Kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajia

Ennen lainan hakemista on hyvä tutustua paremmin lainaa tarjoaviin yrityksiin. Näin lainaehdot eivät pääse yllättämään ja lainan hakeminen on turvallista. Nopeelaina.fi lisää ajankohtaiset ja luotettavat luotonantajat alla olevaan listaan. Lista kattaa kaikki luotonantajat aina pikavipeistä vertaislainoihin.

Jos haluat lukea lisää jostakin tietystä luotonantajasta paina kohtaa “lue lisää” ja pääset lukemaan lisätietoa. Kun olet valmis hakemaan lainaa paina luotonantajan sivulta “hae lainaa” nappia, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille. Täytä hakemus ja odota, että hakemus hyväksytään. Sen jälkeen voit heti siirtyä nostamaan lainaa tilillesi lainaehtojen puitteissa.

Mikäli haluat jonkin tietyn lainatyypin esimerkiksi pikavipin löydät sen yläpalkista kohdasta pikavippi, olemme myös tehneet pikavippivertailun, jonka löydät linkistä: “lainaa heti ilman vakuuksia.”

Sivuiltamme yläpalkista löytyy myös kategoriat, jossa on eritelty tarkemmin kyseiset lainat esimerkiksi pikavippi,joustoluotto tai kulutusluotto.

 

Parhaat luotonantajat 2018


Ferratum lainaa

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee joka päivä 24h ja lainapäätöksen saa välittömästi. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot tehdään klo 07.00-23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään kellon ympäri. Ruuhka-aikoina käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa. Ferratum joustava on 2000 € jatkuva luotto.

Lue lisää..


ekstraluotto lainaa

Ekstraluotto tarjoaa helpon ratkaisun pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Ekstraluoton laina on 2100 euron tililuotto. Ekstraluoton hinnoittelu on läpinäkyvä, eikä palvelu sisällä piilokustannuksia. Maksat vain luoton käytöstä.

Lue lisää..


rahalaitos lainaa

Rahalaitos on hyvin tunnettu suomalainen riippumaton lainanvälittäjä. Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa ja pyrkivät hankkimaan lainanhakijalle aina edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Lainaa jopa 50 000 euroon asti. Yhdellä lainahakemuksella saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään.

Lue lisää..


ostosraha lainaa

Ostosraha.fi myöntää 400 – 10 000€ kulutusluottoja, pitkällä 12-72kk maksuajalla, pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia, hakemusten käsittelyaika on n. 15min. laina maksetaan lainanottajan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Lue lisää..


ege lainaa

Ege.fi myöntää lainaa 100 – 2800 euroa, rahat maksetaan tilille hakemuksen jälkeen 2 työpäivän kuluessa. Egessä voi myös tilata Ekspress-palvelun Ege.fi itsepalvelussa tai tekstiviestillä, jolloin rahat siirretään tilille viimeistään 30 minuutin kuluessa.

Lue lisää..


suomilimiitti lainaa

Suomilimiitti tarjoaa joustavaa tililuottoa, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2000 euroa luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia. Tililuottoa voi käyttää juuri silloin, kun itse haluaa ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Suomilimiitti palvelu ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Maksat ainoastaan luoton käytöstä.

Lue lisää..


bluefinance lainaa

BlueFinance myöntää 100 – 700 euron pikaluottoja tai 2000 euron joustoluottoja. BlueFinancelta  jopa 2000 euroa, rahat saat tilille jo 15 minuutissa! Lainan takaisinmaksu on joustavaa pienissä erissä. Ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja. BlueFinancella Lainan hakeminen on täysin ilmaista, maksat vain käyttösi mukaan. Lisäksi ensilainan ottajalle laina on täysin ilmainen 300 euroon asti, kun maksat lainan takaisin 14 vuorokaudessa.

Lue lisää..


luottoraha lainaa

LuottoRahan myöntää jatkuvan 2000 euron luottotilin joka on joustava ja edullinen ja helppo rahoitusvaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin. Lainanhakija voi nostaa luottoa tililleen tarpeidensa mukaan. Luottorahan takaisin maksu on yksinkertaista ja joustavaa. Asiakas saa yhden laskun kuukaudessa nostojen määrästä riippumatta. Luoton hakeminen on täysin ilmaista. Asiakas maksaa vain nostetusta luotosta.

