Lainaa pienellä korolla

Helpoiten pienikorkoinen laina löytyy vertailemalla. Vertaile Nopeelainan avulla kymmeniä pankkeja, joista voit valita mieleisimmän ja siirtyä täyttämään lainahakemuksen palveluun, jossa lainahakemuksesi toimitetaan yli 20 pankille ja rahalaitokselle yhdellä kertaa.

Aloita lainojen vertaileminen alapuolella olevasta taulukosta, johon on listattu sivustomme suosituimmat matalakorkoiset lainat.

Katso lainatarjouksia

Päivitetty viimeksi: 17. helmikuu 2023
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1020 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Lainaa pienellä korolla Nopeelainan avulla

Matalampi korko lainoissa tarkoittaa, että maksat lainastasi huomattavasti vähemmän. Jokaisen netistä lainaa hakevan henkilön kannattaa pyrkiä löytämään itselleen edullisin laina kilpailuttamalla rahalaitokset tehokkaasti.

Yksin lainan hakeminen voi tuntua raskaalta puuhalta etenkin, kun lainatarjonta Suomessa on melko laajaa. Lainapalveluiden kustannukset vaihtelevat lainasummasta ja maksuajasta riippuen. Lisäksi jokaisen hakijan kohdalla korko määräytyy henkilökohtaisesti oman taloudellisen aseman perusteella.

Nopeelainan tekemän lainavertailun avulla pystyt jo nopealla silmäyksellä näkemään, mitä lainapalvelut tarjoavat sopivaa lainaa tarpeisiisi. Täytä ja lähetä hakemus valitsemaasi palveluun, jonka jälkeen voit saada useita edullisia lainatarjouksia heti.

Me vertailimme myös lainojen kilpailuttajat, näin varmistat saavasi lainatarjoukset mahdollisimman monelta pankilta ja luotonantajalta, olemme ottaneet vertailuun mukaan myös useita digipankkeja.

Miten voin vaikuttaa vakuudettoman lainan korkoon?

Vakuudettomat lainat ovat pääsääntöisesti hieman kalliimpia, kuin vakuudettomat lainat, mutta vastapainoksi ne eivät vaadi hakijalta juuri mitään ponnisteluja.

Lainojen korko määräytyy täysin luotonantajien toimesta, joka tarkoittaa, ettei Nopeelaina eikä lainankilpailuttajat pysty itse vaikuttamaan lainan korkoon. Tyypillinen vuosikorko 100 – 60 000 euron lainoille on ollut 4 – 10 prosentin välissä.

Lainan korkoon vaikuttavia tekijöitä on useita, jos lainapalvelun korko ei ole kiinteä. Katsotaan, mitkä kaikki asiat vaikuttavat matalakorkoisen lainan saamiseen.

Nämä tekijät vaikuttavat lainan korkoon:

Lainan hakijan ikä: ikä vaikuttaa lainan korkoon ensinnäkin siten, että 18 – 19 vuotiaille on tarjoilla huomattavasti vähemmän lainoja kuin hieman vanhemmille. Luotonantajat katsovat, että mitä vanhempi lainanhakija on, sitä luottokelpoisempana häntä voidaan pitää, koska hänellä todennäköisesti on vakituiset tulot ja kertynyt jo hieman säästöjä.

Tulot: lainanhakijan tulot ovat yksi olennaisimmista asioita lainan korkoa määritellessä. Tulojen perusteella määräytyy mahdollinen lainasumma ja maksuaika. Mutta tässä kohtaa voidaan jo todeta, että myös pienituloisisilla on yhtäläinen mahdollisuus saada lainaa, joskin korko voi olla aavistuksen korkeampi.

Maksuhäiriömerkintä: suomessa laki kieltää rahan lainaamisen henkilöille, joilla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. Merkinnän kesto määräytyy sen mukaan, mistä se on aiheutunut ja koska se on maksettu pois. Lainaa ilman luottotietoja voi saada, mutta vasta siinä tapauksessa, että merkinnästä on kulunut jo riittävä aika.

Rinnakkaishakija: rinnakkaishakija tai yhteishakija on yksi matalakorkoisen lainan perusedellytyksistä, mikäli lainasumman suuruus on yli 50 000 euroa. On toki poikkeuksia, mutta myös pienituloiset pystyvät hyödyntämään yhteishakijaa laskeakseen lainakustannuksia.

