Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tarjoaa mahdollisuuden päästä eroon useammista kalliista lainoista ja osamaksuista yhden edullisemman yhdistelylainan avulla. Katso mistä sinun kannattaa hakea apua lainojen yhdistämiseen.

Katso yhdistelylainatarjouksia

Päivitetty viimeksi: 1. Elokuu 2022
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1020 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1331 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Lainojen yhdistäminen – säästä rahaa heti

Oletko ottanut osamaksuja tai pienempiä pikavippejä joita maksat tälläkin hetkellä takaisin kuukausittain? Haluatko päästä niistä eroon nyt samantien?

Nykyään on uskomattoman helppo saada pieniä lainoja tai ottaa osamaksua esimerkiksi elektroniikkaliikkeissä, siksi tämä tilanne on monille varsin tuttu.

Onneksi edullista lainaa jolla voi maksaa nämä pienemmät velat takaisin löytyy suoraan netistä. Tässä kirjoituksessa kerrommekin sinulle miksi lainojen yhdistäminen on järkevää ja mistä kannattaa hakea sopiva yhdistelylaina.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Nykyään ihmisillä on runsaasti osamaksu, kulutusluotto ja luottokorttivelkoja koska lainaa suorastaan tyrkytetään jokapuolella. Monen kohdalla tämä ajaa loppujen lopuksi tilanteeseen jossa henkilöllä on useita pieniä kalliita lainoja, jotka syövät koko kuukausibudjetin.

Kun tälläisesta tilanteestä halutaan eroon on järkevin vaihtoehto lainojen yhdistäminen. Yhdistelylainojen korot ja kustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin nykyisten luottojen ja lainojen kustannukset yhteensä.

Yhdistelylainan avulla voi itse vaikuttaa velkojen takaisinmaksuakoihin ja helpottaa omaa talouttaan siten, että jäljelle jää vain yksi laina lyhennettäväksi joka on merkittävästi edullisempi kuin aikaisemmat velat. Lisäksi lainanhakijan on helpompi saada uutta lainaa todennäköisemmin, sillä jäljelle jää vain yksi laina huolehdittavaksi.

Miten yhdistelylainaa haetaan?

Verkossa on tarjoilla useita palveluita jotka tarjoavat asiakkaillensa muiden lainatuotteiden lisäksi lainojen yhdistämistä. Parhaimmassa tilanteessa yhdistelylaina maksetaan sinulle samana päivänä kun täytit lainahakemus ja saat yhdistelylainan edut heti käyttöösi.

Varsinainen hakeminen tapahtuu suoraan netissä lyhyen lainahakemuksen avulla samalla tavoin kuin hakisit mitä tahansa uutta lainaa. Lainahakemuksen yhteydessä kysytään haetko lainojen yhdistämistä.

Nopeelaina suosittelee yhdistelylainaa kaikille, jotka ovat kuvatussa tilanteessa. Yhdistelylainan avulla voi säästää jo tänään tuhansia euroja.

Kuka tahansa voi hakea yhdistelylainaa vaikka kotisohvalta ja näin helpottaa omaa talouttaan sekä henkistä stressiään.

Voiko kuka tahansa saada yhdistelylainaa?

Periaatteessa yhdistelylainaa voidaan myöntää kaikille joille voidaan myöntää myös perinteistä vakuudetonta lainaa, sillä luotonantajilla on käytössä samat kriteerit lainanhakijoden suhteen.

Usein kuitenkin etenkin suuremmissa lainoissa, lainan hakijalta edellytetään yli 20 vuoden ikää. Monesti varsinkin yhdistelylainoissa painotetaan arvointikriteereissä kuukausittaisia tuloja suhteessa haetun lainan suuruuteen.

Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle Suomessa. Näin ollen rahoituslaitokset eivät voi lainata tai myöntää yhdistelylainaa henkilölle jolla on jo merkintä luottohäiriörekisterissä.

Yhdistelmälaina sopii kaikille

Yhdistelmä lainaa voi hakea kuka tahansa, jolla on aikaisempia lainoja ja velkoja. Eli olitpa sitten työssäkäyvä, eläkeläinen tai yrittäjä – voit koska tahansa katsoa saisitko vaihdettua nykyiset kalliit lainat halvemmiksi.

