Pikavippi 18v-19v

Suomessa pikavippi 18v lainaajalle on mahdollista, sillä kaikki pikavipit edellyttävät vähintään täysi-ikäisyyttä ja oikeustoimikelpoisuutta Suomessa. Koska etenkin nuoria on tärkeä valistaa lainaamiseen liittyvistä riskeistä me toteutimme tämän vertailu nuoria 18-19v ajatellen.

Lainapalvelu Lainasummat Takaisinmaksuaika Ikäraja Maksuaikataulu
omalaina logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 18v Heti Hae lainaa
Ferratum logo 1 – 4000 € 3 – 54 kk 21v Heti Hae lainaa!
Etua.fi logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa!
Vertaakorkoja.fi logo 1 000 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
lendo logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
Rahalaitos logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
komplettbank logo 100 – 50 000€ 12 – 180 kk 23v Heti Hae lainaa
Blue Finance logo 100 – 5000 € 1 – 36 kk 18v Heti Hae lainaa!
pikavippi 18v - 19v

Pikavippi 18v-19v – laina tuo vastuuta

Lainaaminen etenkin nuorten kohdalla edellyttää vastuullista käyttäytymistä ja ymmärrystä velkojen ajankohtaisen takaisinmaksun tärkeydestä.

Nuorena kuitenkin lainatarjonta on usein rajoittunut vain muutamaan lainapalveluun, joiden korot ja kulut tuntuvat olevan liikaa nuoren taloudelle.

Monilla nuorilla ei ole mahdollisuutta saada lainaa 18v tai 19v muualta kuin netistä ja niissä tapauksissa haluamme ehdottomasti olla osaltamme auttamassa sopivan pikalainan löytymistä.

Nopeelaina auttaa sinut alkuun lainanhaussa

Tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa nuoria ymmärtämään perusasiat mitä pikalainoja hakiessa tulee ottaa huomioon ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen kuin allekirjoittaa lainasopimuksen.

  • On tärkeää ymmärtää mikä on pikavippi ja miten sen takaisinmaksu on järjestetty.
  • Miksi kilpailuttaminen tai lainojen vertaileminen ennen lainan hakemista on järkeää.
  • Mitä eri lainamahdollisuuksia 18 – 19 -vuotiaille nuorille on tarjoilla.

Lainaamisessa korostamme ehdotonta vastuullisuutta. Nuorille lainan ottaminen on suuri päätös ja jos siitä ei huolehdita tai se hoidetaan väärin on pahimmillaan edessä ankeat ajat niin taloudellisesti kuin henkisestikin.

Pikavippi 18 – 19 vuotiaalle haetaan näin

Aloitetaan ensimmäisenä lainaehdoista ja lainaamiseen vaatimuksista eli toisinsanoen siitä mitä lainanhakijalta edellytetään.

  • Lainan hakijan on oltava täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on osoite Suomessa.
  • Lainan hakijalla tulee olla verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Koska nuorilla lainanhakijoilla harvemmin on vakituista työpaikkaa ja moni saattaa opiskella ei heillä useinkaan ole säännöllisiä tuloja. Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä myös tulonsiirrot kuten opintolainat, sosiaalietuudet ja muut avustukset otetaan huomioon.

Suurin merkitys lainan saamisessa on maksuhäiriömerkinnät. Jos lainan hakijalla on luottotiedoissa merkintöjä jotka vaikuttavat olennaisesti henkilön luottokelpoisuuteen, jää laina todennäköisesti saamatta.

Etenki nuorille haluamme korostaa miten suuri negatiivinen vaikutus luottotietojen menettämisellä on Suomalaisessa kulttuurissa. Kun luottotiedot ovat menneet et voi käytännössä saada mitään osamaksuja, lainoja tai puhelinliittymiä jotka vaativat jonkin asteista luottamusta.

