Joustolaina

Joustolaina on joustava rahoitusratkaisu luottotilin muodossa. Tämän luottotilimäisen pienen lainan avulla sinulla on aina rahaa käytettävissä, kun sitä eniten tarvitset. Nopeelaina tarjoaa parhaimmat ratkaisut rahoittaa arjen kulut joustolainalla.

Lainapalvelu Lainasummat Takaisinmaksuaika Ikäraja Maksuaikataulu
omalaina logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 18v Heti Hae lainaa
Ferratum logo 1 – 4000 € 3 – 54 kk 21v Heti Hae lainaa!
Etua.fi logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa!
Vertaakorkoja.fi logo 1 000 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
lendo logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
Rahalaitos logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
komplettbank logo 100 – 50 000€ 12 – 180 kk 23v Heti Hae lainaa
Blue Finance logo 100 – 5000 € 1 – 36 kk 18v Heti Hae lainaa!
joustolaina

Joustolainaa – joustavasti rahantarpeesi mukaan

Joustolaina on kätevä vaihtoehto tilanteisiin joissa rahoitusta tarvitaan heti. Joustolaina -tili tulee avata vain kerran, jonka jälkeen rahaa voi nostaa luottotililtä omalle käyttötilille, koska tahansa ja missä tahansa.

Kerromme sinulle mistä joustolainaa kannattaa oikeasti lähteä hakemaan, sekä tutustutamme sinut yleisesti joustoluotto tarjontaan ja niiden kustannuksiin ja käyttämiseen.

Nopeelaina.fi varmistaa, että saat joustavasti lainaa

Keräsimme esittelyyn ne lainapalvelut, jotka tarjoavat lainaa kaikkiin tarpeisiin. Palvelumme käyttäminen on maksutonta ja saat arvokasta tietoa edullisimmista joustolainoista jo nopealla vilkaisulla. Lopullinen lainahakemus täytetään lainaajan sivuilla jonne pääset siirtymään suoraan painiketta painamalla.

Joustolaina heti netistä

Joustolaina on tarkoitettu nopeaksi rahantarpeen paikkaajaksi, jonka takia sitä on helppoa ja vaivatonta hakea suoraan verkossa. Suurin osa joustolainoista toimii verkossa siten, että asiakkaalle luodaan oma käyttäjätili, jossa voi suorittaa nostoja ja seurata luottorajan käyttöä.

Monet lainaajat ovat siirtyneet tarjoamaan joustolainaa myös applikaatioissa, jotka on ladattavissa Apple Storesta tai Play kaupasta. Sovelluksen avulla lainan hallinta helpottuu ja sen käyttöä ja luottorajan kulumista on helpompi seurata.

Joustolainan luottoraja muodostuu jokaiselle asiakkaalle räätälöidysti. Luottorajan suuruuteen vaikuttaa lainanhakijan ikä, tulotaso sekä muut maksukykyyn vaikuttavat seikat. Joustolainat ovat usein kuitenkin minimissään yli 1000 euron luottorajalla toimivia luottoja.

Lainaa lyhennetään kuukausittain vähintään luotonoantajan asettamin minimilyhennyksi. Lainan saldo palautuu sitä mukaan uudestaan nostettavaksi.

Joustolainan kulut muodostuvat muualta kuin koroista

Monissa joustolainoissa kustannusrakenne muodostuu siten, että suurimman painoarvon saavat avauspalkkiot, nostopalkkiot sekä tilinhoitopalkkiot. Näin kuluttaja-asiakas voi hieman hämääntyä lainan alhaisesta korosta.

Kiinnitä siis lainaa hakiessasi huomiota erityisesti nostopalkkioihin, jota saatetaan periä jopa 10 – 20% noston suuruudesta. Nostopalkkio saatetaan monesti laskuttaa jokaisella nostokerralla.

Markkinoilta löytyy kuitenkin myös sellaisia luotettavia ja edullisia joustolainoja, jotka eivät peri nostopalkkioita tai muitakaan sopimusehoitihin piilotettuja kuluja. Esimerkiksi Ferratumin tarjoama joustava laina -tuote tarjoaa asiakkaille luottotilin, jossa ei ole kiinteitä- tai piilokuluja. Näin lainan kulut muodostuvat vain nostamasi joustolainan koroista.

Usein kysyttyä joustolainasta

Mikä on joustolaina?

Joustolaina on tavallinen tililuotto, joka on tarkoitettu jatkuvaan rahantarpeeseen. Kun luottotili on kerran avattu, voi jatkossa tehdä nostoja aina kun rahantarve iskee ilman uuden lainahakemus lähettämistä.

Kuka voi hakea joustolainaa?

Joustolainaa voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt. Huomaa kuitenkin, että joustolainojen ehdot saattavat vaihdella lainantarjoajan mukaan.

Mistä joustolainan kulut muodostuvat?

Joustolainoissa kustannukset muodostuvat avauspalkkioista, tilinhoitopalkkioista ja nostopalkkioista sekä nimelliskorosta. Joissakin joustolainoissa kulut maksetaan vain nostetun lainan nimelliskoroista.

Saako joustolainan heti käyttöön?

Kun solmit luottosopimuksen luotonantajan kanssa, saat ensimmäisen noston rahat heti tilillesi. Jatkossa voit itse suorittaa nostoja siten, että rahat maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille viipymättä.

lainaa heti
pikavippi

Mitä kokemuksia joustolaina asiakkailla on?

Jokaiselle eri lainatuotteelle on omat kannattajakuntansa. Joustolaina asiakkaiden kokemukset ovat pääosin kehuja lainan nopeudesta ja takaisinmaksun helppoudesta.

Erityismaininnan saa lainahakemuksen täyttäminen vaih yhden kerran, jonka jälkeen lainaa voi koska tahansa nostaa käyttöön lisää kun lainantarve yllättää.

Koska joustolaina tarjoaa joustavaa takaisinmaksuaikaa ja nostoja koska tahansa ja missä tahansa on se eniten käytetty etenkin loma matkoilla luottokortin korvikkeena.

Meillä Nopeelainalla on myös omakohtaista kokemusta joustolainan käyttämisestä ja voimme tiiviistää sen näin: Joustolaina on hyvä ratkaisu sinulle jos sinun tarvitsee tehdä useampia nostoja tai jos tarvitset takaisinmaksuun joustavuutta. Joustolainaa hakiessa ei myöskään vaadita liitteitä tai perusteluja lainan käyttökohteelle vaan oletuksena on sen käyttö kulutustarkoitukseen.

Sopiva joustolaina Nopeelainan avulla

Joustolainojen kuluissa ja ominaisuuksissa on merkittäviä eroja. Osa joustolainoista on selkeästi parempia kuin toiset kaikilla osa-alueilla.

Me Nopeelainalla haluamme, että juuri sinä voit löytää itsellesi sopivan lainan tarjoamalla sinulle vaihtehdot selkeästi parhaimmista lainavaihtoehdoista. Monissa joustolainoissa saatat joutua tietämättäsi maksamaan piilokuluja mikäli et lue lainaehtoja tarkasti.

Kun haet lainaa sivustollamme esitellyistä palveluista ei sinulla ole riskiä joutua viilatuksi linssiin.

Varmistaaksesi parhaimman lainatarjouksen saamisen voit kokeilla hakea lainaa useammalta kuin yhdeltä lainapalvelulta. Näin voit vertailla vielä itse saamiasi lainatarjouksia keskenään ja selvittää mikä lainosta sopii juuri sinulle.

Vaikka lainapäätökset ovat nopeita, tarkistetaan jokaisen lainanhakijan maksukyky huolellisesti. Tämä tarkoittaa, että henkilö jolla on maksuhäiriömerkintä ei voi valitettavasti saada joustolainaa. Tämä on ymmärrettävää sillä joustava takaisinmaksu vaatii luotettavuutta lainanhakijoilta.