Kulutusluotto

Kulutusluotto on luotto, joka myönnetään nimensä kuluttajalle kuluttamista varten. Joten luotonhakijan ei tarvitse ilmoittaa mihin tarkoitukseen laina käytetään. Kulutusluotoksi lasketaan kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot jotka on myönnetty kulutustarkoitukseen. Yleensä ne ovat lyhytaikaisia, useimmiten kestoiltaan alle 5 vuoden lainoja joiden suuruus on yleensä muutamia tuhansia euroja. Kulutusluottoja myöntävät pankit sekä yksityiset suomalaiset esimerkiksi vertaislaina nimikkeellä.

Tyypillisesti kulutusluottojen vuosittaiset korot ovat 9 – 30 % luokkaa. Koron suuruus määräytyy lainanottajan takaisinmaksukyvyn perusteella. Alla luetelluilta kulutusluoton myöntäjiltä on helpompaa ja nopeampaa saada kulutusluottoa kuin perinteisiltä pankeilta. Usein kulutusluotto otetaan esim. kun hankitaan uutta autoa tai halutaan lähteä matkoille.

Kulutusluotto netistä

Kulutusluottohakemuksen täyttäminen netissä on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Et tarvitse takaajia etkä vakuuksia. Lainahakemuksen voi täyttää luotonantajan sivuilla milloin tahansa. Hakemuksen täyttäminen ei ole sitovaa kunnes suostut lainatarjoukseen. Huomioi, että lainavaihtoehtoja on useita. Saat usein päätöksen muutamassa minuutissa hyväksyttyäsi tarjouksen. Sen jälkeen voit siirtyä nostamaan rahat tilillesi heti. Usein kulutusluoton hakijat etsivät myös luotonantajia joilta saat pikavipin heti.

Kulutusluottovertailu 2018

Kulutusluottovertailun avulla säästät huimia summia rahaa sekä aikaasi. Suomessa on tänäpäivänä hurja määrä lainamahdollisuuksia ja eri luotonantajia. Tavoitteenamme on helpottaa sinun lainapäätöstäsi ja auttaa sinua löytämään juuri sinua miellyttävän kulutusluoton. Alla on muutamia poimintoja suosituimmista kulutusluotoista.

Sinua saattaa myös kiinnostaa vertailuksi joustoluotto tai pikavippi.

 

Suosituimmat kulutusluotot 2018


ostosraha laina Kulutusluotto

Ostosraha.fi myöntää 400 – 10 000€ kulutusluottoja, pitkällä 12-72kk maksuajalla, pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia, hakemusten käsittelyaika on n. 15min. laina maksetaan lainanottajan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Lue lisää..


komplettbank laina Kulutusluotto

KomplettBank on norjasta oleva pankki, joka myöntää kulutusluottopalveluita sekä jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisesti. KomplettBank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen. Kompletbank tarjoaa Joustoluottoa aina 1000 – 50 000 euroon.

Lue lisää..


cashbuddy laina Kulutusluotto

Cashbuddy myöntää 1000 – 3000 euron lainoja ilman vakuuksia, pitkällä 12-60 kk:n maksuajalla. Lainanhakemisprosessi on lyhyt ja sen täyttäminen helppoa niin älypuhelimella kuin tabletilla. Lainapäätös annetaan kaikille hakijoille heti, jolloin hakemuksen tekeminen loppuun ja sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu yhdellä kertaa. Lopullisen lainapäätöksen tehtyä laina maksetaan heti asiakkaan tilillle.

Lue lisää..


aasa logo Kulutusluotto

Aasa on Suomalainen toimija, joka on myöntänyt kotitalouksille vakuudetonta lainaa jo vuodesta 2010 lähtien. Aasa.fi:ssä hakemuksen täyttö on helppoa ja nopeaa kännykällä ja koneella. Lainapäätös annetaan hakijalle heti. Aasa myöntää rahoitusta aina 10 000 € asti.

Lue lisää..


bigbank logo Kulutusluotto

Bigbank on lainoihin ja talletuksiin erikoistunut pankki. Bigbank perustettiin vuonna 1992 Virossa. Nyt Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Bigbank myöntää lainoja 2000 – 40 000 €.

Lue lisää..


laina.fi pikavippi Kulutusluotto

 

Laina.fi on DFC Nordic Oy:n tarjoama lainapalvelu, josta on mahdollista hakea joustoluottoa jopa 5000 euron nostorajalla ja kulutusluottoa 600 – 5000 euroa. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

 

Lue lisää..


credigo laina Kulutusluotto

Credigo on rahoituspalvelu joka saapui Suomeen vuonna 2015, credigo myöntää lainoja 100 – 2500 euron väliltä 6-60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on todella kilpailukykyinen 3,42% kuukausikorko, joka on todella edullinen verrattuna useimpiin kilpailijoihin. Myönnettävät lainat ovat kertaluonteisia summia eikä tililuottoja. Se tekee lainan hakemisesta ja kulujen ymmärtämisestä entistä helpompaa.

Lue lisää..


vivus laina Kulutusluotto

Vivus.fi on 4finance Oy:n omistama tuote joka myöntää nopeita lainoja suoraan netistä yksittäisille kuluttajille. Lainaa myönnetään  10 – 2010€. Ensimmäisen lainan korko on 0%. Takaisinmaksu 30 päivän kuluessa.

Lue lisää..


rahalaitos laina Kulutusluotto

Rahalaitos on hyvin tunnettu suomalainen riippumaton lainanvälittäjä. Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa ja pyrkivät hankkimaan lainanhakijalle aina edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Lainaa jopa 50 000 euroon asti. Yhdellä lainahakemuksella saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään.

Lue lisää..


fellowfinance laina Kulutusluotto

FellowFinance on Suomalainen Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja aina 500 – 15 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat lainanhakijan mahdollista nostaa kerralla tai kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Lainaa hakevalle FellowFinance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen lainaratkaisu. Lainassa ei ole monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

Lue lisää..


rahoituslaitos.fi laina Kulutusluotto

 

Rahoituslaitos on riippumaton lainanvälittäjä ja edustaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä. Rahoituslaitos etsii asiakkaan tarpeisiin sopivan lainaratkaisun kaikkien edustamiensa lainojen joukosta. Asiakas saa yhdellä lainahakemuksella varmasti edullisimman tarjouksen joka on saatavilla. Rahoituslaitos tarjoaa lainaratkaisuja  aina 100 eurosta 50 000 euroon 1-10 vuoden maksuajalla.

Lue lisää..


Vertaislaina Fixura Kulutusluotto

 

Fixura on Suomen vanhin ja suurin vertaislainayritys, jonka kautta on mahdollista hakea 1000 – 10 000 euron lainaa. Lainalle on mahdollista saada 2 – 5 vuoden laina-aika ja lainan voivat hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Lue lisää..