Ferratum – Luotonantaja

 

Ferratum laina

 

 

Hae lainaa >>

 

Ferratum Joustava on 2000€ jatkuva luotto.

Ferratumin Joustava luotolla voi nostaa lainaa koska tahansa haluamissaan erissä 2000 euron luottorajan sisällä. Lainaa voi lyhentää sopivissa kuukausierissä tai halutessaan voi maksaa koko lainan kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia.

–  Uusille ja nykyisille asiakkaille

– 30 päivän ajan koroton ja uusille asiakkaille laina ilman nostokuluja

–  Ei kiinteitä kuukausimaksuja

–  Ei tilinhoitopalkkioita

–  Ei luoton avauspalkkioita

–  Ei vakuuksia eikä takaajia

–  Hae helposti netissä 24/7

–  Nopea lainan käsittely

–  Rahat tilille hetkessä

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Palveluumme voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai nykyisenä asiakkaana henkilökohtaisen PIN- tunnuksen avulla.

–  Lainamäärä 1-2000€

–  Nostopalkkio 7,5%

–  Kuukausikorko 8,5%

–  Nimellinen vuosikorko 103,42%

-Max. todellinen vuosikorko 163,7%

–  Ikäraja 21v

–  Halutessaan maksat takaisin vain vähimmäiserän kerrallaan (150€ tai 12,5% lainasaldosta)

–  Maksuaikaa lainaamalle summalle jopa 26 kuukautta, mikäli koko laina nostetaan kerralla ja

lyhennetään vähimmäiserissä

–  Takaisinmaksuerien määrä 1-26

 

Ferratum rahoitusapua arkeesi

Unelmoitko uudesta vaatteesta, älypuhelimesta, sohvasta tai vain rennosta illanvietosta ystäviesi kanssa? Jos pankkitilisi näyttää tilapäisesti nollaa, älä huolestu, sillä Ferratum Joustava tarjoaa tilanteeseen nopean avun. Sinun ei tarvitse lykätä suunnitelmiasi, sillä voit käyttää Joustavan mahdollistamaa rahavarastoa aina tarpeen tullen.

Joustava-luotto on 2000€:n luottotili, jolta teet haluamasi suuruisia nostoja, milloin vain ja missä vain. Luottopäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi tavallisesti alle 5 minuutissa, ensimmäisen noston jälkeen vuorokauden ympäri. Voit hakea lainaa yhtä helposti laitteesta riippumatta niin netistä, älypuhelimellasi tai tabletillasi. Oman asiakastilisi kautta näet ja hallinnoit helposti tilitapahtumiasi ja luottosi saldoa, sekä teet uusia nostoja. Ferratum Joustava tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen silloin, kun sitä tarvitset.

 

Hae lainaa >>

 

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa: Ferratum kokemuksia.

Ferratum on panostanut myös asiakaspalvelun helppouteen: asiantuntijat asiakaspalvelussa opastavat sinua laina-asioissa niin, että ne sujuisivat vaivattomasti aina lainan hakemisesta taikaisinmaksuun. Ferratumilta saa henkilökohtaista lainapalvelua myös toimistoaikojen ulkopuolella, aina silloin kun sitä tarvitset. Ota rohkeasti yhtettä, jos lainan takaisinmaksussa ilmenee vaikeuksia. Ferratum miettii yhdessä asiakkaan kanssa parhaimman ratkaisun tilanteeseesi.

Ferratum asiakaspalvelu

  • Avoinna 24/7
  • Puh. 0800 166 308 
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi
  • asiakaspalvelu on mahdollista myös chätissä.

 

Arvostele:
[4.8]