Lendo

Lendo lainaa netistä nopeasti

Lendo tarjoaa edullista lainaa netistä kilpailuttamalla yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta

Lendo saapui Suomeen jokin aika sitten, mutta on saavuttanut jo huomattavan markkina-aseman lainojen kilpailuttajana ja välittäjänä.

Lendo.fi palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi usealla eri pankilla, voit hakea uutta lainaa, katsella hintoja tai yhdistää aikaisemmat lainasi.

Jätä maksuton lainatarjouspyyntö ja kilpailuta lainasi heti! – Et sitoudu mihinkään ennen kuin hyväksyt jonkin saamistasi tarjouksista, joten voit katsoa mihin hintaan saisit lainaa.

Hae lainaa

Perustiedot Lendosta

  • Vähintään 20 vuotiaille.
  • Lainaa 500 – 60 000 euroa.
  • Maksuaika 1 – 15 vuotta.
  • Täysin ilmainen palvelu.
  • Lendo etsii sinulle markkinoiden edullisimman lainan, veloituksetta!

Miksi käyttää lendoa?

Löydät parhaimman mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiisi kilpailuttamalla hakemuksesi monella eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Jos tekisit kaiken tämän itse menisi sinulla koko päivä, kun täyttäisit saman hakemuksen uudestaan ja uudestaan.

Käyttäminen on asiakkaalle täysin maksutonta, sillä Lendo saa palkkionsa suoraan yhteistyökumppaneilta.

Esimerkkejä hinnoista: nimelliskorot 4,5 – 20%, todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisesti.

Miten haen lainan kilpailutusta?

Palvelun käyttö on tehty todella helpoksi. Näet heti etusivulla lainahakemuksen jonka täytettyäsi voit alkaa vastaanottamaan lainatarjouksia. Et sitoudu mihinkään ja voit rauhassa selata minkälaisia tarjouksia sait.

Lendo.fi lainahakemus näyttää tältä

Kuka voi hakea lainaa lendolta?

  • Sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt.
  • Luottotietosi on oltava kunnossa.
  • Tarvitset omat henkilökohtaiset pankkitunnukset.
  • Tulojen on oltava riittävät.

Tarvitsenko vakuuksia lainan saamista varten?

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia kun kilpailutat lainasi. Jos haet lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa on mahdollisuudet parempien lainaehtojen saamiseen suuremmat.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Rahat maksetaan tilillesi niin pian kuin mahdollista. Eniten aikataulu riippuu sinusta, hyväksytkö heti saadun tarjouksen vai jäätkö miettimään. Toki joiden pankkien välillä on eroja maksuaikataulussa. Jos tarvitset lainaa nopeasti voit katsoa taulukostamme mistä saat lainaa heti.

Yksi hakemus, useita tarjouksia

Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, näin säästät aikaa sekä rahaa kun annat ammattilaisen kilpailuttaa puolestasi. Muista, että tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään joten voit pyytää kilpailuttamista vaikka tilanteesi kartoittamiseen, jotta näet millä ehdoin saisit lainaa.

Onko Lendo luotettava?

Kyllä on, Lendolla on korkein AAA-luokitus joka myönnetään vain hyvin vakavaraisille yhtiöille. Lisäksi Lendo.fi palvelu on saavuttanut jo merkittävän markkina-aseman Suomen lainamarkkinoilla. Lainan kilpailuttaminen on yleistynyt ja se näkyy myös kuluttajien suosiessa yhä enemmän lainanvälityspalveluita.


lendo logo

Lendo yhteystiedot

Lendo Oy

Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki

Y‑tunnus: 2648283‑7

Asiakaspalvelu

Ma – Pe: (9:00 – 17:00)

Puhelinnumero: 09 6899 8000

Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi

Kotisivut: www.lendo.fi

Hae lainaa