Lue lisää..


eurolimiitti pikalaina

J.W yhtiöiden omistama Eurolimiitti myöntää 3000 euron luottotilin, josta voit nostaa vaikka 10 euroa kerrallaan. Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu on 0 euroa. Takaisinmaksuajat 3 – 56 kuukautta. VIP-asiakkuuden ansaittuasi voit nostaa luottorajan 4000 euroon. Ensilaina on ilmainen 500 euroon asti kun maksat takaisin 30 päivän kuluessa.

Lue lisää..


vivus lainaa

Vivus.fi on 4finance Oy:n omistama tuote joka myöntää nopeita lainoja suoraan netistä yksittäisille kuluttajille. Lainaa myönnetään  10 – 2010€. Ensimmäisen lainan korko on 0%. Takaisinmaksu 30 päivän kuluessa.

Lue lisää..


saldo pikalaina

Saldo.com kuuluu suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin, joka mahdollistaa kulutusluottoja suomalaisten arkisiin hakintoihin. Saldo on palvellut jo satoja tuhansia asiakkaita jo 10 vuoden ajan. Heidän tavoitteenaan on tarjota vaivattomia ja joustavia lainapalveluita tukemaan kuluttajien arkea. Saldo tarjoaa kahta eri tuotetta kulutusluottoa ja joustoluottoa 1000 – 10 000 €.

Lue lisää..


limiitti laina

 

 

 

Limiitti kuuluu Suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin, joka puolestaa on osa Tact Group konsernia. Limiitti-laina on kuluttajille, jotka haluavat joustavuutta rahoitukseen ja saavat ise määritellä lainansa sekä takaisinmaksuaikataulun. Limiitti on jatkuva laina, rahaa voi nostaa erissä tarvitsemansa summan luottorajan puitteissa. Myönntetty luottoraja on 500 – 2000 euroa. Nostot voi suorittaa tekstiviestillä tai mysaldo palvelussa. Saat rahat tilillesi heti kun olet saanut lainapäätöksen.

Lue lisää..


euroloan laina

 

 

 

Euroloan on vuonna 2007 perustettu rahoitusalan yritys. He ovat palvelleet jo yli 100 000 asiakasta. Palvelu on täysin kotimainen, he uskovat Suomalaisen ammattitaidon arvostukseen ja osaamiseen. Myönnettävät lainat ovat aina 100 eurosta 10 000 euroon asti. Lainatuotteet ovat myös vakuudettomia eli eivät vaadi takausta tai takaajaa.

Lue lisää..


rahapalvelu lainaa

Rahapalvelu on Credit24:n tuottama luottopalvelu. Rahapalvelu tarjoaa järkevästi hinnoitellun kulutusluoton aina 4000€ astiUuden asiakkaan etu: 2000€ luotto kuukauden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla

Lue lisää..


aasa lainaa

Aasa on Suomalainen toimija, joka on myöntänyt kotitalouksille vakuudetonta lainaa jo vuodesta 2010 lähtien. Aasa.fi:ssä hakemuksen täyttö on helppoa ja nopeaa kännykällä ja koneella. Lainapäätös annetaan hakijalle heti. Aasa myöntää rahoitusta aina 10 000 € asti.

Lue lisää..


bigbank lainaa

Bigbank on lainoihin ja talletuksiin erikoistunut pankki. Bigbank perustettiin vuonna 1992 Virossa. Nyt Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Bigbank myöntää lainoja 2000 – 40 000 €.

Lue lisää..


cashbuddy lainaa

Cashbuddy myöntää 1000 – 3000 euron lainoja ilman vakuuksia, pitkällä 12-60 kk:n maksuajalla. Lainanhakemisprosessi on lyhyt ja sen täyttäminen helppoa niin älypuhelimella kuin tabletilla. Lainapäätös annetaan kaikille hakijoille heti, jolloin hakemuksen tekeminen loppuun ja sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu yhdellä kertaa. Lopullisen lainapäätöksen tehtyä laina maksetaan heti asiakkaan tilillle.

