Paras laina netistä - kaikki parhaat lainat

Jokainen meistä haluaa löytää sen parhaan lainan, silti monesti tuntuu että se on kivien takana ja erittäin vaikea löytää. Tähän on onneksi olemassa useita erilaisia työkaluja jotka helpottavat yleisellä tasolla koko lainanhakuprosessia. Yksi niistä on Nopeelaina.fi laatima puolueeton lainavertailu, josta näet suoraan kaikki lainat taulukoita mitä mikäkin laina maksaa ja mikä tuntuu mielestäsi houkuttelevalta.

Parhaat nettilainat

Päivitetty viimeksi: 23. tammikuu 2023
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1020 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1331 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Paras laina netistä löytyy käyttämällä parasta lainavertailua

Paras laina on vaikea termi määritellä, sillä se mikä jollekkin toiselle on paras ei välttämättä ole juuri sinulle. Parhaan lainan ominaisuudet riippuvat pitkälti siitä minkälaista lainaa olet etsimässä.

Oletko valmis tinkimään takaisinmaksuajasta, jotta lainasta tulisi edullisempi?

Haluatko löytää mahdollisimman halvan lainan ilman vakuuksia riippumatta takaisinmaksuajasta?

Haluatko löytää lainan, jonka ei tarvitse olla kaikkein halvin, vaan toiminnallisin kuten useimmat joustoluotot?

Olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Uskomme, että sivuiltamme löytyy kaikkein paras lainavertailu, joka on saanut jo runsaasti positiivisia kokemuksia etenkin niiltä henkilöiltä jotka ovat tarvinneet lainaa nopeasti.

Paras laina kenelle tahansa

Riittävän suurpiirteisesti ei lainoja koskaan voi lokeroida, jotta ne täyttäisivät kaikkien lainanhakijoiden odotukset. Koska et välttämättä ole täysin varma siitä mikä lainatuote sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi otetaan muutama esimerkki eri lainatuotteista.

Pikavippi on nopeasti tilille saatavissa oleva laina, joka on suuruudeltaan tyypillisesti alle 2000 euroa.

Joustoluotto puolestaan on luottotili, joka tarjoaa joustavuutta niin lainaamiseen kuin takaisinmaksuunkin. Joustoluottotili voi olla suuruudeltaan mitä tahansa 100 ja 10 000 euron väliltä, jolta voi nostaa rahaa omaan käyttöön aina tarvittaessa.

Kulutusluotto on suurempi kertalaina, joka on hyvin samanlainen kuin pikavippi, sillä erotuksella että lainat ovat usein yli 10 000 euron suuruisia ja takaisinmaksuajat vaihtelevat vuosissa, ei kuukausissa.

Netin parhaat lainat saman katon alla

Nopeelaina.fi on koonnut listauksen Suomen parhaimmista lainoista joita voi hakea suoraan netistä puhelimella tai tietokoneella.

Koska internet on täynnä eri lainamainoksia, on kuluttajan helppo joutua harhapolulle ottamaan se kallein laina halvempien lainojen sijaan. Usein mitä vähemmän lainapalvelut mainostavat sitä edullisempaa lainaa on tarjoilla, koska markkinointibudjettia ei tarvitse ottaa huomioon.

Yläpuolella olevassa listauksessa on kaikki sellaiset lainapalvelut joita Nopeelaina.fi puolueeton lainavertailu pitää erinomaisena vaihtoehtona kaikille lainanhakijoille tarpeesta riippumatta.

Kriteereissämme arvostamme nopeutta, luotettavuutta ja ennenkaikkea rehellisyyttä. Lainakustannusten suhteen tulee olla avoimia ja kertoa rehellisesti mitä laina oikeasti maksaa. Siksi listasimme vain sellaiset lainapalvelut, jotka löytyvät Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteristä.

Paras laina kokemuksia

Nopeelaina.fi on omistautunut kuluttajien tietoisuuden kasvattamiseen ja haluaa kertoa omakohtaisia kokemuksiaan siitä mikä on paras laina. Vaikka haluamme pysytellä puolueettomana, on meidän pakko kehua etenkin OmaLainan lainojen kilpailutuspalvelua siitä, miten helppo itse palvelua on käyttää.

Yhden ja vieläpä nopean lainahakemuksen avulla saimme lainatarjoukset yli 18 pankilta ja rahoituslaitokselta, siten että pystyimme vertailemaan tarkasti näiden ominaisuuksia ja kustannuksia keskenään.

Saimme juuri sellaisen lainan jota lähdimme hakemaan ja juuri niillä annetuilla specseillä, eli laina-ajalla ja lainasummalla kuin halusimmekin.

Huomasimme miten merkittäviä eroja lainojen kustannuksissa voi lainsäädännön kiristymisestä huolimatta olla. 1200 euroa 14 000 euron lainassa hyvin lyhyellä takaisinmaksujalla.