Työssäkäyville kuluttajille yhdistelmälainan saaminen on lähes läpihuuto juttu ja se kannattaakin tehdä heti, jos sinulla vain on muutama minuutti ylimääräistä aikaa. Säännölliset palkkatulot ovat yksi merkittävimmistä luottopäätökseen ja lainaehtoihin vaikuttavista tekijöistä.

Tästä huolimatta myös eläkeläiset ja opiskelijat voivat yhdistää lainansa, sillä luotonantajat laskevat tuloiksi myös muut palkkaa vastaavat etuudet, kuten eläkkeen. Eläkeläisillä usein ainoa rajoittava tekijä on ikä, sillä luotonantajien sallima korkein ikäraja on 85 vuotta. Vastaavasti nuoremmille lainojen yhdistelijöille, luotonantajien tarjonta vain on suppeampi koska monet rahalaitokset edellyttävät korkeampaa ikää.

Yrittäjille yhdistelmälaina voi olla elinehto, etenkin jos yritystoimintaa pyöritetään yksityisenä elinkeinoharjoittajana toiminimen kautta.

Lainojen uudelleenjärjestely on siis erinomainen tapa saada mittavia säästöjä heti ja ilman velvoitteita.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Kuka voi yhdistää lainat?

Lainojen yhdistämisessä on voimassa samat kriteerit kuin perinteisen vakuudettoman lainan hakemisessa. Mitä suurempi yhdistelylaina, sitä enemmän tuloja lainanhakijalta odotetaan.

Mikä on halvin yhdistelylaina?

Nopeelainan vertailusta selviää mitkä lainapalvelut tarjoavat hakijoillensa halvinta yhdistelylainaa. Lopullisen yhdistelylainan kustannuksen saa tietää vasta lainatarjouksen vaastaan otettuaan.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Jos lainojen yhdistäminen epäonnistuu esimmäisellä kerralla kokeile lähettää hakemus uudestaan ja tarkista täytitkö tiedot oikein ja riittävästi. Varmista ettei sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Katso tulovaatimukset. Viimeisenä kokeile toista lainapalvelua.

Kuinka suurta yhdistelylainaa voin hakea?

Suurin mahdollinen vakuudeton yhdistelylaina jonka voi hakea verkosta on tällä hetkellä 70 000€. Suurimman yhdistelylainan tarjoaa Rahalaitos.

Miten lainat yhdistetään?

Lainat yhdistetään hakemalla yhdistelylainaa tarjoavasta lainapalvelusta uusi laina, joka on edullisempi kuin nykyiset osamaksusi ja muut velkasi. Tällä uudella lainalla on tarkoitus maksaa kokonaisuudessaan kaikki aikaisemmat velkasi pois jonka jälkeen jäljelle jää vain yksi laina huolehdittavaksi.

Yhdistä lainat Nopeelainan avulla

Yhdistelylaina on monessa tilanteessa ensimmäinen täsmälääke velkaantumisen tai talousongelmien torjumiseen. Yhdistelylainojen vertaileminen on kuitenkin hyvin tärkeää maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.

Nopeelaina antaa käyttöösi maksuttoman ja helppokäyttöisen lainavertailun, jonka avulla selvität nopeasti mistä sinun kannattaa hakea yhdistelylainaa. Vertailu on puolueeton, joka sisältää perustiedot luotonantajasta ja lainankustannuksista.

Halutessasi voit lukea lisää tietoa jokaisesta luotonantajasta joko sivuillamme tai luotonantajan sivuilla.

Meidän poimintamme parhaista yhdistelylainoista:

  • OmaLaina: 100 – 60 000€
  • Lendo: 500 – 60 000€
  • Rahalaitos: 500 – 60 000€

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylainan saaminen työttömänä voi olla hieman haastavampaa, sillä riippuen työttömyyden kestosta tulot saattavat olla heikot. Monet rahoituslaitokset edellyttävät säännöllisiä tuloja.

Kuitenkin myös työttömien on mahdollista saada yhdistelylainaa, sillä jokainen lainahakemus katsotaan henkilökohtaisesti. Näin ollen myös työttömillä on mahdollisuus saada lainat yhdistettyä.

Jos olet työtön suosittelemme lukemaan myös tämän: Takuusäätiö tarjoaa apua ja lisätietoa lainojen yhdistämisessä