Lainaa luottotiedottomalle

lainaa luottotiedottomalle

Usein kun puhutaan lainanhakemisesta, otetaan puheeksi myös luottotiedot. Samalla törmätään kysymykseen voiko luottotiedoton saada lainaa? Usein luottotietojen menettäminen tai puuttuminen johtuu siitä, että joku lasku on jäänyt maksamatta. Tämä voi olla monelle lainanhakijalle harmillinen paikka. Osa rahoituslaitoksista ei myönnä lainaa luottotiedottomille. Aina ei jaksa odottaa, että kolhu luottotiedoissa poistuu vaan lainaa tarvitaan aikaisemmin. Lainan saaminen ilman luottotietoja voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Siksi olemme listanneet kaikki rahoituslaitokset jotka myöntävät vakuudettomia lainoja. Hyvin perustellun hakemuksen päätteksi, aika harvoin törmää kielteiseen lainapäätökseen vaikka luottotiedoissa olisi merkintä, jos vain voit perustella lainantarpeesi ja maksukykysi hyvin. Olemme koonneet tänne mahdollisuudet hakea lainaa luottotiedottomille.

​Lainaa vaikka luottotiedot ei kunnossa

Taulukko on päivitetty 22.9.2019. Lainahakemukseen pääset klikkaamalla “hae lainaa” – painiketta.

# Pikalainat Lainasummat Laina-aika Ikäraja Arvostelu Hae lainaa
#1 500 – 50 000 € 1 – 15 v 20 v Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#2 luottonetistä logo 100 – 60 000 € 1 – 15 v 18 v Lue arvostelu… Hae lainaa!
#4 Etua.fi logo 500 – 50 000 € 1 – 15 v 18 v Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#5 rahalaitos laina 500 – 70 000 € 1 – 15 v 20 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#6 omalaina.fi laina 100 – 60 000 € 1 – 15 v 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!

Pikavippi ilman luottotietoja

Kun on tarve saada lainaa luottotiedottomalle, on ensin järkevintä kysyä lähipiiriltä apua. Jos he kuitenkaan eivät suostu lainaamaan tai takaamaan lainaasi. On paras vaihtoehto hakea pikalainaa netistä. Osa rahoituslaitoksista käyttää maksukykysi selvittämiseen palvelua joka tutkii pankkitililtäsi menot sekä tulot ja mahdolliset nykyiset lainasi. Näiden pohjalta palvelu tekee arvion maksukyvystäsi ja antaa luottoluokituksen. Näin ollen on mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja.

Voit myös käyttää muuta omaisuuttasi vakuutena lainaa hakiessa, jos sinulla ei ole luottotietoja. Jos sinulta löytyy vakituiset tulot eikä uusia maksuhäiriömerkintöjä ole tullut vuoden aikana, voit hakea lainaa palveluista. Lainan hakeminen luottotiedottomalta onnistuu myös lainankilpailuttajien kautta, he kilpailuttavat kaikki rahoituslaitokset ja antavat sinulle tarjouksen edullisimmasta lainasta.

Lainaa on siis täysin mahdollista hakea vaikka olet jo menettänyt luottotietosi tai sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. On kuitenkin hyvä muistaa mistä merkintä alunperin tuli eikä toistaa samaa virhettä uudestaan, vaan pysyä tiukasi maksusuunnitelmassa ja maksaa laina takaisin ajallaan.

Lainaa luottotiedottomalle heti

Lainaa luottotiedottomalle on vaikeaa saada,  olipa maksuhäiriön alkuperä mikä tahansa. Lainaa on kuitenkin mahdollista saada jossakin tapauksissa nopeasti. Maksuhäiriö merkintä vaikuttaa olennaisesti lainan saamiseen, mutta kuten jo edellä mainittiin ei ole mahdotonta saada lainaa luottotiedottomana. Kun täytät lainahakemuksen jossakin ylläolevista rahoituslaitoksista kerro tilanteesi rehellisesti ja perustele hyvin miksi luottotiedot ovat menneet ja vakuuta, että olet luottokelpoinen lainanhakija. vielä parempaa jos sinulla on tuloja voit osoittaa, että olet luotettava lainanhakija. Usein kuulee kysyttävän mistä saa lainaa luottotiedottomalle heti? Paras vaihtoehto on, jos sinulla on omaisuutta jonka voit antaa vakuudeksi lainaa vastaan. Lainan kilpailuttajien avulla pystyt tavoittamaan usean pankin ja löytämään edullisimman lainavaihtoehdon luottotiedottomalle. Tällaisia palveluita on esimerkiksi rahalaitos. Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa heti, jos esimerkiksi soitat luotonantajalle tai annat enemmän tietoa itsestäsi ja taloudellisesta asemastasi. Jotkin rahoituslaitoksen myöntävät lainaa luottotiedottomalle heti.

Pikalaina luottotiedottomalle

Luottotietojen menettäminen on monelle surullinen asia ja osa ajautuu siihen väistämättä. On kuitenkin mahdollista, että osa säästyisi luottotietojen menettämiseltä tarkkaan harkitun ja vastuullisesti otetun pikalainan avulla. Maksukykyä mitataan eri mittareilla joihin kuuluu esimerkiksi aikaisemmin otetut lainat ja niiden takaisin maksut sekä velat. Maksukyvyn tarkistuksessa siis tutkitaan henkilön taustat ja miten hän on selvinnyt aikaisemmista velka velvoitteistaan. Maksuhäiriö merkintä tulee jos sinulla on velkoja, jotka lopuksi joutuvat ulosottoon. Merkintä on osalle pankeista ehdoton punainen lippu niin vuokra-asunnon hakemisessa, kuin lainanhakemisessa. Jos sinulla on entuudestaan maksuhäiriömerkintöjä hoida ne pois tai ainakin perustele lainaahakiessasi, ettät pystyt pysymään maksusuunnitelmassa ja tulet varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan. Jos et ole varma luottotiedoistasi voit tarkistaa ne asiakastieto.fi:stä.