Lue lisää..


credigo lainaa

Credigo on rahoituspalvelu joka saapui Suomeen vuonna 2015, credigo myöntää lainoja 100 – 2500 euron väliltä 6-60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on todella kilpailukykyinen 3,42% kuukausikorko, joka on todella edullinen verrattuna useimpiin kilpailijoihin. Myönnettävät lainat ovat kertaluonteisia summia eikä tililuottoja. Se tekee lainan hakemisesta ja kulujen ymmärtämisestä entistä helpompaa.

Lue lisää..


creditstar laina

 

 

Creditstar Finland Oy on toiminut vuodesta 2006 ja on osa Creditstar Groupia, joka on kansainvälinen nettiluotto- ja verkkopankki-alalla palveleva organisaatio.

Myönnettävät luottorajat ovat aina 50 eurosta 2000 euroon. Takaisinmaksuaika on 30 – 360 vuorokautta. Creditstarin henkilökohtainen luottotili mahdollistaa nopean lainaamisen, saat rahat heti tilille kun niitä tarvitset.

Lue lisää..


everyday lainaa

Everyday on joustoluotto joka antaa käyttöösi 2000 € luottorajan. Everyday joustoluotto mahdollistaa sen, että voit nostaa rahaa tilillesi tarvitsemasi summan luottorajan puitteissa, joko kerralla tai erissä. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista ja maksat vain luoton käytöstä.

Lue lisää..


vippi.fi lainaa

 

 

 

Vippi.fi on Tact Finance Oyj:n omistama lainapalvelu, joka on osa Tact Finance konsernia. Konserni on erikoistunut rahoitusalan palveluiden automatisointiin ja kehitykseen. Vippi myöntää kahta eri lainatuotetta kulutusluottoa ja joustoluottoa. oustoluottona myönnetään 500 – 2000 euron luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Kulutusluottoa taas voi hakea 100 – 10 000 euron väliltä, jonka saa kerralla suoraan tilille

Lue lisää..


fellowfinance lainaa

FellowFinance on Suomalainen Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja aina 500 – 15 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat lainanhakijan mahdollista nostaa kerralla tai kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Lainaa hakevalle FellowFinance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen lainaratkaisu. Lainassa ei ole monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

Lue lisää..


komplettbank laina lainaa

KomplettBank on norjasta oleva pankki, joka myöntää kulutusluottopalveluita sekä jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisesti. KomplettBank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. Kompletbank tarjoaa Joustoluottoa aina 1000 – 50 000 euroon.

Lue lisää..


käyttöraha.fi

 

 

 

Käyttöraha.fi myöntää joustoluottoa aina 1000 eurosta 50 000 euroon. Käyttörahan myöntämässä joustoluotossa ei ole pakko tehdä lyhennyksiä, saat päättää maksuaikataulun itse. Siitä syystä tarjottu joustoluotto on markkinoiden joustavinta.

Lue lisää..


Lainasto laina

 

 

 

Lainasto on suomalainen alan toimija, joka tarjoaa joustavia ja monipuolisia ratkaisuja rahoitusta hakeville yksityishenkilöille. Lainasto aloitti toimintansa vuonna 2011, se on erikoistunut lainojen joustavuuteen ja nopeuteen. Lainastolla on kattava tuotevalikoima johon kuuluu lainat kaikkiin tarpeisiin. Ne mukautuvat aina lainanhakijan tarpeiden mukaan.

Tuotteina pikalaina 100 – 400 €, joustoluotto 100 – 3000 € ja kulutusluotto 2000 – 5000 €.

Lue lisää..


nordcredit lainaa

 

 

 

NordCredit on Lainasto Oy:n alla oleva lainapalvelu. Lainasto on myöntänyt joustoluottoja ja kulutusluottoja jo vuodesta 2011. Lainasto on 100 prosenttisesti Suomalainen yritys. NordCredit myöntää lainaa 100 – 3000 euroa. Lainan hakemiseen ei tarvita takausta tai vakuuksia. Kun valitset NordCreditin joustoluoton saat käyttöösi 2000 – 3000 euron luottorajan, ja voit tehdä nostoja niin paljon kuin haluat luottorajan mukaan.

Lue lisää..


lainaaverkossa.fi laina

 

 

 

Lainaaverkossa.fi on vakuudettomien lainojen tarjoaja Suomessa. Lainaaverkossa.fi:n kautta otettu laina on aina räätälöity yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Tämä mahdollistaa joustavan lainaamisen ja maksuaikataulu sopeutuu tilanteesi mukaan. Lainaa on mahdollista hakea 500 eurosta 6000 euroon asti ja maksuvapaita päiviä jopa 60 tarpeen vaatiessa.

Lue lisää..


laina.fi pikavippi lainaa

Laina.fi on DFC Nordic Oy:n tarjoama lainapalvelu, josta on mahdollista hakea joustoluottoa jopa 5000 euron nostorajalla ja kulutusluottoa 600 – 5000 euroa. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Lue lisää..


lainaamo lainaa

 

 

 

Lainaamo on Suomalainen luotonantaja, Fellow Finance Oyj:n tytär yritys, jonka tuotteisiin kuuluu kulutusluotot kuluttajille. Lainaamoa pidetään erityisrahoitusyhtiönä heidän tavastaan lähestyä rahoitusliiketoimintaa. Lainaamo myöntää vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta 20 000 euroon asti. Kulutusluottojen laina-ajat on rakennettu joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan aina 10 vuoteen asti.

Lue lisää..


omalaina.fi laina

 

 

 

Omalaina.fi on suomalainen palvelu jolla on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta. Lainaa myönnetään aina 50 000 euroon saakka ja laina-ajat 10 vuoteen saakka.

Säästät kustannuksissa, sillä he etsivät sinulle aina edullisimman vaihtoehdon.

Lue lisää..


yleislaina lainaa

 

 

 

Yleislaina on toiminut turvallisena luotonantajana jo vuodesta 2011. Yritys tarjoaa nopeaa, edullista ja joustavaa apua kotitalouksien rahoitustarpeisiin. Yleislaina on kerralla myönnettävä 2000 – 10 000 euron kertalaina, jonka hakeminen on nopeaa lainahakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti.

Lue lisää..


Vertaislaina Fixura lainaa

Fixura on Suomen vanhin ja suurin vertaislainayritys, jonka kautta on mahdollista hakea 1000 – 10 000 euron lainaa. Lainalle on mahdollista saada 2 – 5 vuoden laina-aika ja lainan voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Lue lisää..


rahoituslaitos.fi laina lainaa

Rahoituslaitos on riippumaton lainanvälittäjä ja edustaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä. Rahoituslaitos etsii asiakkaan tarpeisiin sopivan lainaratkaisun kaikkien edustamiensa lainojen joukosta. Asiakas saa yhdellä lainahakemuksella varmasti edullisimman tarjouksen joka on saatavilla. Rahoituslaitos tarjoaa lainaratkaisuja  aina 100 eurosta 50 000 euroon 1-10 vuoden maksuajalla.

Lue lisää..


risicum pikavippi lainaa

Risicum on DFC Nordic Oy:n lainapalvelu joka on tarjonnut pikavippejä ja kulutusluottoja jo vuodesta 2005 asti. Lainaa Risicumilta voi hakea 10 – 2050 euroa ja lainatuotteita ovat pikavippi että joustoluotto.

Lue lisää..


 

Haluan lainaa heti tilille

Haluat saada lainaa heti tilille, muttet tiedä mitä tai miten haet lainaa netistä. Olet oikeassa paikassa kun olet sivustollamme, josta löytyy kaikki lainat jotka on mahdollista saada heti tilille tai etsiktö lainaa ilman vakuuksia? Sivuiltamme löytyy vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

Jos olet 18 vuotias ja haet lainaa, löydät etsimäsi, katso: (pikavippi18v ja 19v)

Lainat ovat apukeino, helpottaa nopeuttaa ja aikaistaa hankintojamme tai auttaa selviämään väliaikaisista rahoitusongelmista. On mahdollista hakea lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa.

