Pikavippi tekstiviestillä

pikavippi tekstiviestillä tältä näyttää kun haet pikavippiä txtarilla

Haluatko hakea lainaa tai pikavippiä tekstiviestillä? Muista, että tarvitset puhelimen, mikä tahansa puhelin käy kunhan siinä on sim-kortti paikallaan.

Lainan hakeminen tekstiviestillä on helppoa ja nopeaa!

Kuvittele itsesi kaupassa ja muistat, että puhelimesi on korjausta vailla. Haluat uuden puhelimen mahdollisimman pian. Muistat, että olet tehnyt hakemuksen luotonantajalle ja päätät nostaa tarvitsemasi lainasumman tekstiviestillä tilillesi. Lähetät viestin ja tilillesi kilahtaa tarvitsemasi summa muutamassa minuutissa. Ostat puhelimen ja päätät maksaa lainaamasi summan takaisin muutaman kuukauden aikataululla. Et tarvinnut osa-maksua ja sait puhelimen heti.

Usein tämä menetelmä tulee jopa edullisemmaksi kuin osa-maksu. Jotkut pitävät sitä jopa vaivattomampana.

Lainan hakeminen tekstiviestillä

Lainaa saa helposti tekstiviestillä ilman, että tarvitsee syöttää verkkopankkitunnuksia.

Huomaa, että voit saada lainaa tekstiviestillä ilman verkkopankkitunnuksia!

Toimi näin: Varmista ensin valitsemaltasi luotonantajalta, jolle päätät laina hakemuksen tehdä että heillä on käytössä pikavippi txtarilla ominaisuus. Apuna voit käyttää sivuiltamme löytyvää taulukkoa johon on listattu vuoden suosituimmat pikavipit.

Kun olet tehnyt lainan hakemiseen tarvittavat toimenpiteet, voit nostaa lainaa tekstarilla koska tahansa!

Esimerkki pikavipin hakemisesta tekstiviestillä

Käyn avaamassa tilin Vippi.fi sivuilla, ja nimenomaan joustoluotto asiakkuuden. Rahat saan heti tilille, se mitä täytyy tehdä on lähettää tekstiviesti VIPPI (lainasumma) numeroon 16520.

Esimerkiksi näin: tarvitsen 300 euroa heti tilille, olen avannut jo asiakkuustilin Vippi.fi sivuille. Lähetän tekstiviestin sivuilta saamaani numeroon, jossa lukee VIPPI 300. Rahat saan tilille keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

Lainan hakeminen tekstiviestillä on suosittua juuri sen helppouden takia, ei tarvitse nettiyhteyttä vain kännykkä riittää. Täytyy kuitenkin muistaa, että ensin on tehtävä lainahakemus ja saatava myönteinen päätös ennen kuin voi siirtyä nostamaan lainaa ilman pankkitunnuksia tekstiviestin välityksellä.

Myös Suomilimiitti tarjoaa pikavippiä tekstiviestillä, sinun tarvitsee vain rekisteröityä limiittiasiakkaaksi, jonka jälkeen voit siirtyä nostamaan rahaa tekstiviestillä. Suomilimiitillä tekstiviestin hinta on 0€. Rahat saat tilillesi muutamassa minuutissa. Muista käyttää Suomilimiitin 2000 € kuluton ensinosto uusille asiakkaille!

Siirry siis täyttämään lainahakemus ja nosta rahat tilillesi missä tahansa, milloin tahansa helposti tekstiviestillä.

Soveltuu erinomaisesti akuutteihin rahoitustarpeisiin. Tekstiviestillä voi nostaa lainaa myös viikonloppuna.