Paras pikalaina

Paras pikalaina

Paras pikalaina vuonna 2024 on edullinen, joustava ja helppo sekä hallita, että hankkia. Pikalainalla viitataan usein tutumpaan termiin pikavippi, joskaan pikalaina sanana ei ole yksiselitteinen. Pikalaina on pienempi nopeasti tilille saatava laina tai kulutusluotto, joka on mahdollista hakea internetin välityksellä. 

Pikalainojen yleistyminen on luonut hyvät edellytykset kuluttajille vertailla eri palveluntarjoajia, joten kuluttajien asema on parantunut luototusmarkkinoilla. Kun haet lainaa katso ensin mikä laina sinua kiinnostaa, voit lukea arvosteluja tai siirtyä suoraan palveluntarjoajan sivuille lukemaan lisätietoa tai täyttämään lainahakemuksen ”hae lainaa” napista. 

Muista halutessasi voit tehdä lainahakemuksen useampaan pankkiin, jolloin voit itse kilpailuttaa lainasi ja hyväksyä parhaimmilla ehdoilla tarjotun lainan. On myös palveluita, jotka tekevät sen puolestasi esimerkiksi rahalaitos. Lainan hakemisen pitää olla helppoa – siksi sivustomme on olemassa!

Katso pikalainoja

Päivitetty viimeksi: 5. tammikuu 2024
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Pikalaina heti tilille

Pikalainan saamisen tilille välittömästi ei vaadi muuta kuin sen, että täytät lainahakemuksen oikeassa paikassa ja varmistat, että pankki käyttää samaa pankkitiliä kuin sinä. Varsinkin pikalainat ovat siitä hienoja tuotteita, että ne saa lähes poikkeuksetta heti käyttöön. Pikalaina ei myöskään vaadi takauksia tai takaajia, joten lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa. 

Lue myös: lista luotonantajista, jotka maksavat lainat heti tilille.

Pikalaina on tyypillisesti kooltaan noin 50 – 5000 euroa ja sen takaisinmaksuaika vaihtelee aina muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen.

Jos lainallasi on kiire: kaikkein järkevintä on käyttää palvelua, joka toimittaa lainahakemuksesi useammalle kuin yhdelle pankille samalla kertaa. Näin saat tavoitettua kaikki ne pankit vain yhdellä hakemuksella, etkä joudu toimittamaan jokaiseen palveluun erikseen liitteitä ja hakemuksia. Näet myös erittelystä suoraan, mitkä ovat kunkin luottolaitoksen maksuajat.

Paras pikalaina löytyy netistä

Netistä saa nykyään nopeasti lainaa. Jos lainan tarve yllättää akuutisti onkin usein järkevämpää hakea lainaa netin kautta. Sinun ei tarvitse muuta kuin seurata näitä kolmea vaihetta.

  1. Hakemuksen lähettäminen. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, siirry heidän kotisivuilleen ja valitse haluamasi lainan määrä sekä takaisinmaksuaika. Täytä lainahakemus huolellisesti, jotta lainahakemuksen käsittely olisi mahdollisimman helppoa, nopeaa ja sujuvaa.
  2. Saat lainapäätöksen. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen haluamallesi yritykselle, saat poikkeuksetta lähes välittömästi lainapäätöksen, jonka ehdot riippuvat luottoluokituksestasi. Jokainen luotonantaja myöntää lainaa omien ehtojensa mukaisesti, joten ole tarkkana ehtojen kanssa. Esimerkiksi toinen pankki voi hylätä lainapäätöksen kokonaan ja toiselta saa helposti.
  3. Rahat tilille. Kun hakemuksesi on hyväksytty pystyt siirtämään tai sinulle siirretään rahat pankkitilillesi muutamassa minuutissa. Pikalainan saa siis heti tilille.

Pikalainat ovat hyvin suosittuja tuotteita joustoluottojen rinnalla. Sillä ne tarjoavat nopeaa rahatarpeiden paikkaamista aina kun tarve ilmenee.

paras pikalaina

Miten varmistan saavani kaikkein edullisimman pikalainan?

Eri pankeilla on omat ehtonsa laina kustannusten määrittämiseksi. Edullisimman lainan löydät kuitenkin vertaamalla saatuja lainatarjouksia kun olet lähettänyt hakemuksia. Voit myös halutessasi kääntyä lainavertailijan puoleen, joka kilpailuttaa puolestasi monia pankkeja parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pikalainojen etsimisen voit aloittaa täältä. Löydä laina, joka kiinnostaa sinua ja siirry täyttämään lainahakemus, lopulliset kustannukset selviävät vasta lainatarjouksesta, kun he ovat tehneet luottoluokituksen sinulle.

Voimme tässä kohtaa sanoa, että keskimääräinen pikalainojen korkotaso sivujemme kautta haetuissa lainoissa on ollut 6 – 12 prosenttia riippuen lainanhakijasta ja lainasummista. Tavallisesti, mitä suurempaa lainaa haet, sen edullisempaa korkoa sinulle tarjotaan, mikäli laina-aika on riittävän pitkä.

Vastapainona kuitenkin pitkille maksuajoille koituvat kustannukset, jotka kasvavat sitä mukaan, mitä pidempi laina-aika on. Jos taas katselet lainoja joiden takaisinmaksuaika on lyhyt, suosittelemme kiinnittämään huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka ”lyhyissä lainoissa” määräytyy pitkälti muiden kulujen, kuin nimelliskoron perusteella.