Lainaa heti tilille

Monelle meistä tulee tilanne vastaan jolloin tarvitaan lainaa heti tilille. Ei ole aikaa odottaa pitkiä lainankäsittelyprosesseja, sillä hetkittäiset rahoitustarpeet on paikattava heti. 

Tähän listaan olemme koonneet kaikki luotonantajat joilta on mahdollista saada lainaa heti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainapäätös annetaan heti. Saat rahat tilillesi heti, kun täytät lainahakemuksen huolellisesti, jotta käsittely ei viivästy.

Katso lainatarjouksia

Päivitetty viimeksi: 23. tammikuu 2023
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1020 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1331 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Mistä saa lainaa tilille heti vuonna 2023?

Monet verkossa toimivat rahoittajat maksavat lainoja heti asiakkaidensa tileille kun luottohakemus on tehty. Nopealle maksulle on kuitenkin joitakin edellytksiä, kuten:

 1. Pankkitilin on oltava samassa pankissa kuin luotonantajalla (Monella lainapalvelulla useita pankkeja).
 2. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten (kaikkien operaattoreiden varmenne toimii).
 3. Puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä).
 4. Hakemus lähetetty lainapalvelun aukioloaikoina, jotta päätös voidaan antaa heti.

Jos käytössäsi on jokin näistä pankeista: Danske BankNordeaS-PankkiOP tai Ålandsbanken saat rahat käyttöösi varmasti heti. Nämä edellä mainitut pankit tekevät tiivistä yhteistyötä lainanmyöntäjien kanssa, joten rahoja voidaan parhaimmillaan odottaa tilille saapuvaksi jo 5 minuutissa.

Rahaa nopeasti myös muihin pankkeihin:

Myös Aktian tileille on mahdollista saada lainaa heti esimerkiksi Omalainalta ja Ferratumilta. POP Pankin tileille laina voidaan maksaa nopeasti myös Omalainan ja Ferratumin toimesta. Kuten myös kahteen edellä mainittuun pankkiin myös Säästöpankkiin Omalainan ja Ferratumin kautta haetut lainat maksetaan välittömästi.

Kuka voi saada luottoa heti?

Kuka tahansa lainaehdot täyttävä rahan tarpeessa oleva henkilö voi saada lainaa heti. Lainaa voi hakea vuorokauden jokaisena tuntina, mutta on muistettava, että lainsäädännön mukaisesti lainoja maksetaan asiakkaiden tilileille vain kello 7:00 ja 23:00 välisenä aikana.

Emme suosittele hakemaan yli 20 000 euron lainoja hetken mielijohteesta ellei tarjous oikeasti ole houkutteleva ja tarpeellinen. Etenkin suurempien lainojen kohdalla kärsivällisyys palkitaan. Odota siis rauhassa, että kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet joita olet hakenutkin varsinkin, jos käytät lainan kilpailutukseen tarkoitettua palvelua.

Pääsääntöisesti lainan saamisen ehdot ovat:

 • 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot (ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä)
 • Suomen kansalaisuus, ellei lainan toimittaja ole ulkomainen pankki.

Varmistat saavasi rahoitusta heti, kun täytät ja lähetät lainahakemuksen palveluun, joka toimittaa sen eteenpäin usealle pankille ja rahalaitokselle. Näin saat tavoitettua kaikki ne luotonantajat, jotka pystyvät tarjoamaan lainaa riittävän nopealla aikataululla. Näet erittelyistä maksuaikataulut, joiden avulla voit tehdä omat päätöksesi.

Miten pitää toimia kun haluan lainan heti käyttööni?

Sinun ei tarvitse tehdä lainkaan taikatemppuja eikä muuta sellaista. Ainoa tehtävä sinulla on etsiä sellainen luotonantaja jolla on sama pankki kuin sinulla, sillä tilillä johon lainan haluat.

Monet tämänpäivän luotonantajat tarjoavat nopeita lainoja kaikkiin pankkeihin, mukaan lukien myös pienemmät ja vähemmän tunnetut pankit. Toinen perinselvä asia, joka pitää varmistaa on lainapalvelun aukioloajat. Lainaa ei voida maksaa mikäli lainapalvelu on kiinni.

Aukioloajoista kannattaa sen verran huomata, että vaikka lainapalvelu olisi ilmoitetusti auki 24h, he vain vastaanottavat lainahakemuksia. Tämä tarkoittaa, että lainaa ei välttämättä myönnetä sillä hetkellä.

Suomen lain mukaan lainat on maksettava asiakkaan tilille kello 7:00 – 23:00 välisenä aikana. Poikkeuksena ovat joustoluotot joissa vain ensimmäinen nosto on tehtävä tuossa annetussa aikamääreessä. Seuraavat nostot voi suorittaa myös yö-aikaan itse vaikka mobiililaitteella.

Pikaohjeet nopean lainan hakuun:

 1. Katso ensi listasta ikäsi mukaan mahdolliset yritykset joille voit tehdä lainahakemuksen.
 2. Näet listasta luotonantajat jotka myöntävät lainaa heti tilillesi palveluiden aukioloaikoina.
 3. Klikkaa painiketta ”hae lainaa” ja siirry täyttämään lainahakemus.
 4. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty: siirretään rahat tilillesi heti.

Lainaa heti tilille 24h - pikavippi yö aikaan

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme: on vain yksi tapa saada lainaa heti 24h vuorokaudessa ja se on avata joustoluottotili. Nimittäin joustoluottotiliä eivät koske aikamääre rajoitukset samalla tavoin kuin esimerkiksi kulutusluottoa.

Vuoden 2009 lakimuutosten jälkeen lainsäädäntö nopeiden lainojen osalta on kiristynyt todella rajusti. Jos tiedät tarvitsevasi lainaa esimerkiksi seuraavana yönä, on parempi varmistaa lainan saanti hakemalla lainaa jo hyvissä ajoin etukäteen.

Jos yöllinen tai vuorokauden ympäri jatkuva lainantarve yllättää kuukausittain on huomattavasti järkevämpi vaihtoehto avata luottotili, jossa ei ole hallinnointipalkkioita ennen kuin laina nostetaan käyttöön.

Lainan hakeminen itsessään on tehty niin helpoksi, etenkin jos verrataan vuosikymmenen taaksepäin kun piti kivijalkapankeissa hattu kourassa käydä anelemassa positiivista luottopäätöstä pankinjohtajalta. Nykyään samat lainat ovat huomattavasti edullisempia vakuudettomina ja vieläpä suoraan netistä poistumatta kotoa.

Etenkin pienien lainojen hakemista on helpotettu huomattavasti vaikka lainsäädäntö onkin kiristynyt. Pienemmissä lainoissa luottopäätöksen annetaan välittömästi, mikä vielä muutama vuosi sitten olisi ollut ennennäkemätöntä.

Syynä tähän on esimerkiksi erilaisten analyysityökalujen kuten Instantorin käyttö, joka saa luvallasi pääsyn tarkastelemaan pankkitilisi maksukäyttäytymistä ja tekemällä sen perusteella analyysin suoraan luotonantajalle. Tietoja ei tallenneta, vaan tietosi poistetaan heti kun prosessi on suoritettu.

Voiko luottotiedoton saada lainaa heti?

Valitettavasti Suomessa maksuhäiriömerkinnän omaavat henkilöt eivät voi saada ylipäätänsä lainaa. Ainoa tapa saada edes jonkin sortin rahoitusta on hakea apua viranomaistahoilta, jotka tukevat velkaantuneita tai maksuhäiriömerkinnän kanssa painivia henkilöitä.

On kuitenkin yksi palvelu, joka on maininnan arvoinen tässä kohtaa. Tando laina on uudenlainen lainayhtiö, joka myöntää lainaa myös niille joilla luottotiedot on kolhittu.

Tando lainan uniikki konsepti perustuu luottamukseen, jossa ei tarkastella numeroita. Lainan hakija, jolla on maksuhäiriömerkintä tulee olla takaaja joka on valmis vastaamaan lainasta kuin omastaan. Lisää maksuhäiriömerkinnän kanssa elämisestä voit lukea täältä.

Lainan saaminen heti ei vaadi vakuuksia

Vaikka lainat on saatavilla heti ei se tarkoita, että lainoille on oltava vakuuksia. Nopeelaina.fi sivustolla esiintyvät lainat ja rahoituslaitokset ovat kaikki vakuudettomia eivätkä ne vaadi myöskään takaajia.

Ainoat edellytykset nopean lainan saamiselle ovat:

 • Täysi-ikäisyys eli 18 vuoden ikäraja
 • Suomen kansalaisuus tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä eli puhtaat luottotiedot

Nämä ovat kuitenkin vain lainaamisen perusedellytyksiä. Jotkin lainapalvelut vaativat korkeampaa ikärajaa kuten esimerkiksi 21 – 23 vuotta. Korkeamman ikärajan lainapalvelut lainaavat rahaa hieman edullisemmin ja suurempia summia kuin nuoremmille suunnatut lainat.