Näin löydät lainan pienellä korolla

Paras, helpoin ja nopein tapa löytää lainaa pienellä korolla on käyttää apunaan lainan kilpailutusta tekeviä palveluita, joissa on mukana useita pankkeja ja rahalaitoksia. Esimerkiksi Omalainan palvelussa on mukana yli 30 yhteistyökumppania, joka tarkoittaa, että toimittaessasi lainahakemuksen palveluun se lähetetään eteenpäin yli 30 pankille ja luotonantajalle, jotka voivat tehdä sinulle tarjouksen lainastasi.

Saat siis eteesi useita lainatarjouksia, jotka voit eritellä erilaisten suodattimien avulla erikseen. Suodattimeksi voit valita juuri esimerkiksi alhaisimman koron. Voit joutua tinkimään alkuperäisestä lainasummasta tai maksuajasta saadaksesi edullisimman lainatarjouksen käytettyä.

Lyhyesti vielä:

  • Katso yläpuolella olevia luotonantajia ja siirry täyttämään hakemus.
  • Saat lainapäätöksen heti.
  • Odota lainatarjousten saapumista.
  • Valitse paras lainatarjous, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi heti.

Kun olet löytänyt sopivan lainatarjouksen, sen hyväksyminen edellyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Klikkaa hyväksy tai valitse lainatarjous ja siirry allekirjoittamaan lainasopimus.

Kuka voi hakea lainaa?

Olemme pyrkineet vertailussamme ottamaan huomioon sen, että kuka tahansa voi koska tahansa tarvita lainaa erinäisiin kuluihin, kuten esimerkiksi kodinkoneiden yllättävään hajoamiseen tai nopeaan remontintarpeeseen, jossa budjetit kuluvat umpeen ennalta arvaamattomasti.

Vertailussamme on lainoja, joiden vähimmäisikärajavaatimus on 18 vuotta. Muuta edellytyksiä ei oikeastaan ole, sillä tulotkin vain tekevät lainasta edullisemman. Voit heti katsoa millä korolla juuri sinä saisit lainaa ja näet samalla, mitkä pankit ovat valmiita tekemään tarjouksen.

Etenkin suuremmissa hankinnoissa kuten autossa, asunnossa tai mökeissä suosittelemme aina ottamaan hakemukseen yhteishakijan, joka voi laskea lainan korkotasoa parhaimmillaan jopa puolella. Samalla lyhennykset päätyvät varsin maltillisiksi myös suurempien lainojen osalta eivätkä ne kuormita jokapäiväistä elämää.

Myös lainojen yhdistäminen voi olla järkevä ratkaisu siinä tapauksessa, että lainanhakija haluaa vaihtaa kalliimmat nykyiset lainat edullisemmaksi matalakorkoiseksi lainaksi.

Usein kysyttyä lainoista, joissa on pieni korko

Mikä pankki tarjoaa pienikorkoista lainaa?

Suomessa on useita pankkeja ja rahalaitoksia, jotka pystyvät tarjoamaan edullista lainaa. Meidän tehtävämme on helpottaa sinua niiden löytämisessä, jotta saat mahdollisimman hyviä lainatarjouksia. Aloita tältä sivulta löytyvästä vertailutaulukosta ja hae lainaa pienellä korolla nopeasti.

Tarkoittaako pieni korko pientä nimelliskorkoa vai todellista vuosikorkoa?

Aina, kun me puhumme pienestä korosta, tarkoitamme sillä lainan todellista vuosikorkoa, eli niitä kokonaiskustannuksia, jotka lainasta syntyy. Pelkkä nimelliskorko voi olla harhaanjohtava, kun etsitään edullisinta lainaa.

Minkälaista lainaa voin netistä saada?

Voit hakea lainaa aina 100 eurosta ylöspäin jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Maksuajaksi voit valita mitä tahansa 1 vuoden ja 15 vuoden väliltä.

Onko lainavertailusta oikeasti hyötyä?

Lainavertailu on yksi tehokkaimmista ja helppokäyttöisimmistä työkaluista, joiden avulla selvität nopeasti, mikä pankki tai rahalaitos pystyy tarjoamaan sinulle pienikorkoista lainaa.

Mistä edullinen laina?

Voit helpottaa edullisen lainan löytämistä tekemällä maksuttoman vertailun. Sen lisäksi voit vielä käyttää lainojen kilpailuttajaa, jonka kautta voit saada useita lainatarjouksia ja parannat mahdollisuuksiasi löytää edullisen lainan. 

Mistä pienituloinen saa lainaa?

