Joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva laina, joka tarkoittaa useimmiten luottotiliä tai tililuottoa. Joustoluotossa lainanhakijalle myönnetään tarvitsemansa määrä lainaa, joka pysyy hakijan omalla joustoluotto tilillä. Kyseiseltä tililtä on mahdollista siirtää rahaa omalle tilille, joten sitä voi käyttää omien tarpeidensa mukaan. Muista lainoista joustolaina eroaa siten, että siinä ei ole tiettyä määräaikaa, vaan se on jatkuva. Joustoluoton haltijalla on aina mahdollisuus nostaa rahaa tililleen luottotililtä, joten jos menot yllättää, ei tarvitse huolestua.

Lainasta ei myöskään tarvitse maksaa korkoa koko summan mukaan, vaan pelkästään nostetusta määrästä. Perinteisissä pikavipeissä korko kohdistetaan koko summaan ja haettu summa on tilillä heti. Koska joustoluotossa voi itse päättää nostettavan määrän tarpeidensa mukaan, ei koko lainasummaa tarvitse siirtää omalle tilille, jolloin korkoa ei tule kuin tilille siirrettyihin varoihin. Näin ei siis ole ongelma vaikka joustoluottoa haetaan suurempi summa kuin perinteisissä pikavipeissä. Se toimii ikään kuin eräänlaisena puskurina yllättäviin menoihin.

Kenelle joustoluotto sopii

Joustoluotto sopii henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa esimerkiksi juoksevien kulujen hoitamiseen ennen kuin seuraava palkkapäivä koittaa. Näin jääkaapissa on aina ruokaa eikä tarvitse nälässä elää. On toki huomioitava, että nostetusta käytetystä luotosta maksetaan korkoa niin todelliset kustannukset ovat suurempia kuin laskujen tai ruuan maksaminen omista varoista. Joustoluotto on kuitenkin helpompi vaihtoehto kuin erääntyneiden laskujen kustannukset tai pahimmillaan perintä. Joten joustoluoton käyttö voi olla joskus jopa järkevää. Fiksusti käytettynä ei myöskään lainan korot ole hullun suuria.

Joustoluotto hakijalle

Tärkeintä joustoluoton ottajalle on, että kuukausittaiset kulut tulee hoidettua. Nostamattoman summan kulut eivät hirveästi maksa, muuta kuin tilinhoitopalkkiot. Mutta kuluja tulee sitä enemmän on lainan takaisinmaksu jos lainaa on nostettu paljon. Useimmissa joustoluotoissa on annettu minimimäärä lyhennyksille, joka täytyy suorittaa kuukausittain ja sen määrä vaihtelee lainantarjoajan mukaan. Alempana löydät eri joustoluoton tarjoajia ja näet mikä sopii sinulle.

Jos käy huonosti eikä joustoluoton minimierään riitä rahat, voi pahimmillaan menettää jopa luottotiedot. Joten on tärkeää ottaessa lainaa, että on suunnitellut huolella takaisinmaksun.

 

Joustoluoton hakeminen

Joustoluoton hakeminen on hyvin helppoa ja nopee, usein se tehdään täysin sähköisesti. Sinun pitää täyttää kaavake jossa kysytään henkilötiedot ja jotkut luotonantajat haluavat myös tositteen palkkakuitista tai eläketodistuksesta. Sen jälkeen täytät tiedot laina tarpeestasi. Kun olet lähettänyt hakemuksen ja saanut lainapäätöksen (saa usein muutamassa minuutissa) voit nostaa myönnetyn lainan tilillesi heti. Näet kaikki joustoluotot myös taulukossa osiosta lainaa heti.

 

Suosituimmat joustoluotot 2018


 

Ferratum laina Joustoluotto

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee joka päivä 24h ja lainapäätöksen saa välittömästi. Uusien luottosopimuksien rahansiirrot tehdään klo 07.00-23.00 välisenä aikana, muutamassa minuutissa. Nykyisille Joustava-asiakkaille rahansiirrot tehdään kellon ympäri. Ruuhka-aikoina käsittelyssä saattaa kulua hieman enemmän aikaa. Ferratum joustava on 2000 € jatkuva luotto.

