lainojen yhdistäminenLainojen yhdistäminen

Onko sinulla useampi laina avoinna tällähetkellä ja lainojen hallinointi tuntuu vaivalloiselta. Puhumattakaan lainojen takaisinmaksusta. Lainojen yhdistäminen kannattaa. Osa rahoituslaitoksista tarjoaa palvelua jossa voit yhdistää lainasi. Näin ollen säästät aikaa ja vaivaa lainojen hallinoinnissa ja helpotat arkeasi. Lainojen yhdistäminen myös tekee nykyisistä lainakuluistasi edullisemmat. Yhdistäminen laskee kustannuksia esimerkiksi siten, että jos sinulla on nyt 3 eri kulutusluottoa aktiivisena. Yhdistä nämä 3 kulutusluottoa yhdeksi kulutusluotoksi ja säästät korko kustannuksissa sekä hallinointipalkkioissa, kuukausieräsi pienenevät ja maksat tilinhoitomaksut vain yhdestä lainasta. Voit aloittaa lainojen yhdistämisen sivuiltamme, selvitä ensin mistä haet lainojen yhdistämistä ja kilpailuta tarjoukset.

# Pikalainat Lainasummat Laina-aika Ikäraja Arvostelu Hae lainaa
#1 rahalaitos lainojen yhdistäminen 500 – 50 000 € 1 – 15 v 20 v  Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#2 bigbank lainojen yhdistäminen 2000 – 40 000 € 6 – 120 kk 22 v  Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#3 fellowfinance yhdistä lainat 500 – 15 000 € 2 – 7 v 20 v  Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#4 komplettbank lainojen yhdistäminen 1000 – 50 000 € Joustava 23 v  Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#5 lainaamo yhdistä lainat 500 – 20 000 € 20 – 120 kk 20 v  Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#6 omalaina.fi yhdistä lainat 100 – 50 000 € 1 – 15 v 18 v  Lue arvostelu.. Hae lainaa!

Yhdistä lainat ja säästä kuluissa

Jos sinulla on usea avoimena oleva laina ja takaisinmaksu ja lainojen hallinointi on vaivalloista sekä kallista. On silloin paras vaihtoehto tutkia muita tähän ongelmaan sopivia ratkaisuvaihtoehtoja. Maksa nykyiset avoinna olevat lainat heti pois, se on mahdollista uudella lainasummalla, joka on haettu kattamaan jo olemassaolevien lainojen kustannukset. Näin ollen yhdistät siis vanhat lainasi uudeksi yhdeksi lainaksi. Tätä kutsutaan lainojen yhdistämiseksi.

Lainojen yhdistämisen tarkoitus on pienentää lainasi kustannuksia vähentämällä palkkioita ja korkokuluja joita maksoit vanhoista lainoista. Lainojen yhdistäminen ei siis tarkoita, että lainasummasi kasvaisi entisestään vaan sen tarkoitus on helpottaa sinua selviämään jäljellä olevasta lainasta. Yhdistelylainaa haettaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että pysyt varmasti takaisinmaksusuunnitelmassa.

Lainojen yhdistelyä ei kannata hakea, jos se ei pienennä lainojesi nykyisiä kustannuksia, ennen kuin teet päätöksen kilpailuta eri palveluntarjoajat. Yllä on listattuna yleisimmät yhdistelylainan tarjoajat. Tutustu huolellisesti uusiin lainaehtoihin ennen tarjouksen hyväksymistä.

 

Lainojen yhdistäminen vertailu

Tälle sivulle olemme keränneet yleisimmät yhdistelylainan myöntäjät. Yhdistely laina on pääsääntöisesti tarkoitettu jo lainaa omaaville henkilöille, joilla on ongelmia nykyisten lainojen takaisinmaksussa. Esimerkiksi maksuaikataulussa voi tulla ongelmia kun eri lainoissa on eri eräpäivät. Lainojen yhdistämisen tarkoitus ei ole pidentää maksuaikataulua, vaan se nimenomaan auttaa sinua pysymään aikataulussa siten, että maksat aikaisemmat lainat uudella lainalla pois ja maksat pois tätä uutta yhdistettyä lainaa. Se on helpompaa sillä 3 kuukausimaksun sijaan sinulla on jatkossa vain 1 kuukausierä maksettavana, samoin maksat vain 1 lainan tilinhoitomaksuista.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainat yhdistämällä voit säästää jopa satoja euroja. On suositeltavaa hakea yhdistelylaina jos sinulla on useampi eri laina avoinna. Vertaile eri lainavaihtoehtoja ja etsi itsellesi sopivin niin kustannusten kuin maksuaikataulun suhteen. Osa palveluista kilpailuttaa useat eri pankit puolestasi, kun pyydät heitä kilpailuttamaan itsellesi edullisimman yhdistelylainan.

Lainoja yhdistettäessä on erittäin tärkeää huomioida, että et ota lainaa yhtään sen enempää kuin tarvitset aikaisempien lainojen poismaksuun. Älä myöskään hae uutta lainaa sen jälkeen kun olet hakenut lainojen yhdistämistä.

