Paras pikavippi 2024

Paras pikavippi on edullinen ja nopeasti tilille saatavissa oleva pikalaina. Vuonna 2024 pikavipit ovat yleisin lainatuote kulutusluottojen lisäksi. Parhaan pikavipistä tekevät sen ominaisuudet pikavipin on pärjätäkseen nykyisillä lainamarkkinoilla oltava helposti haettavissa, saatavissa tilille heti ja ennen kaikkea edullinen. Lainakustannukset pikavipeissä eivät saa yllättää ja lainan kustannusten tulee olla läpinäkyviä eli toisin sanoen ei sisällä piilokuluja. Kaikki listaamamme pikavipit tässä artikkelissa ovat kaikkia näitä. Voit siis huoletta siirtyä täyttämään lainahakemuksen, mutta muista kuitenkin tarkistaa lainaehdot ennen tarjouksen hyväksymistä. Pikavippi on mahdollista saada tilille heti.

Katso lainatarjouksia

Päivitetty viimeksi: 10. toukokuu 2024
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Mistä kannattaa ottaa pikavippi?

Paras pikavippi löytyy sieltä missä sen kustannukset ovat edullisimmat ja lainaehdot suotuisimmat lainanhakijan kannalta. Lainaehtojen paremmuuteen liittyy joustavuus takaisinmaksun suhteen.

Hyvä pikavippi on saatavissa tilille heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Me helpotimme vaivannäköäsi etsimällä itse ne parhaimmat paikat hakea vippi. Sinun ei tarvitse kuin valita itsellesi omasta mielestäsi paras kaikista esitellyistä lainapalveluista.

Kun etsitään paras vippiä täytyy pitää mielessä, että se laina mikä on jollekkin toiselle paras ei välttämättä ole itselle. Suosittelemme tutustumaan rauhassa eri lainaratkaisuihin ja sitä kautta pohtimaan mikä laina olisi juuri sinulle sopiva.

Tänäpäivänä pikavipit eivät ole enää hinnalla pilattuja, sillä korkokatto pitää huolen siitä että vuoden 2010 korkoja ei enää tulla Suomen lainamarkkinoilla näkemään.

Poimintoja Syksyn parhaaksi pikavipiksi

Ferratum: Ferratumin pikavippi on ehdottomasti paras valinta pikalainaksi. Tästä lainapalvelusta saa kaiken mitä parhaalta pikavipiltä voi ikinä odottaa. Kilpailukykyinen hinnoittelu, joustavat takaisinmaksut, mahdollisuus nostaa lisää rahaa käyttöön mikäli kertalaina ei riitä. Ainoana haittapuolena voidaan pitää korkeaa ikärajaa, joka tässä lainapalvelussa on 21 vuotta.

Blue Finance: tämän hetken suosituin pikavippi monestakin syystä: Lainahakemuksen täyttäminen vie 1 minuutin. Ei vaadi liitteitä tai muitakaan tositteita. Voidaan myöntää 18-vuotta täyttäneille. Hyvin kilpailukykyinen hinnoittelu, vain muutaman euron kuukaudessa riippuen lainasummasta.

Vippi.fi: perinteinen pikalainapalvelu, jota voidaan kutsua jo ajattomaksi klassikoksi. Hyvin samantyylinen pikavippi kuin Blue Financella, mutta lainasummat ovat suurempia ja tarjoilla on myös joustoluotto niille jotka haluavat jatkuvaa rahoitusta. Ikäraja myös 18-vuotta.

Nopeelainan kokemuksia siitä mikä on paras pikavippi

Meillä on kokemuksia jo vuosikymmenen vippaamisesta ja osaamme sanoa mitkä ovat ne lainapalvelut ja lainatuotteet joita oikeasti kannattaa hakea. Painotamme kokemuksissamme hintaa ja helppoutta, joka pikalainaamisessa aina korostuu.

Sivun yläosasta löydät kaikki edullisimmat pikavipit joita suosittelemme hakemaan jos tälläistä lainatuotetta etsii. Vaikka pieni pikavippi kuulostaa mitättömältä voi sen kustannukset tulla monelle etenkin hieman vähävaraisemmalle taloudelle yllätyksenä.

Monelle ei varmasti tullut yllätyksenä, että pikavipit ovat tällä hetkellä edullisempia kuin koskaan. Pandemian riepottelema maailma on laskenut kaikkien lainojen kustannuksia merkittävästi, joten vielä Joulukuuhun 2020 asti lainat ovat erittäin edullisia. Lyhyt pikavippi voi siis irrota alle 10% kokonaiskustannuksilla, joka tarkoittaa esimerkiksi 100 eurolla vain 10 euron kokonaiskustannuksia vuodessa.

Pikavippi on halvempi kuin luottokortti

Uudesta korkolainsäädännöstä johtuen kaikki pikavipit ovat edullisempia kuin luottokortit. Miksi? Koska voimaan astunut väliaikainen korkokattolainsäädäntö määräsi lainojen korot enintään 10 prosenttiin, mutta luottokortteja tämä määräys ei koske.

Näin kaikki osamaksut kuten klarnat sun muut ovat merkittävästi kalliimpia tapoja rahoittaa arjen kuluja kuin pikavipit.

Nyt jos koskaan on paras aika hakea pikavippi!

Emme kuitenkaan suosittele hakemaan lainaa hetken mielijohteesta, vaan myös pikalainan on hyvä mennä tärkeään käyttötarkoitukseen kuten laskujen maksamiseen tai muuhun akuuttiin rahantarpeeseen.