Suomen Yhdistelylaina - kokeilin yhdistää omat lainani

Meidän arviomme
5.0
5/5
Asiakkaiden arvio
4.7
5/5
Suomenyhdistelylaina
Takaisinmaksuaika12 - 180 kuukautta
Lainasummat100 - 60.000 euroa
KorkoAlkaen 4,19%
Suomen Yhdistelylainan sijaan suosittelemme, että lähetät hakemuksen Omalainalle.

Mitä kaikkea Suomen Yhdistelylaina tarjoaa

Hyvät puolet

Huonot puolet

Yritys

 • Osoite:
 • Kalevankatu 20
 • 00100 Helsinki

Yhteystiedot

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@suomenyhdistelylaina.fi
 • Puhelin: 09 4255 0540

Yrityksen tiedot

Suomen Yhdistelylaina kilpailuttaa yhdistelylainat puolestasi

Suomen Yhdistelylaina on LVS Brokers Oy:n lainapalvelu, joka on erikoistunut lainojen yhdistämiseen. Palvelun avulla kuluttajat voivat kilpailuttaa yhdistelylainat aina 60 000 euron suuruisiin lainoihin asti. Yritys Suomen Yhdistelylaina -palvelun takana on Suomessa varsinainen lainanvälityksen konkari, joten meillä on suuret odotukset palvelun suhteen.

LVS Brokers tuntee Suomen lainamarkkinat, sillä heillä on myös muita erittäin tunnettuja markkinointisivustoja, kuten Omalaina.fi ja Autoluotto.fi.

Tavallisten kulutusluottojen sijaan Suomen Yhdistelylaina sivustolta kuluttajat pyrkivät löytämään riittävän edullisen lainan, jotta he voivat vaihtaa aikaisemmat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Myös osamaksut ja luottokorttivelat voi järjestää uudelleen matalakorkoiseksi lainaksi.

Tässä arvostelussa kerromme sinulle omat kokemuksemme palvelun käytöstä. Meillä oli erittäin suuret odotukset palvelun kannalta, jatka lukemista ja ota selvää täyttyivätkö ne.

5.0 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja

Miksi lainojen yhdistäminen on kannattavaa?

Lainojen yhdistäminen on trendi siinä missä muutkin omaan taloudenhoitoon liittyvät buumit. Monet kuluttajat ovat löytäneet helpon tavan pienentää lainakustannuksia nyt ja heti. Yhdistelylainan tarkoitus on pienentää nykyisiä lainakustannuksia ja helpottaa lainan takaisinmaksua siten, että jäljelle jää vain yksi kuukausittain tehtävä lyhennys usean lainan sijaan.

Aina yhdistelylainojen ottaminen ei kuitenkaan ole kannattavaa, nimittäin yhdistelylainasopimus kannattaa allekirjoittaa vasta siinä kohtaa, kun tiedät sen varmasti olevan edullisempi kustannuksiltaan kuin vanhat kalliit lainasi.

Helpoin tapa löytää parhaat yhdistelylainat ovat valita lainanvälittäjä, joka on erikoistunut kilpailuttamaan juuri lainojen yhdistämiseen tarkoitettuja vakuudettomia luottoja. Suomen yhdistelylaina ilmoittaa sivuillaan mahdollisten lainatarjousten koroksi jopa vain 4,19 prosenttia, mutta voiko näin edullista lainaa edes saada? Näytän myöhemmin, minkälaiset tarjoukset itse sain.

Kenen kannattaa käyttää lainojen yhdistelyä?

Yhdistelylainat sopivat parhaiten niille kuluttajille, jotka haluavat säästää nykyisissä lainakuluissaan tai haluavat helpottaa omaa taloutta vähentämällä erilaisten osamaksujen ja velkojen määrää yhdeksi ainoaksi kuukausittain lyhennettäväksi lainaksi.

Kuka tahansa ei kuitenkaan voi yhdistää lainoja, sillä hakijan on täytettävä palvelussa mukana olevien luotonantajien kriteerit, jotka vaihtelevat merkittävästi.

Joitakin perusedellytyksiä yhdistelylainan saamiseksi ovat:

 • 18-vuoden ikäraja
 • Puhtaat luottotiedot
 • Aikaisempien velkojen määrä ei saa ylittää 60 000 euroa
 • Hakijalla on oltava säännölliset tulot (myös tuet ja etuudet lasketaan)

Luotonantaja kohtaiset kriteerit voivat joidenkin luotonantajien kohdalla on erittäin tiukat. Esimerkiksi Suomen Yhdistelylaina -palvelussa mukana olevista yhteistyökumppaneista yksi tai useampi edellyttää 22-vuoden ikärajaa, joka tarkoittaa, etteivät nuoremmat lainanhakijat voi saada lainatarjouksia näiltä pankeilta.

Yhteistyökumppaneista puheen ollen, siirrytään tarkastelemaan palvelussa mukana olevia pankkeja ja rahalaitoksia, joiden yhdistelylainatarjoukset voit saada.

