muissakin lainatuotteissa. Tietysti jokainen luotonantaja asettaa omat vaatimuksensa lainoillensa ja siksi markkinoilta löytyykin erilaisia lainatuotteita esimerkiksi yli 21 – 23 vuotiaille.

Pikavippiä voi hakea heti kun täyttää seuraavat kriteerit:

  • Lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
  • Lainanhakijalla on oltava riittävät tulot lainan takaisinmaksuun
  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja luottorekisterin on muutenkin oltava puhdas

Kun tarvitaan pientä lainaa nopeasti on yleensä lyhyt pikavippi paikallaan, joka tarkoittaa että lainanhakijan on hyvä varautua maksamaan laina takaisin heti seuraavan palkan tai tulonsiirtojen tullessa.

Pikavippejä haetaan kaikkein eniten aina loppukuusta, koska budjetti on jäänyt alijäämäiseksi ja rahoitusta tarvitaan silti.

Helppo ja nopea pikavippi on kenen tahansa saatavilla

Kuka tahansa 18 – 75 vuoden väliltä oleva henkilö pystyy hakemaan ja saamaan pikavippejä netistä. Enää näissäkään lainatuotteissa ei ole mahdottoman korkeaa velkaantumisen riskiä, sillä lainat ovat uskomattoman edullisia, jos verrataan siihen, mitä ne olivat vielä vuosia sitten.

Suomessa ainoastaan maksuhäiriömerkinnän omaavat lainanhakijat ovat huonossa asemassa, sillä laki kieltää lainan maksamisen henkilöille, joilta löytyy maksuhäiriömerkintä asiakastietorekistereistä (Asiakastieto ja Bisnode).

Tämä koskettaa valitettavasti kaikkein eniten niitä, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa muuten moitteettomasti, mutta ovat syystä tai toisesta saaneet merkinnän vaikka varsinaista velkataakkaa ei ole vielä edes kertynyt.

Suomessa ainakin aikaisemmin toimi yksi lainapalvelu, josta myös luottotiedottomat saivat vakuudettomia pikavippejä. Kyseisen lainapalvelun nimi on Tandolaina. Vaatimuksena oli kuitenkin se, että maksuhäiriömerkinnän omaavalla lainanhakijalla piti olla ”takaaja”, joka ottaisi vastuun lainasta, mikäli tämä luottotiedoton henkilö ei pystyisikään maksamaan lainaa takaisin.

Pikavippi vai osamaksu?

Etenkin elektroniikka tai auto ostoksilla törmää usein tähän kysymykseen jossa punnitaan esimerkiksi autoliikkeen tai elektroniikkaliikkeen tarjoamaa osamaksusuunnitelmaa tuotteisiin.

Nämä liikkeet käyttävät yhteistyökumppaneinaan juurikin rahoituslaitoksia, joka tarkoittaa niiden kustannusten olevan korkeampia kuin markkinoilla keskimäärin.

Kuten lainat myös pikavipit kannattaa juuri tästä syystä kilpailuttaa siten, että kun liike tekee sinulle tarjouksen osamaksusta voit verrata sitä saamiisi lainatarjouksiin ja todeta, että netistä haettava kilpailutettu vippi on yleensä merkittävästi halvempi.

Osamaksua voidaankin pitää yhtenä kalleimmista tavoista rahoittaa mikä tahansa asia. Vaikka osamaksun ottaminen tuntuukin helpommalta vaihtoehdolta, on sopivan lainan löytyminen ja saaminen vain muutaman klikkauksen päässä tälläkin hetkellä.

Jos verrataan taulukossa esiintyviä pikavippejä esimerkiksi Klarnaan, voidaan suoraan todeta, että näitä ei voi edes verrata keskenään. Nimittäin Klarnan lainoissa tai luotoissa korko on lähes poikkeuksetta 20 prosenttia, kun taas halvimmissa pikavipeissä korko voi usein olla alle 10 prosenttia. Ja kyllä, puhumme todellisista, kaikki kulut huomioivista koroista.

Älä kuitenkaan käsitä väärin..

Molemmissa rahoitustuotteissa on usein omat etunsa. Osamaksut tarjoavat hyvin joustavia maksuaikoja, mutta haittapuolena voidaan tietysti pitää kustannukset kumuloituvaa kertymistä, kun takaisinmaksuaika venyy.

Yksityiset pikavipit puolestaan ovat lyhyen takaisinmaksuajan kertalainoja, joissa takaisinmaksuaika on rajattu hyvin lyhyelle aikavälille. Näin kokonaiskustannukset pysyvät maltillisina ja hallinnassa verrattuna avoimiin osamaksuihin.