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa jos esimerkiksi sinulla on paljon lainoja joiden kustannukset ovat korkeat tai olet täysin varma siitä että ettet tarvitse uutta lainaa yhdistämisen jälkeen. Tärkein ehto siinä, että lainojen yhdistäminen kannattaa, on se että se tulee halvemmaksi kuin jokaisen eri lainan takaisinmaksu. Jos olet varma näistä asioista voit harkita lainojen yhdistämistä. Muista kuitenkin huolellisesti vertailla eri vaihtoehtoja, kulut saattavat vaihdella suuresti.

Miten yhdistän lainat?

Käytännössä voit yhdistää lainasi millä tahansa uudella suuremmalla lainalla, jolla maksat aikaisemmat lainat pois. Tämä ei kuitenkaan hätiköitynä ole hyvä ratkaisu, sillä normaalit lainat ovat useimmiten kalliimpia kuin lainat jotka kulkevat “yhdistely laina” -nimen alla. Yhdistelylainan hakeminen onnistuu samalla tavalla kuin minkä tahansa muun lainan hakeminen. Yllä olevasta lainavertailustamme löytyy kaikki rahoituslaitokset jotka auttavat sinua lainojen yhdistämisessä. Kun olet valmis tekemään lainan yhdistämis -hakemuksen, siirry sen rahoituslaitoksen kohdalle taulukosta ja paina “hae lainaa” se ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille jossa voit hakea yhdistelylainan. Muista kuitenkin pyytää tarjous useammasta eri rahoituslaitoksesta tai vaihtoehtoisesti kilpailuttaa lainojen yhdistely, jos et ole varma mitä teet.

Lainojen yhdistäminen työttömänä

Lainojen yhdistäminen on huomattavasti vaikeampaa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Osa rahoituslaitoksista edellyttää että sinulla on säännöllisiä tuloja. Jos sinulla on aikaisempi asiakkuus johonkin rahoituslaitokseen ja hoitanut raha-asiasi ilman moitteita saattaa sinulla olla hyvä mahdollisuus saada yhdistetty laina. Huolellisesti perusteltu lainahakemus yhdistelemisen puolesta antaa kuitenkin hyvät mahdollisuudet saada hakemus hyväksyttyä.

Pystyykö lainat yhdistämään asuntolainaan?

Voit kysyä pankiltasi kyseistä vaihtoehtoa, se saattaa olla mahdollista, mikäli perustelet tilanteesi ja todistat taloutesti olevan hyvin hoidettu. Suosittelemme kuitenkin, että kysyt suoraan perinteisiltä pankeilta sillä emme voi vastata tähän yksiselitteisesti.

Voit kysyä asiaa muunmuassa seuraavilta pankeilta:

Varaa aika oman pankkisi lainaneuvojalle, he antavat asiantuntijoina jonkinlaisen ratkaisun tai vastauksen esittämiisi kysymyksiin.

Millä maksaa velat?

Pienet lainat, osamaksut, luottokorttimaksut ja muut rästissä olevat laskut. Monelle meistä tuttu tilanne. Yleensä ne saa hoidettua pois alta ajallaan, mutta joskus saattaa tulla tilanne vastaan jossa laskuja kertyy liikaa ja niiden takaisinmaksaminen vaikeutuu. Moni ymmärtää tämän ongelman liian myöhään, kun mahdolliset laskujenmyöhästymiskulut ja maksumuistutukset ovat jo saapuneet. Aina tämä ei kuitenkaan ole niin vakavaa.

Velkojen maksun voi suorittaa hyvin ja huolellisesti suunnitellun lainaamisen avulla. Lainojen yhdistäminen saattaa olla tässä tilanteessa hyvä ratkaisu. Lainojen yhdistely onnistuu usein hyvin nopeasti ja vaivattomasti. Yhdistelyssä on mahdollista saada lainaa jopa 50 000 euroa. Ole kuitenkin tarkkana, että pysyt maksusuunnitelmassasi sillä jos olet ottanut yhdistelylainan on suositeltavaa, ettet hae uutta lainaa ennen kuin olet maksanut sen pois. Velat on mahdollista maksaa oikeaoppisesti ajallaan fiksusti haetun lainan avulla. Siksi me täällä Nopeelaina.fi sivulla olemme koonneet vertailun eri rahoituslaitoksista, jotka tarjoavat mahdollisuutta lainojen yhdistämiselle.

Pääset yhdistämään lainasi samalla tavalla kuin lainaa haettaessa, eli etsi sopiva rahoituslaitos ja paina hae lainaa. Voit tehdä yhdistely hakemuksen useaan eri rahoituslaitokseen tai kilpailuttaa suoraan lainankilpailutus palvelun avulla useassa eri pankissa. Kustannukset saattavat vaihdella suuresti, mutta pääsääntöisesti lainojen yhdistäminen on lähes aina järkevää, kun säästetään satoja euroja mahdollisista tulevista kuluista, kun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä tilinhoitopalkkioita tai korkoja.

Yhdistä lainat jo tänään

Löydä lainavertailusta itsellesi sopiva luotonantaja, pyydä lainatarjous ja maksa aikaisemmat lainasi pois ja helpotat arkeasi. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea uutta suurempaa lainaa ja maksaa vanhat lainasi pois, muista kuitenkin pitää mielessä että tässä tilanteessa usein yhdistelty laina on edullisin vaihtoehto.