Suomen Yhdistelylaina yhteistyökumppanit – pankit ja luotonantajat

Suomen Yhdistelylaina -palvelussa on täysin samat yhteistyökumppanit kuin esimerkiksi tunnetussa Omalaina palvelussa. Tämä johtuu siitä, että molempien sivustojen takana on sama yritys.

Lvs Brokers Oy on enää yksi harvoista lainanvälitystä tekevistä yrityksistä Suomessa, jossa on mukana myös perinteisiä pankkeja. Mukana olevat luotonantajat tulevat tässä: Aktia, POP Pankki, Nordax Bank, Bank Norwegian, Resurs Bank, Bigbank, Avida, Svea, Instabank, Kaarna, Komplett bank, BRAbank, Balanzia, TFBank, Halino, Ferratum, Fellow Finance, GF, MyLender, Mobify, Lainaamo, Credigo, Easycredit.

Kuten luotonantaja listauksesta nähdään, palvelussa on mukana useita perinteisiä pankkeja, pienlainoja tarjoavia yrityksiä sekä suurempia digipankkeja. Tämän paremmaksi vakuudettomien lainojen tarjonta ei voi enää tulla.

Palvelu pesee siis yhteistyökumppani -listauksellaan suurimman osan Suomessa toimivista lainanvälittäjistä, mutta näkyykö se palvelun lopputuloksessa eli lainatarjousten määrässä tai laadussa?

Miten yhdistelylainat kilpailutetaan?

Yhdistelylainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Suomen Yhdistelylaina -palvelun avulla. Voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit etsiä sitä riittävän edullista ja lyhennyksiltään kevyttä lainaa, joka sopii omiin tarkoituksiin.

Ennen yhdistelylainan hakemista on kuitenkin hyvä selvittää, kuinka suurta lainaa tarvitsee ja kuinka paljon lyhennyksiä sekä kuluja maksat tällä hetkellä voimassa olevista lainoista, osamaksuista tai luottokorteista.

 1. Seuraavaksi siirry SuomenYhdistelylaina.fi sivustolle tästä
 2. Valitse tarvitsemasi lainasumma ja sopiva takaisinmaksuaika
 3. Odota lainatarjousten saapumista
 4. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse riittävän edullinen laina.
 5. Saatuasi lainan tilille – maksa kaikki aikaisemmat velat ja osamaksut pois yhdellä kertaa, jolloin jäljelle jää vain yksi takaisinmaksettava laina sopivalla korkotasolla.

Muista, että sinun ei tarvitse ottaa vastaa lainatarjousta, joka ei ole riittävän edullinen. Voit koska tahansa katsoa palvelusta, minkälaisia lainatarjouksia saat ja jos sopivaa ei löydy saat hylättyä ne.

Lainatarjousten saamisen jälkeen sinulle jää kuitenkin runsaasti aikaa pohtia lainatarjousten vastaanottamista, sillä ne erääntyvät vasta 30 vuorokauden kuluttua.

Kilpailutus on maksutonta

Suomen Yhdistelylainan käyttäminen ja lainatarjousten pyytäminen on lainanhakijalle maksutonta, mutta miten? Suomessa lainanvälitystä tekevät yritykset saavat palkkionsa suoraan yhteistyökumppaneilta. Eli Suomen Yhdistelylaina saa palkkion jokaisesta heidän palvelunsa kautta allekirjoitetusta lainasopimuksesta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Suomen Yhdistelylaina itse myöntää lainaa vaan mukana olevat pankit ja rahalaitokset myöntävät ja vastaavat tarjouksistaan täysin itsenäisesti. Lainasopimus tehdään aina lainanhakijan ja luotonantajan välille verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kokemuksia Suomen Yhdistelylainasta – kokeilin yhdistää omat luottokorttivelkani

Mikään arvostelu ei ole täydellinen ennen kuin kirjoittaja on kokeillut sitä itse. Minulla oli luottokorttivelkaa entuudestaan 2600 euroa ja muita kuukausittain maksettavia velkoja 4400 euroa. Pyysin tarjoukset 7000 euron yhdistelylainalle 4 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelussa oleva lainalaskuri näytti noin 160 euron kuukausittaista lyhennystä suuntaa antavaksi arvioksi.

Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen onnistui vaivattomasti ja sain nopeasti useita tarjouksia. Vasta 10 tuntia myöhemmin saapunut lainatarjous kiinnitti huomioni, sillä sen todellinen vuosikorko oli vain vajaa 10 prosenttia, kun taas aikaisempien lainatarjousten korko oli noin 14 prosenttia.

Jo ensimmäiset lainatarjoukset olisivat riittäneet halventamaan nykyisiä lainakustannuksiani noin 6 prosentilla, mutta viimeisimmän myötä lainakustannukset laskivat puolella. Eli hyödyin lainojen yhdistämisestä tässä tapauksessa merkittävästi, koska korko tippui 26 prosentista vain 9,8 prosenttiin.