 

Lue lisää..


ege laina Joustoluotto

Ege.fi myöntää lainaa 100 – 2800 euroa, rahat maksetaan tilille hakemuksen jälkeen 2 työpäivän kuluessa. Egessä voi myös tilata Ekspress-palvelun Ege.fi itsepalvelussa tai tekstiviestillä, jolloin rahat siirretään tilille viimeistään 30 minuutin kuluessa.

Lue lisää..


ekstraluotto laina Joustoluotto

Ekstraluotto tarjoaa helpon ratkaisun pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Ekstraluoton laina on 2100 euron tililuotto. Ekstraluoton hinnoittelu on läpinäkyvä, eikä palvelu sisällä piilokustannuksia. Maksat vain luoton käytöstä.

 

Lue lisää..


bluefinance laina Joustoluotto

BlueFinance myöntää 100 – 700 euron pikaluottoja tai 2000 euron joustoluottoja. BlueFinancelta  jopa 2000 euroa, rahat saat tilille jo 15 minuutissa! Lainan takaisinmaksu on joustavaa pienissä erissä. Ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja. BlueFinancella Lainan hakeminen on täysin ilmaista, maksat vain käyttösi mukaan. Lisäksi ensilainan ottajalle laina on täysin ilmainen 300 euroon asti, kun maksat lainan takaisin 14 vuorokaudessa.

Lue lisää..


luottoraha laina Joustoluotto

LuottoRahan myöntää jatkuvan 2000 euron luottotilin joka on joustava ja edullinen ja helppo rahoitusvaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin. Lainanhakija voi nostaa luottoa tililleen tarpeidensa mukaan. Luottorahan takaisin maksu on yksinkertaista ja joustavaa. Asiakas saa yhden laskun kuukaudessa nostojen määrästä riippumatta. Luoton hakeminen on täysin ilmaista. Asiakas maksaa vain nostetusta luotosta.

Lue lisää..


everyday laina Joustoluotto

Everyday on joustoluotto joka antaa käyttöösi 2000 € luottorajan. Everyday joustoluotto mahdollistaa sen, että voit nostaa rahaa tilillesi tarvitsemasi summan luottorajan puitteissa, joko kerralla tai erissä. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista ja maksat vain luoton käytöstä.

 

Lue lisää..


risicum pikavippi Joustoluotto

Risicum on DFC Nordic Oy:n lainapalvelu joka on tarjonnut pikavippejä ja kulutusluottoja jo vuodesta 2005 asti. Lainaa Risicumilta voi hakea 10 – 2050 euroa ja lainatuotteita ovat pikavippi että joustoluotto.

 

Lue lisää..


suomilimiitti laina Joustoluotto

Suomilimiitti tarjoaa joustavaa tililuottoa, joka antaa vapaaseen käyttöösi jopa 2000 euroa luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia. Tililuottoa voi käyttää juuri silloin, kun itse haluaa ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Suomilimiitti palvelu ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Maksat ainoastaan luoton käytöstä.

Lue lisää..


rahalaitos laina Joustoluotto

Rahalaitos on hyvin tunnettu suomalainen riippumaton lainanvälittäjä. Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa ja pyrkivät hankkimaan lainanhakijalle aina edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Lainaa jopa 50 000 euroon asti. Yhdellä lainahakemuksella saa minuuteissa useita lainatarjouksia vertailtavaksi veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään.

Lue lisää..


laina.fi pikavippi Joustoluotto

 

Laina.fi on DFC Nordic Oy:n tarjoama lainapalvelu, josta on mahdollista hakea joustoluottoa jopa 5000 euron nostorajalla ja kulutusluottoa 600 – 5000 euroa. Lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Lue lisää..