Kun haluat hakea lainaa netistä heti ilman vakuuksia suunnittelu lähtee omasta tarpeestasi ja mahdollisuuksistasi maksaa laina takaisin, useimmiten kuukausierissä.

Tällä hetkellä on trendinä vakuudettomat lainat sillä ne ovat nykyään edullisia ja helposti saatavissa netistä.

Hae edullinen laina ilman vakuuksia ja lähde liikkeelle kahdesta vaiheesta:

Pohdi ensin vastaukset seuraaviin kysymyksiin.

1. Paljonko tarvitsen lainaa ja mihin tarvitsen
2. paljonko pystyn maksamaan takaisin ja missä aikataulussa?

Ensimmäinen kohta on helppo, toinen kohta riippuu lainasta, voit selvittää maksuaikataulun käyttämällä lainalaskureita tai vertailla sivuillamme eri lainoja.

Lainan hakeminen netistä on älyttömän nopeaa lainaa 500 – 50 000 € myönnetään usein samanpäivän aikana. Jos hakemasi laina on yli 10 000 € suosittelemme käyttämään lainavälittäjää, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Voit myös itse päättää kilpailutatko vai haluatko hakea suoraan itse. Sivuillamme on yli 20 rahoituslaitoksen lainoja joista voit valita omasi. Kun olet löytänyt itsellesi sivuiltamme sopivan lainan voit painaa “hae lainaa” -nappia, joka ohjaa sinut suoraan luotonantajan sivuille jossa voit täyttää lainahakemuksen. Jos tiedät jo mitä lainaa haet niin kestää lainapäätöksen saaminen muutaman minuutin siitä kun saavuit sivuillemme. Lainan hakeminen sivuiltamme on helppoa, nopeaa, edullista ja yksinkertaista. Vain muutama painallus.

parhaat pikavipit 2018 on valittu. Lue lisää sivuiltamme!

Jos haluan lainan heti tilille onko se kalliimpaa kuin muilla ehdoilla?

Luuletko että lainaa saa aina samalla hinnalla riippumatta siitä kuinka nopeasti lainan saa tilille? Tai luuletko, että pikalainat ovat kalliimpia kuin muut lainavaihtoehdot. Tai onko vakuudeton laina saman hintainen kuin vakuuksilla oleva laina?

Esimerkki tilanteita:

Tarvitset 100 – 2 000 € heti ilman vakuuksia tai takaajia. Sivuillamme huomaat, että useampi luottolaitos myöntää tuon suuruisia lainoja. Kaikilla lainoilla on kuitenkin omat lainaehtonsa, osa maksaa rahat heti tilille, osa saman päivän aikana. Jos olet yli 18v kaikki sivuillame esitellyt vaihtoehdot ovat sinulle mahdollisia. Se kuinka nopeasti laina maksetaan tilille ei loppujen lopuksi vaikuta niin suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. Se kuinka nopeasti pystyt lainan maksamaan takaisin vaikuttaa, esimerkiksi huomioi korkokulut.

Jos tarvitset yli 2 000 – 5 000 € lainaa nopeasti , on hyvä tutkia sivuiltamme onko pikavippi, joustoluotto vai kulutusluotto paras vaihtoehto. Se riippuu mihin tarvitset lainaa.

Jos tarvitset yli 5 000€ lainaa on paras ajatus käyttää lainankilpailutusta, löydät sivuiltamme myös luotonantajat jotka kilpailuttavat lainat puolestasi.

 

Mitä on lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa. Kun yhdistät lainasi säästät 1. kuukausimaksuissa joka kuukausi 2. maksat vain yhtä halvempaa lainaa 3.On helpompaa hallita vain yhtä lainaa kuin useampia 4. Lainojen yhdistämishakemus on ilmainen, tarjousta ei ole pakko ottaa vastaan. Esimerkiksi Rahalaitos ja rahoituslaitos tarjoavat lainojen yhdistelyä.