Pikavippi 18v saattaa siis oikeasti aiheuttaa vakavia seuraamuksia mikäli tulot eivät riitä lainan takaisinmaksuun. Näin hetken mielijohteesta haettu huolimaton pikavippi voi johtaa velkakierteeseen, etenkin jos kyseessä on tavallista suurempi laina.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä voit lukea kirjoituksen lainaa luottotiedottomalle. Siinä kerromme miten maksuhäiriömerkinnästä selvitään.

Jos otit lainan vaikka sinun ei olisi pitänyt, voit vielä perua sen 14 vuorokauden kuluessa. Kaikissa netissä tehdyissä ostoksissa ja tilauksissa kuten myös lainoissa on kuluttajansuojalakiin perustuva peruutusoikeus.

Usein kysyttyä lainoista 18 – 19 vuotiaille

Mitä lainoja 18-19v voi saada?

Nuorille suunnatut luotot ja lainat ovat yleensä suuruudeltaan noin 10 – 2000 euroa. Lajityypeiltään ne voivat olla joko pikavippejä, kulutusluottoja tai joustoluottoja.

Kannattaako lainaa ottaa 18 vuotiaana?

Nuorten kannattaa harkita erityisen tarkasti lainan ottamista, sillä ilman säännöllisiä tuloja on lainanhallinta vaikeampaa. Lainaamiseen liittyy suuri vastuu. Jos olet valmis kantamaan sen vastuun voit ottaa lainaa.

Miksi en saa lainaa?

Tyypillisimpiä syitä nuorten lainahakemusten hylkäämiseksi ovat epäsäännölliset tai riittämättömät tulot. Kokeile hakea pienempää lainaa, jos maksukykysi ei riitä hakemaasi lainaan.

Onko lainaaminen turvallista?

Nopeelainan sivuilta haetut lainat ovat kaikki täysin turvallisia. Jokainen sivuillamme esiintyvä lainapalvelu on luotettava ja vakavarainen Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva luotonantaja.

lainaa heti
lainojen yhdistäminen

Lainaa alle kaksikymppisille

On useita asioita jotka tulee ottaa huomioon ennen kuin alle kaksikymppinen ryhtyy hakemaan lainaa. Tässä lyhyt ajatuskartta, joka kertoo kannattaako sinun hakea lainaa juuri nyt:

  • Tarvitsetko lainaa oikeasti?
  • Kuinka suurta lainaa tarvitset?
  • Pystytkö maksamaan lainan takaisin sovittuun eräpäivään mennessä?
  • Oletko henkisesti ja taloudellisesti valmis ottamaan vastuun suuresta kuukausittaisesta kuluerästä?

Näiden kysymysten lisäksi tutki omaa talouttasi ja laadi vaikka muistiinpanot siitä kuinka paljon saat tuloja kuukaudessa. Mitkä ovat pakolliset menosi? Laske lukuja ja selvitä kuinka paljon sinulle ja kuukausittain ylimääräistä rahaa pakollisten menojen jälkeen.

Tästä ylimääräisestä summasta osan voit käyttää lainan lyhentämiseen, joten varaa lainasumma ja takaisinmaksuaika siten että se soveltuu laatimasi budjettiin.

Jos et löydä järkevää rahoitusratkaisua netistä voit kokeilla sosiaalista luottoa

Perinteisten pikavippien lisäksi lainamarkkinoilta löytyy myös toisenlaisia rahoitusratkaisuja kuten esimerkiksi sosiaalinen luotto.

Sosiaalinen luotto on rahoitus joka voidaan myöntää erittäin pienituloisille ja vähävaraisille henkilöille jotka kuitenkin ovat riittävän maksukykyisiä lainan lyhentämiseksi.

Tämä luotto myönnetään asuin kuntasi toimesta, joten kannattaa kysellä lisätietoa omalta kunnaltasi.

Sosiaalinen luotto on kuitenkin erittäin vaikea saada, jonotusajat ovat pitkiä ja lainapäätökset saattavat venyä jopa yli puolen vuoden päähän.