Omat kokemukseni palvelun käyttämisestä ovat siis positiivisia, mutta kaikilla lainanhakijoilla ei välttämättä ole yhtä hyvä tuuri tai samanlainen taloudellinen tilanne, jonka takia lainatarjoukset voivat jäädä jopa kokonaan saamatta. Tällaisessa tapauksessa onneksi Suomesta löytyy monta muuta luotonantajaa, joiden palveluita voit kokeilla, mikäli sait hylätyn lainapäätöksen.

Halusin varmistaa, että omat kokemukseni olivat vertailukelpoisia ja selailin netistä myös muiden lainapalvelua käyttäneiden kuluttajien kokemuksia, joista suurin osa oli positiivisia. Ainoat negatiiviset tai kritiikkiä sisältävät arvostelut liittyivät lainatarjousten pieneen määrään tai kielteiseen lainapäätökseen, joka oli odottamatonta.

Ja aivan, lainojen kuukausittaiset lyhennykset tippuivat noin 210 eurosta vain noin 175 euroon kuukaudessa, joten haettu yhdistelylaina myös kevensi omaa talouttani. On vaikea sanoa, olisinko saanut täysin samat lainatarjoukset suoraan Omalainalta vai vaikuttiko se, että hain yhdistelylainaa suoraan siihen erikoistuneelta lainapalvelulta.

Parhaita vinkkejä matalakorkoisen lainan saamiseksi

Suomen Yhdistelylaina ei voi vaikuttaa lainan korkoihin, koska ne määräytyvät täysin luotonantajakohtaisesti ja jokaisen lainanhakijan kohdalla erikseen. On kuitenkin, joitakin pieniä temppuja, joita voi hyödyntää edullisemman lainatarjouksen saamiseksi.

 Kaikkein halvimmat yhdistelylainat löytyvät, kun lainahakemukseen otetaan mukaan yhteishakija. Yhteishakijana voi toimia kuka tahansa oikeustoimikelpoinen henkilö, mutta me suosittelemme ottamaan tutun ja turvallisen sisaruksen, sukulaisen tai avo- / aviopuolison. Yhteishakijan kanssa haettu laina on yleensä lähes poikkeuksetta puolet edullisempi ja myös ne hakijat, jotka saivat aikaisemmin kielteisen lainapäätöksen saavat tällä tavalla lainaa varmasti.

Luotonantajat kiinnittävät järjestelylainoissa erityistä huomiota hakijan tuloihin, velkojen ja aikaisempien lainojen määrään, ikään ja muihin luottokelpoisuuteen vaikuttaviin tekijöihin. Maksuhäiriömerkintä hakijalla on ehdoton este lainan saamiselle Suomessa.

Usein kysytyt kysymykset Suomen Yhdistelylainasta

Mikä on paras yhdistelylaina? 

Parhaan ja edullisen yhdistelylainan löytämiseksi on järkevää kilpailuttaa kaikki saatavilla olevat lainantarjoajat. Kilpailutuksen tekeminen on maksutonta eikä se sido mihinkään, joten voit tarkistaa miten edullisen koron voisit saad järjestelylainallesi. 

Mitä tehdä, jos ei saa yhdistelylainaa? 

Kielteinen luottopäätös voi johtua useasta eri tekijästä. Yleisin syy sille on se, että hakijalla on jo entuudestaan liikaa lainaa tai hänen tulotasonsa on liian alhainen tai tulot ovat liian epäsäännölliset. Tällaisessa tilanteessa kannattaa koittaa hakea pienempää yhdistelylainaa, jolla voi maksaa ainakin kaikki korkeakorkoisimmat lainat pois. 

Kannattaako ottaa yhdistelylaina? 

Yhdistelylainan ottaminen on järkevää silloin, jos siinä on huomattavasti nykyisiä lainoja edullisempi korko ja kustannukset. 

Mistä varma yhdistelylaina? 

Käytännössä minkään lainatuotteen saaminen ei ole sataprosenttisen varmaa, mutta voit testata maksuttoman hakemuksen avulla voisitko saada yhdistelylaina tarjouksia. 

Vakuudeton yhdistelylaina vai vakuudellinen yhdistelylaina? 

Tyypillisesti vakuudellinen yhdistelylaina on vakuudetonta yhdistelylainaa edullisempi. Vakuudeton yhdistelylaina on kuitenkin suositumpi ja haetumpi lainatuote, koska sen saaminen ei edellytä vakuuksien tai takaajien käyttämistä. 

Onko yhdistelylaina ylivelkaantuneelle mahdollinen? 

Lainanantajan näkökulmasta katsottuna tärkein kriteeri on se, että hakija pystyy todistamaan, että hän selviytyy lainan takaisinmaksamisesta sovitussa aikataulussa ongelmitta. Yleensä ei ole mahdollista saada lainaa ylivelkaantuneena. Voit kuitenkin tarkistaa ilmaisella ja ei-sitovalla hakemuksella lainamahdollisuutesi. 

5.0 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja