Hae lainaa, mutta vertaile ensin!

Lainavertailun hyödyt:

Hyvä    Säästät satoja euroja                         Lainalaskin - lainan hakemisesta helppoa lainalaskurin avulla!

Hyvä    Säästät aikaa

Hyvä    Käyttö on ilmaista

Hyvä    Helppokäyttöinen

Löydät vertailustamme aina sinulle parhaiten sopivan lainan. –Vertaamalla säästät!


Siirry hakemaan lainaa!

Lainavertailu netissä

Nopeelaina.fi tarjoaa käyttöösi lainavertailun, joka auttaa sinua löytämään tarpeisiisi juuri sopivan lainan. Laskuriin on listattu kaikki tällä hetkellä netistä saatavissa olevat lainat. Laskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Laskurista näet suoraan myönnettävän lainan määrän, korkokulut, ikärajan ja lainaajan. Alle on jopa laskettu laina-esimerkki, jotta lainojen hinnoittelu olisi läpinäkyvää.

Lainalaskuri – Lainan hakeminen

Lainaa heti pääset hakemaan painamalla Hae -nappia, joka ohjaa sinut suoraan luotonantajan sivuille täyttämään laina hakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Rahat on mahdollista saada tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Varmista ettet, astu lainan hakemisen sudenkuoppiin lukemalla tämä artikkeli.

Arvostele:
[5]


Vertailemme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 180 kuukautta. Lainatuotteet on mahdollista maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Esimerkki: Todellinen vuosikorko on 10,91 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 10,4 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 866,64 €, eli 214,4 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-20%.