Pieni pikavippi arjen kaikkiin tarpeisiin

Lainantarve on aina hyvin yksilöllinen, siksi kannattaa huolellisesti perehtyä hakemansa lainan kokonaiskustannuksiin esimerkiksi luotonantajien tarjoamien laskurien avulla.

Suurimmalle osalle lainanhakijoista riittää pieni pikavippi suuremman lainan sijaan.

Monesti kuitenkin perinteisiä pikavippejä hakeneet henkilöt päätyvät lopulta lunastamaan lainaa toistamiseen, jonka takia voi olla järkevämpää ottaa suurempi laina yhdellä kertaa.

Pientä pikavippi tarvittaessa Nopeelaina on hyvä vaihtoehto aloittaa, sillä me vertailimme kaikki suuremmat ja pienemmät pikavipit. Kun taustaselvitys on tehty on lainaa helpompi lähteä hakemaan rauhallisin mielin. Voit olla varma, että valitset edullisimman pikavipin.

Pienten pikavippien lainakulut muodostuvat usein nosto-, avaus- ja tilinhoitopalkkioista, sillä laina-ajat pysyvät lähes poikkeuksetta niin lyhyinä, että varsinaisella nimelliskorolla ei ole merkitystä.

Mistä pikavippi? Tässä Nopeelainan 3 pikaluottoa

Mistä pikavippi ilman ylimääräistä sähellystä? Jos tarvitset pientä lainaa nopeasti, ilman vakuuksia ja ilman päänsärkyä. Kokeile joitakin suosittelemistamme vaihtoehdoista. Taulukossa osa esiintyvistä lainapalveluista on lainanvälittäjiä, jotka toimittavat hakemuksen useaan paikkaan yhdellä kertaa, jotta lainalle saadaan mahdollisimman alhainen korko.

Lainanvälittäjät saattavat olla liian hidas menetelmä löytää sopiva rahoitus vaihtoehto jos tarvitset pikavippiä nopeasti.

Jos lainalla on kiire, suosittelemme sinulle näitä kolme vaihtoehtoa:

Ferratum = ferratum on ”pikalainojen kuningas” jo pitkään alalla toimineen lainapalvelun tuotteet on hiottu timanteiksi, joka tarkoittaa, että jokaiselle löytyy sopiva rahoitusratkaisu. Tarvitsetpa sitten joustavaa pikavippiä tai kertalainaa, voit hakea samasta palvelusta molempia, myös suurempina summina.

Omalaina = vaikka lainalla on kiire, on Omalaina.fi:n palvelu hyvä tapa tavoittaa useita luotonantajia yhdellä kertaa. Omalainalla on kaikkein eniten yhteistyökumppaneita, joka tarkoittaa, että tavoitat myös kaikki pikavippiä tarjoavat yritykset yhdellä kertaa.

Ensimmäiset lainatarjoukset saat heti lainahakemuksen toimitettuasi, joten lainaa on mahdollista saada jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä, mikäli täytät luotonantajien asettamat kriteerit.

Blue Finance = huolimatta siitä, että Blue Finance on lopettanut joustoluottojen myöntämisen on heiltä silti mahdollista saada pikavippiä. Yrityksen myöntämä pikavippi kulkee nimellä Arkilaina, jota on mahdollista hakea aina 100 – 500 euroa. Laina maksetaan heti tilille, eikä hakemuksen yhteydessä tarvita palkka-, tai eläketodistuksia.

Bonuksena Taskulaina = melko uusi lainapalvelu Suomessa, joka myöntää kertalainoja 300 – 600 euroa maksimissaan kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla. Muiden esiteltyjen lainapalveluiden tavoin, hakemuksessa ei tarvitse toimittaa liitteitä.

Onko mahdollista saada pikavippi heti tilille?

Nykyään nopeus on rahoitusalan kilpailuvaltti, joka tarkoittaa että lähes jokainen rahoitusyhtiö pyrkii tekemään päätöksiä nopealla aikataululla.

Tästä hyvä esimerkki on se, että alustavat lainapäätökset on pitkälti automatisoitu siten että lainanhakija tietää heti voiko hän ylipäänsä saada lainaa. Lisäksi jos henkilö läpäisee automaattiset tarkistuksen luottokelpoisuudesta hän todennäköisesti saa lainaa heti allekirjoitettuaan lainasopimuksen.

Pienet ja lyhyet alle 5000 euron pikavipit maksetaan kaikki heti tilille kun lainahakemus on lähetetty ja lainasopimus allekirjoitettu. Poikkeuksen tähän tekevät lainojen kilpailutuspalvelut jos tarjoilla ei ole yhtäkään nopeaa rahoittajaa.

Kun tarvitset pikavipin nopeasti:

  • Varmista ensin, että sinulla ja luotonantajalla on käytössä sama pankki esimerkiksi Osuuspankki, Ålandsbanken, Nordea, Danske Bank tai jokin muu.
  • Nyt kun tiedät, että luotonantajasi käyttää samaa pankkitiliä voit siirtyä täyttämään ja lähettämään lainahakemuksen jos kello on jotakin 07:00 – 23:00 väliltä.
  • Kun lainahakemus on lähetetty saat vastauksen ja lainatarjouksen nopeasti noin muutamassa minuutissa, jonka allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi heti.
  • Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu suoraan verkossa sähköisesti tunnistautumalla mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.
  • Jos lainallasi on kiire: unohda kulutusluotot ja vertaislainat, saat nopeimman lainapäätöksen joustoluotoista tai pikavipeistä jotka löydät sivun yläosasta.

Kun tarvitset pikavipin pitkällä maksuajalla

Valitse sellainen luotonantaja, joka kilpailuttaa kaikki lainatarpeet. Näin voit olla varma sopivan lainan löytymisestä, kun saat itse vaikuttaa hakemasi lainan takaisinmaksuaikatauluun. Tarvittaessa voit harkita vielä joustavampaa lainaa, jossa ei ole kiinteää maksuaikaa.

Miten haen pikavippiä?

Nopeelaina.fi on juuri oikea paikka aloittaa pikavipin hakeminen. Keräsimme sivun yläosasta löytyvään pikavippivertailuun kaikki ne pikavippipalvelut jotka maksavat lainarahat heti kaikkien pankkien tileille.

Vertailu on rakennettu siten puolueettomasti, että ylimpänä ovat ne lainapalvelut joista asiakkaat ovat saaneet edullisinta lainaa. Toisin sanoen halvin pikavippi on taulukossa ylimpänä.

Nyt kun olet valmis hakemaan pikavippiä siirry suoraan taulukkoon, josta etsit itsellesi sopivan lainapalvelun. Täytä lainahakemus ja vastaanota lainatarjous. Viimeistele lainasopimus allekirjoittamalla saamasi lainatarjous, jonka jälkeen rahat maksetaan viipymättä ilmoittamallesi tilille.

Nopea pikavippi netistä

Lyhyenä kertauksena käydään läpi luotonantajat, joiden palveluista on mahdollista saada pikavippi nopeasti omalle tilille.

Lainan nopeuteen vaikuttaa eniten lainan suuruus ja takaisinmaksuaika. Pidemmät takaisinmaksuajat ja suuremmat lainasummat vaativat usein enemmän dokumentteja eikä niitä yleensä myönnetä automaattisesti toisin kuin pieniä pikavippejä.

Ylivoimaisesti paras paikka hakea lainaa on OmaLaina, sillä Omalainan avulla tavoitat kaikki muutkin luotonantajat jotka voivat myöntää sinulle nopeita pikavippejä. Näin saat yhden hakemuksen avulla helposti tiedon niistä luotonantajista jotka ovat a) mahdollisimman edullisia ja b) nopeita.

  • Yli 1000€ pikavipeissä: OmaLaina, Vertaakorkoja ja Rahalaitos
  • Alle 1000€ pikavipeissä: Ferratum, Taskulaina ja Blue Finance

Totta kai tavoitat kaikki nämä lainapalvelut suoraan yhdellä hakemuksella käyttämällä lainanvälittäjien palveluita, mutta lainatarjousten toimittamisessa saattaa kestää jopa 24 tuntia.

Usein kysyttyä pikavipeistä

Kuka voi hakea pikavipin?

Pikavipin voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitussa aikataulussa. Eri luotonantajien lainavaatimukset saattavat erota toisitaan esimerkiksi ikärajan ja tulovaatimusten osalta.

Onko pikavippi kallis?

Pikavippi ei enää tänäpäivänä ole kallis rahoitusmuoto. Lainsäädännössä tapahtuneet muutokset ovat tehneet pikavipeistä yhden markkinoiden halvimmista lainatuotteista mitä kokonaiskustannuksiin tulee.

Onko pikavippi turvallinen?

Kaikki sivustollamme esitellyt pikavipit ja luotonantajat ovat luotettavia ja vakavaraisia toimijoita jotka toimivat Suomen Finanssivalvonnan alla ja kuuluvat lisäksi Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Saako pikavipin heti tilille?

