Hae lainaa, mutta vertaile ensin!

Lainavertailu ja lainalaskuri

Löydät vertailustamme aina sinulle parhaiten sopivan lainan. –Vertaamalla säästät!

Katso lainavertailun tulokset

Päivitetty viimeksi: 5. tammikuu 2024
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
5.0 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.9 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.8 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.6 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Lainavertailu netissä

Nopeelaina.fi tarjoaa käyttöösi lainavertailun, joka auttaa sinua löytämään tarpeisiisi juuri sopivan lainan. Laskuriin on listattu kaikki tällä hetkellä netistä saatavissa olevat lainat. Laskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Laskurista näet suoraan myönnettävän lainan määrän, korkokulut, ikärajan ja lainaajan. Alle on jopa laskettu laina-esimerkki, jotta lainojen hinnoittelu olisi läpinäkyvää.

Vertaa siis oitis vuoden 2021 lainoja ja löydä kaikkein paras laina juuri omiin tarpeisiisi. Saatat löytää halvimman lainan jopa samantien.

Täsmennetään vielä, että Nopeelainan lainavertailu vertailee luotonantajan puolestasi, mutta lopullisen lainatarjouksen saat vasta kun valitset jonkin esittelemistämme luotonantajista. Saat itse vapaasti valita minkä yhtiön palveluita haluat käyttää, me vain etsimme ne palvelut joita kannattaa käyttää.

Pikavippivertailu

Lainalaskuri - mitä lainasta pitää maksaa (lyhennykset, korot)

Lainaa heti pääset hakemaan painamalla Hae -nappia, joka ohjaa sinut suoraan luotonantajan sivuille täyttämään laina hakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Rahat on mahdollista saada tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Varmista ettet, astu lainan hakemisen sudenkuoppiin lukemalla tämä artikkeli.

Uutena päivityksenä täytyy mainita, että lainan hakemisessa ei enää oikein sudenkuoppia ole, sillä lakisääteisesti korot on määrätty melko alas, jos verrataan niitä aikaisempiin vuosiin. Kilpailu lainamarkkinoilla on myös kasvanut runsaasti viimevuosien aikana kun mukaan on tullut myös muita pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä joista mainittakoon esimerkiksi Santander laina ja Advisa.

Lainavertailu laskuri - miten se toimii?

Lainavertailu laskurin käyttäminen on erittäin simppeliä. Valitse ensin mieleisesi lainasumma jonka tarvitset, tämän jälkeen valitse toisesta kohdasta ikäsi, jotta näet mitkä lainapalvelut voivat tarjota sinulle lainaa.

Taulukko toimii siten, että siinä näkyvät valikoinnin mukaan edullisimmat luotonantajat tai sitten luotonantajat valitsemillasi kriteereillä. Monessa laskurissa esiintyvässä palvelussa on mukana myös useita perinteisiä pankkeja, mutta valitettavasti esimerkiksi S-pankki laina ei ole vielä toistaiseksi valikoimassa. Muita halpakorkoinen laina vaihtoehtoja löytyy kyllä runsaasti. Helpoiten nämä halpakorkoiset lainat löytää juuri vertailun avulla.

Paras lainavertailu 2021

Paras lainavertailu löytyy yläpuolella olevasta taulukosta. Taulukko päivitetään koneellisesti reaaliajassa, jotta jokainen siinä esiintyvä vertailtu laina on ajan tasalla ja tiedot pitävät paikkansa. Parhaat lainavertailut ovat juuri tällaisia jotka toimivat reaaliajassa vaikka luotonantaja muuttaisi ehtojaan tai lainakustannuksiaan juuri nyt. Jo tuhannet ihimiset ovat löytäneet helpotusta talouteen vertailuistamme jotka esiintyvät tällä sivulla.

Uskallamme sanoa, että Nopeelaina on paras lainavertailu tänäkin vuonna. Olemme toimineet lainojen vertailijana jo vuodesta 2018, joten voi sanoa että olemme nähneet kaiken. Luotonannon ylä ja alamäet johtuen korko ja kustannusmuutoksista.

Kuluttajille tämä on ollut suunnaton mullistus, sillä koskaan aikaisemmin historiassa ei ole näin edullista lainaa saanut yhtä helposti ja vieläpä niinkin suuria summia.

Lainojen yhdistäminen vertailu (yhdistelylainat)

Myös lainojen yhdistämistä tarjoavat palvelut ovat vertailtuna tässä taulukossa. Mainittakoon muutama tällainen palvelu esimerkiksi OmaLaina, Rahalaitos tai Lendo. Tällä hetkellä kuitenkin halvin laina ilman vakuuksia taitaa löytyä juurikin näistä kolmesta palvelusta. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, koska näiden palveluiden avulla pystyt vertailemaan kaikki aina lainojen yhdistämisestä muihin lainatuotteisiin yhdellä ainoalla lainahakemuksella.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa lyhykäisyydessään monen kalliimman maksutavan vaihtamista yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhtä lainaa on merkittävästi helpompi lyhentää ja maksaa takaisin kuin useita erilaisia maksutapoja.

Mitä kokemuksia lainavertailusta löytyy

Verkossahan on runsaasti kokemuksia lainavertailusta ja niistä yksikään ei ole negatiivis sävytteinen. Tämä johtuu siitä, että miksi kukaan näkisi negatiivisena asiana sen, että voit säästää jopa tuhansia euroja rahaa.

Jos valitse hakea lainaa perinteisestä pankista kannattaa valmistautua antamaan lainalle vakuus ja henkilökohtainen takaus. Kumpaakaan näistä ei edellytetä jos valitset jonkin esittelemistämme yksityisistä luotonantajista, joiden tarjoamat lainat ovat kaikki vakuudettomia eikä yksikään vaadi henkilökohtaista takausta.

Lainavertailua voivat käyttää kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt jotka tarvitsevat lainaa ja haluavat olla fiksuja sopivan lainan suhteen. Lainaa on mahdollista hakea 100 eurosta ylöspäin aina 70 000 euroon asti  riippuen luotonantajasta. Maksuaika määräytyy lainan suuruuden perusteella ja se voi olla mitä tahansa 3 kuukauden tai 15 vuoden välillä.

Lopullinen arvio lainanhakijasta tehdään luotonantajan toimesta

Lopullisen arvion luottokelpoisuudesta saat kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen valitsemallesi luotonantajalle. Joissakin tapaukssisa osa luotonantajista saattaa hylätä hakemuksesi riippuen luotonantajan asettamista vaatimuksista kelpoisuuden suhteen.

Voit kuitenkin varmistaa myönteisen luottopäätöksen saamisen tai ainakin parantaa asemaasi lainanhakijana, kun otat lainahakemuksen yhteyteen yhteishakijan, joka voi olla kuka tahansa läheinen henkilö sinulle. Yhteishakijan avulla yleensä lainan korko puolittuu ja saadaan käyttöön kaikkein alhaisin korko ja suurimmat lainasummat.

Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Esimerkki: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-20%.