Lainaa luottotiedottomalle kokemuksia

Lainan saaminen maksuhäiriömerkinnällä on mahdollista. Usein ehdot ovat kuitenkin tiukat. Tärkeintä on, että vakuutat ja perustelet hyvin lainahakemuksessasi maksukykysi vaikka sinulta löytyisi maksuhäiriömerkintä. Jos pystyt todistamaan heille, että maksukykysi on hyvä ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti lähiaikoina on sinulla hyvät mahdollisuudet lainan saamiseen.

Varmin vaihtoehto lainan saamiseen luottotiedottomalle heti on se, että sinulta löytyy jotakin vakuutena lainaa vastaan. Täytyy muistaa, että lähes aina kun haet lainaa häiriömerkinnällä on lainan kulut korkeammat kuin henkilön jolla ei ole kyseistä merkintää.

Maksuhäiriömerkintä näkyy luottotiedoissa kahdesta viiteen vuoteen kun merkintä on saatu. On harmillista, että merkintää ei pysty poistamaan ennen kuin kyseinen aika on kulunut. Merkinnän kestoon vaikuttaa paljolti se oletko jo maksanut velan pois, josta merkintä alunperin tuli. Joskus tämä velan maksamisen merkintä auttaa lainan hakemisessa.

Maksuhäiriömerkintää on mahdollista lieventää, siten että ilmoitat rekisteriin maksuhäiriömerkinnän syyn ja perustelet sen hyvin. Jos maksuhäiriösi on aiheutunut esimerkiksi vakavasta sairastumisesta tai  työtapaturmasta, lieventää se huomattavasti merkinnän vakavuutta.

Luottotiedottomalle lainaa

Paras tapa saada lainaa on välttää merkinnät luottotietoihin. Se on helppoa eikä vaadi suuria ponnisteluja taloudessa. Ole erityisen tarkka kun haet lainaa, osa maksuhäiriömerkinnöistä aiheutuu huonosti hoidetun lainan takia. Pidä huoli, että maksat laskut ajoissa, älä maksa luottolla tai osamaksulla mielellään, pidä rahaa säästössä. Jos takaisinmaksukykysi jostain syystä heikkenee älä epäröi ottaa yhteyttä lainan tarjoajaan.

Pääasia maksuhäiriöiden ennaltaehkäisemisessä on, että maksat laskusi aina ajallaan. Merkintä aiheutuu aina maksamattomista laskuista joten pidä huoli, että takaisinmaksukykysi on kohdillaan ja jos vähänkin näyttää siltä ettet pysty suoriutumaan laskuistasi ota heti yhteyttä laskuttajaan. Mahdollisuuksien mukaan saat lisäaikaa tai uuden maksusuunnitelman.

Lainaa maksuhäiriöiselle heti

Lukuunottamatta sitä, että olet jo menettänyt luottotietosi ja vaikuttaa siltä ettet löydä lainaa mistään, älä silti turhaudu. Ei ole mahdotonta hakea lainaa tässä tilanteessa vaikkakin se vaikeuttaa asioita huomattavasti etenkin lainanhakemista. Maksuhäiriöiset pystyvät kuitenkin elämään normaalisti, ainut asia on että se hankaloittaa rahoituksen löytämistä. Täytyy kuitenkin muistaa, että maksuhäiriö on vain hetkellinen tila, josta pääsee pois kun parannat elämäntapasi ja maksat jatkossa laskusi ajoissa.

Maksuhäiriö avaa monelle silmät rahan käytölle, jolloin he saavat otteen taas raha-asioista ja hoitavat ne kunnolla. Maksuhäiriöiden välttäminen ei tarkoita aina kädestä suuhun elämistä vaan vältät vaan jatkossa turhat heräteostokset ja säästät rahaa arjen yllättäviä tilanteita varten.

Olemme tässä artikkelissa käsitelleen miten maksuhäiriöinen saa lainaa heti. Löydä taulukosta itsellesi sopiva laina ja täytä lainahakemus, jossa perustelet hyvin mistä syystä maksuhäiriö on sinulle aiheutunut ja vakuutat olevasi luottokelpoinen. Paras todennäiköisyys saada laina on kun soitat sinne tai menet suoraan paikanpäälle. Ihmiset arvostavat rehellisyyttä ja luotonantajat ovat ihmisiä.

Mukavia lainanhaku hetkiä ja muista olla tarkkana lainaehdoissa!

Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

Suomen laki edellyttää, että henkilölle jolle voidaan myöntää lainaa täytyy olla luottotiedot kunnossa. Jotkin lainapalvelut kuitenkin saattavat myöntää lainaa myös luottotiedottomille. Näin ei kuitenkaan aina ole, voit kokeilla täyttää ja lähettää lainahakemukset yläpuolella oleviin lainapalveluihin. Kyseisissä lainapalveluissa on korkein lainahakemusten hyväksymis – %.

Joissakin tapauksissa myös henkilö joka on hakenut lainaa on luullut omaavansa maksuhäiriömerkinnän, mutta onkin osoittautunut että hän oli väärässä. Maksuhäiriömerkinnät voi tarkistaa kerran vuodessa täysin maksuttomasti esimerkiksi Bisnodelta tai Asiakastiedolta. Tämän jälkeen tarkastukset maksavat muutaman euron. Näin voit varmistaa oletko oikeassa paikassa vai onko sinulla myös runsaasti muita lainavaihtoehtoja.

Arvostele:
[3]