Lähes poikkeuksetta kaikki pikavipit laitetaan maksuun välittömästi. Siihen onko pikavippi tililläsi heti vaikuttaa käyttämäsi pankki. Jos luotonantajalla ja sinulla on sama pankki saat lainarahat tilillesi jo tänään.

Mikä on koroton pikavippi?

Koroton pikavippi on termi jota käytettiin paljon vuosia takaperin. Sillä viitattiin kampanjoihin joita luotonantajat järjestivät houkutellakseen uusia asiakkaita palveluunsa.

Mikä on suurin pikavippi?

Pikavipit yleensä ovat suuruudeltaan noin 10 – 5000 euron suuruisia lainoja, mutta suurimmat myönnetyt pikavipit ovat olleet yli 8000 euroa. Yli 10 000 euron lainat ovat jo kulutusluottoja.

Voiko pikavippi olla ilmainen?

Periaatteessa pikavippi voi edelleen olla ilmainen vaikka varsinaisia kampanjaetuja ei enää ole olemassa. Käyttämällä KSL:n perustuvaa oikeutta peruuttaa laina 14 vuorokauden kuluessa, saat rahat takaisin ilman lainakuluja. Huomioi kuitenkin, että luotonantajilla voi olla omat ehtonsa.

Missä tilanteissa pikavippiä ei kannata ottaa

Mitään pikavippi tuotetta ei kannata edes harkita, mikäli sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Onneksi nykyään monet luotonantajat tarkistavat henkilön maksukyvyn erittäin tehokkaasti, jonka ansiosta luottojen myöntäminen henkilöille joiden tulot eivät ole riittävät on rajoitettu.

Nopeelaina edellyttää vastuullista lainaamista. Suosittelemme vain sellaisia luotonantajia ja rahalaitoksia jotka kuuluvat Finanssivalvonnan ja Etelä-Suomen Aluehallintoviraston rekistereihin. Ennen luottopäätöstä hakijan tulee kuitenkin itse tarkistaa lainaehdot ja viimekädessä varmistaa, että oma maksukyky on vakaalla pohjalla.

Suuret pikavipit vai kulutusluotto?

Nykyään monet kulutusluotot myönnetään pikavipeiksi, sillä erilaiset muutokset lainsäädäntöön ovat muuttaneet suhtautumisen vakuudettomiin lainoihin. Enää pikavipillä tai kulutusluotolla ei juurikaan ole eroa, etenkin jos laina on otettu lainanvälittäjän avulla, joka kilpailuttaa lainat keskenään.

Aikaisemmin pikavippien ja kulutusluottojen välillä on selkeä raja, nyt varsinaisesti pikavipeiksi voidaan mieltää enää muutama rahoitustuote joka on suuruudeltaan 300 – 600 euroa.

Perusteluna tälle on lainakustannusten muodostuminen, sillä pikavipeissä osa kustannuksista usein muodostuu nopean noston kuluista tai muista palkkioista jotka liittyvät nopeaan rahoitukseen. Tästä huolimatta suurempi kulutusluotto on yhtä nopeasti saatavilla, usein jopa edullisemmin.

Pikavippi kokemuksia – mikä on järkevin tapa toimia

Pikavippi kokemuksia olemme kuulleet vuosien varrella tuhansia. Nykyään monet näistä kokemuksista ovat jopa positiivisia. Positiivisiksi asioiksi nostetaan usein lainojen saatavuus ja nopeus. Pikavippi on parhaimmillaan erinomainen apu silloin kun rahaa ei voida saada mistään muualta. Yleensä pikavipit käytetään äkillisiin menoihin, kuten auton korjaukseen tai lääkärikuluihin.

Järkevin tapa toimia silloin, kun tiedetään pikavippi tarpeen olevan akuutti on katsoa ensin pikavippivertailusta sopivat luotonantajat ominaisuuksien perusteella. Tämän jälkeen siirrytään täyttämään lainahakemus, kun taustaselvitys on jo tehty. Jos päätät käyttää sivustollamme esiteltyjä lainapalveluita, päädyt todennäköisesti hakemaan lainaa kilpailuttajalta, joka etsii sinulle edullisimman rahoitustuotteen. Sinulle voidaan ehdottaa pikavipin sijaan myös muita hyviä rahoitustuotteita, jotka voivat sopia nykyiseen tilanteeseesi.

Jos luet tätä nyt ja tarvitset vippiä nopeasti on paras toimia heti. Siirry sivun yläosaan ja valitse lainapalvelu johon sinä ja minä luotamme.