Kulutusluottovertailu

Lainapalvelu Lainasummat Takaisinmaksuaika Ikäraja Maksuaikataulu
omalaina logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 18v Heti Hae lainaa
Ferratum logo 1 – 4000 € 3 – 54 kk 21v Heti Hae lainaa!
Etua.fi logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa!
Vertaakorkoja.fi logo 1 000 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
lendo logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
Rahalaitos logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
komplettbank logo 100 – 50 000€ 12 – 180 kk 23v Heti Hae lainaa
Blue Finance logo 100 – 5000 € 1 – 36 kk 18v Heti Hae lainaa!
kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu auttaa tekemään järkivalintoja

Yksi tärkeimmistä asioista muistaa lainaa haettaessa on vertailu. Älä koskaan hae kulutusluottoa vertailematta ensin mahdollisia lainavaihtoehtoja, sillä todennäköisesti maksat lainastasi lähes tuplasti enemmän.

Vertailemisessa ei mene kuin muutama minuutti, joka antaa sinulle jo riittävän kuvan siitä mistä sopivaa kulutusluottoa kannattaa hakea. Yleensä vertailuissa törmää kulutusluottoihin jotka ovat täysin identtisiä, mutta kustanuksissa on jopa satojen ellei jopa tuhansien eurojen eroja.

Kulutusluottojen vertailemisen tärkeys korostuu entuudestaan kun lainasummat kasvavat. Tyypillisesti kulutusluotot ovat suuria lainojen, joten vertaileminen on aina järkevää.

Mietitään esimerkiksi tilanne, jossa tarvitset 10 000 euroa lainaa. Toisesta palvelusta kulutusluotolle tarjotaan 10% korkoa ja toisesta 11% korkoa. Jo yhden prosentin ero lainan koroissa voi merkitä yli tuhansien eurojen ylimääräisiä kuluja.

Nopeelaina vertailee myös kulutusluotot

Nopeelaina palvelussa on vertailtu kaikki eri lainatuotteet, mukaanlukien kulutusluotot. Kulutusluotto on hyvin tyypillinen tavallista suurempi kertalaina, jonka lähes jokainen suomalainen tulee jossain elämänvaiheessa ottamaan käyttöönsä.

Jo vuonna 2018 selvitimme, että suurin ero halvimman ja kalleimman identtisen kulutusluoton välillä oli yli 5000 euroa. Tämän pitäisi olla kuluttajille silmiä avaava selvitys siitä, miten paljon lainojen vertailemisella voi oikeasti säästää.

Sivuiltamme löydät tarkat, puolueettomat kuvaukset eri lainapalveluista ja lainojen kustannuksista. Lainat on esitelty siten, että sinun ei tarvitse haaskata aikaasi yksin lainojen tietojen selvittämiseen vaan se onnistuu Nopeelaina.fi sivuilla hetkessä.

Kenenkään ei kannata jättää kulutusluottovertailua tekemättä vedoten siihen, että aika ei yksinkertaisesti riitä. Kulutusluotto vertailu vie vain muutaman minuutin ja säästää jopa satoja tai tuhansia euroja omaa rahaasi.

Yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia

Perinteisen vertailun lisäksi voi olla järkevää toimittaa lainahakemus kilpailutettavaksi. Kilpailuttamisen avulla voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia.

Kilpailutuspalvelut toimivat siten, että toimitat yhden lainahakemuksen valitsemallesi lainankilpailuttajalle, jonka jälkeen he toimittavat lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillensa. Tämän jälkeen yhteistyökumppanit vastaavat hakemukseesi lainatarjouksilla, jotka ovat räätälöity juuri sinua varten.

Kilpailutuspalveluiden juju piilee siinä, että lainoja ei tarvitse hyväksyä, vaan kuka tahansa voi katsoa mihin hintaan lainaa on saatavilla.

Vertailemalla lainoja ja kilpailuttamalla lainat varmistat sen, että pankit joutuvat oikeasti kilpailemaan asiakkuudestasi eikä toisinpäin.

Paras kulutusluotto selviää näppärästi vertailusta

Kulutusluottojen tarjonta on suurempaa kuin koskaan aikaisemmin. Kuluttajilla on jo valinnanvaikeus erilaisten lainatarjousten suhteen, joka saattaa aiheuttaa hämmennystä etenkin halvinta kulutusluottoa etsiville lainanhakijoille.

Jos kulutusluottojen vertaileminen itse tuntuu hankalalta, voimme suositella Omalaina.fi lainapalvelua, jossa kuka tahansa voi kilpailuttaa kulutusluottonsa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Usein tämänpäivän kulutusluotot ovat vakuudettomia, koska niiden rinnalla toimivat vakuudelliset kulutusluotot ovat vain marginaalisesti edullisempia, mutta niiden hakeminen on monimutkaista ja vaivalloista.

Joissakin tapauksissa myös joustoluotto voi olla parempi ratkaisu, etenkin jos lainantarve sattuu aivan yllättäen ja useammin kuin kerran vuodessa.

Usein kysyttyä kulutusluottojen vertailemisesta

Kuka voi vertailla kulutusluottoja?

Kuka tahansa voi vertailla kulutusluottoja, mutta niitä voidaan myöntää vain 18-vuotta täyttäneille lainanhakijoille.

Mitä hyötyä on kulutusluottovertailusta?

Kulutusluottovertailu on paras mahdollinen tapa säästää lainakustannuksissa. Itse vertailu on Nopeelaina.fi palvelussa maksutonta, eikä vie aikaasi muutamaa minuuttia enempää.

Miten vertaileminen tapahtuu?

Vertaileminen tapahtuu Nopeelaina.fi sivustolla, tutustumalla lainatarjontaan ja vertailemalla eri luotonantajien lainakustannuksia keskenään. Vaihtoehtoisesti lainat voi myös kilpailuttaa sivustoltamme löytyvän esimerkin mukaisesti.

Mikä on halvin kulutusluotto?

Halvin kulutusluotto ei välttämättä ole sama kaikille. Lopullinen lainatarjous määräytyy aina henkilökohtaisesti lainanhakijan mukaan. Varmistaaksesi, että hakemasi kulutusluotto on halvin mahdollinen tulee sinun toimia sivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Mikä on kulutusluoton korko?

Kulutusluottojen korko vaihtelee lainasumman, takaisinmaksuajan ja lainanhakijan mukaan. Alin mahdollinen kulutusluoton korko on 4% ja korkein mahdollinen on 20%.