Vakuudettomissa lainoissa ei enää piile vaaroja

Vakuudettomien lainojen maine on vuosien saatossa ollut ehkä hieman kyseenalainen vaikka ne ovat täysin turvallisia ja luotettavia lainatuotteita. Nykyään lainsäädäntö valvoo kaikkia vakuudettomia lainoja niin tehokkaasti, että lainaamisessa ei ole riskejä, kunhan maksat laskusi ajallaan.

Myös niille, jotka painivat tällä hetkellä aikaisempien lainojen kanssa löytyy apua suoraan verkosta. Esimerkiksi Lainojen yhdistämisellä voi olla suunnatonta hyötyä, jos tuntuu siltä että nykyiset lainat painavat päälle.

Oikea lainan valinta säästää rahaa ja tuo suunnatonta hyötyä kotitalouksille.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä.

Usein kysyttyä nopeista lainoista

Mistä lainaa heti tilille?

Netistä löytyy tällä hetkellä yli 15 lainapalvelua jotka maksavat lainat heti tilille. Näiden lainapalveluiden hinnastoissa on kuitenkin merkittäviä eroja, jonka takia vertaileminen on kannattavaa.

Miten voi saada lainaa heti?

Lainaa voi saada heti, jos sitä haetaan lainapalvelun aukioloaikoina ja Suomen lainsäädännön määräämässä aikataulussa: 7:00 – 23:00 välisenä aikana. Joustoluotot ovat poikkeus ja niissä vain ensimmäinen nosto on tehtävä annetussa aikamääressä. Seuraavat nostot voi tehdä myös yöllä.

Voiko lainaa saada käyttöön 24h?

Kyllä. Lainaa on mahdollista saada käyttöön myös yö-aikaan, mutta se edellyttää jo voimassa olevan joustoluottotilin omistamista, josta on tehty ensimmäinen nosto 7 – 23 välisenä aikana.

Miten nopeaa lainaa haetaan?

Nopeaa lainaa haetaan siten, että varmistat lainapalvelun käyttävän samaa pankkia kuin sinulla, jonka jälkeen täytät ja lähetät lainahakemuksen aivan normaalin kaavan mukaisesti.

Mitä liitteitä lainahakemuksessa tarvitaan?

Yleensä pikalainat eivät vaadi ylimääräisiä tositteita kuten palkkatodistuksia tai eläketodistuksia. Lainaa ilman liitteitä voidaan yleensä myöntää korkeintaan 5000 euroon asti.

Onko lainaa heti tilille ilman luottotietoja mahdollinen?

Lainaa ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja. Jokainen lainanantaja edellyttää, että hakijan luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintää. 

Mistä kertalaina heti tilille? 

Kertalainaa on mahdollista saad useista eri paikoista. Suosittelemme kilpailuttamaan lainat ja voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisen kertalainaa tarjoavan toimijan.

Vakuudeton laina on helpoin tapa saada pikalaina heti tilillesi

Nopein ja varmin tapa saada rahoitusta nopeasti on hakea vakuudetonta lainaa suoraan verkossa. Otetaan esimerkki tilanteita joissa ihminen tarvitsee lainaa nopealla aikataululla ja ainoa nopea tapa saada rahat kasaan on ottaa lainaa.

Tälläisiä tarpeita ovat esimerkiksi auton äkillinen hajoaminen, kodinkoneiden hajoaminen, yllättävät remonttikustannukset, yleiset budjettien aliarviot tai sairaskulut. Jos haluat hartijapankin rahoittavan näitä tilanteita joudut valitettavasti pettymään ajan suhteen, sillä he eivät pysty myöntämään lainaa käyttöön yhtä nopeasti kuin verkon yksityiset rahoituslaitokset.

Monesti nopeat lainat haetaan suoraan kännykällä ja hirveässä kiireessä, jolloin edes dokumenttien haaliminen ei onnistu. Onneksi on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia siten, että yhtäkään liitettä ei tarvitse toimittaa lainapäätöksen tueksi.

Lisäksi vakuudettomia lainoja voi hakea vuorokauden ympäri 24h siten, että jätät lainahakemuksen luotonantajalle ja he vastaavat lainatarjouksella heti kello 7 jälkeen aamulla. Kun lainatarjous allekirjoitetaan rahat maksetaan ilmoitetulle tilille välittömästi.