Netissä on olemassa useitakin pankkeja ja rahoituslaitoksia, joista pienituloisen on mahdollista saada lainaa. Lainapäätökseen vaikuttaa tulojen lisäksi hakijan ikä, luottotiedot sekä tulojen ja menojen välinen suhde. Jos hakija on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja hänellä on puhtaat luottotiedot, on mahdollista, että hänelle voidaan myöntää lainaa pienillä tuloilla. 

Mikä on hyvä lainan korko? 

Hakijan maksukyvyllä on suora vaikutus lainan korkotasoon. Luotonantajan näkökulmasta katsottuna 10 000 euron vakuudettoman lainan hyvä korkotaso on 6-9 % välillä.

Mistä autolaina pienellä korolla?

Esimerkiksi tunnettu autorahoittaja Santander voi tarjota asiakkaalle autolainaa pienellä korolla. Santander laina on vakuudeton ja se edellyttää 24 vuoden ikää. Kuitenkin Santanderia edullisempaa autolainaa voit saada Omalainalta. Muista kilpailuttaa hakemasi laina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. 

Nopeelaina löytää sinulle pienikorkoisen lainan

Jokaisen lainanhakijan kannattaa edes silmäillä lainatarjontaa verkossa. Nopeelainan järjestämän vertailun avulla saat yhdellä silmäyksellä riittävän kuvan siitä, mitä lainapalveluita on olemassa ja minkälaisia palveluita ne tarjoavat.

Silmäile ja lue sivustoa rauhassa ja kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen, siirry suoraan täyttämään lainahakemus luotonantajan sivuille. Lainan hakeminen ja lainatarjousten pyytäminen on sinulle maksutonta, vaikka hylkäisitkin saamasi lainatarjoukset.

Luotonantajien tarjoamat lainalaskurit antavat hyvin suuntaa siitä, minkälainen tarvitsemasi lainan todennäköinen korkotaso voisi olla ja minkälaiset lyhennykset tulisivat kuukausittain maksettavaksi.

Voit saada lainaa pienellä korolla heti hakemuksen jätettyäsi

Lainojen vertaileminen, lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen kestävät vain muutaman minuutin. Voit siis muutamassa minuutissa tehdä satojen, ellei jopa tuhansien eurojen säästöt vain ottamalla hetken aikaa ja tutustumalla erilaisiin lainapalveluihin ja niiden tarjoamiin lainoihin.

Jos et ole varma, mistä lainapalvelusta kannattaa matalakorkoista lainaa lähteä etsimään, me suosittelemme sinulle Omalainan maksutonta lainojen kilpailutuspalvelua, joka pyrkii löytämään sinulle kaikkein edullisimmat lainat yhteistyökumppaniensa avulla. Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä lainatarjoukset ole sitovia. Voit saada useita tarjouksia yhdellä ainoalla hakemuksella.

Kaikki luotonantajat ja lainanvälittäjät, jotka esittelemme sivuillamme tarjoavat sellaisia rahoitustuotteita, joissa lainapäätös annettaan heti ja laina maksetaan heti tilille. Palvelumme soveltuu siis myös nopean rahan tarpeessa oleville lainanhakijoille, jotka haluavat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä.

Yhdistelylaina pienellä korolla

Lainojen yhdistäminen voi tulla ajankohtaiseksi jos olet ottanut useita lainoja tai maksanut joitain tuotteita osamaksuilla. Tällaisessa tilanteessa velkojen takaisinmaksaminen voi olla hankalaa etkä välttämättä tiedä miten paljon lainoja tai osamaksuja on vielä maksettavana. Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa helpottaa luottojen ja osamaksujen takaisinmaksamista ja samalla saat taloutesi tasapainoon. 

Sen lisäksi lainakustannukset alenevat ja parhaimmillaan uuden sekä isomman lainan korkotaso on huomattavasti pienempi. Yhdistä lainat ja voit saada matalakorkoisen lainan. Yhdistelylainaa on suotavaa hakea sellaiselta toimijalta, joka voi parhaimmillaan antaa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Näin saat kokonaisvaltaisemman kuvan sen hetkisestä lainamarkkina tilanteesta ja kalliiden vaihtoehtojen joukosta voi löytyä itselleen paras sekä edullisin vaihtoehto. 

Yhdistelylainan hakuprosessi on nopea ja parhaimmillaan rahat voidaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana. Kun yhdistelylaina on maksettu tilillesi, maksa sillä kaikki nykyiset lainat tai osamaksut yhdellä kertaa pois. Tämän jälkeen maksettavanasi on enää yhden lainan korko ja kustannukset.