Pikavippikierre poikki - velat pois heti

Pikavippikierre poikki – estä velkaantuminen

Pikavippikierteeseen joutuminen saattaa tuntua maailmanlopulta, mutta ei se sitä ole. Jos pikavippikierre ei ole edennyt hirveän pitkälle ehdit hyvin tekemään tarvittavat toimenpiteet sen estämiseksi tai katkaisemiseksi.

Mutta miten pikavippikierre katkaistaan oikeaoppisesti?

Maksa pikavipit kerralla

Hyvä ohje on maksaa pikavipit kerralla. Useiden pikavippien ylläpitäminen on turhaa, kallista ja melko stressaavaa ajoittain. Tähän helppo ratkaisu on hakea lainojen yhdistämisestä apua. Lainojen yhdistämisessä haet lainaa hieman suuremman summan kuin sinulla on avoinna olevia pikavippejä. Tällä uudella lainalla maksat kaikki aikaisemmat pikavippisi pois kerralla.

Jos et halua tehdä näin radikaaleja toimenpiteitä tai et syystä tai toisesta saa järjestelylainaa läpi, voit kokeilla aloittaa pikavippitilien sulkemisella.

Pikavipit voivat olla jopa riesa

Vaikka pikavipit ovat parhaimmillaan yksi parhaista tavoista rahoittaa arjen ylimääräisiä ja yllättäviä kustannuksia voivat ne silti johtaa ongelmiin. Kun lainanhakija huomaa, miten helppoa pikavippiä on hakea, madaltaa se kynnystä ottaa uutta lainaa. Tämä voi joillekkin lainanhakijoille olla hyvin addiktoivaa ja antaa tunteen taloudellisesta ylivoimaisuudesta. Ennen pitkää tälläinen holtiton lainaaminen johtaa suunnattomiin ongelmiin ja pahimmillaan velkakierteeseen joka johtaa lopulta ulosottoon ja maksuhäiriömerkintöihin.

Muita tapoja katkaista velkakierre

Muita hyvin tyypillisiä tapoja katkaista velkakierre on myymällä tavaroita joita et enää tarvitse. Voit käyttää apunasi tori palvelua tai muita internetin kauppapaikkoja. Voi olla, että saat rahaa kokoon juuri riittävästi jotta pystyisit maksamaan osan lainoista kokonaan pois.

Suosittelemme ehdottomasti uudelleenrahoitusta henkilöille, joista tuntuu että pikavippejä on kertynyt aivan liikaa ja maksuvaikeudet tuntuvat astuvan peliin. Kun haet järjestelylainaa tarpeeksi aikaisin, onnistut vielä välttämään velkakierteen ja vältyt maksuhäiriömerkinnöiltä.

Uudelleen rahoituksessa kannattaa pitää tarkasti silmällä todellista vuosikorkoa ja katsoa, että se on varmasti alhaisempi kuin nykyisten velkojen keskimääräinen korko.

Oletko jo päättänyt talouden ottamisesta omiin käsiin?

Jos olet päättänyt ja motivoitunut taloudellisen tilanteesi parantamisesta voit aloittaa heti hakemalla järjestelylainaa. Laske ensin nykyisten pikavippiesi kokonaismäärä ja siirry täyttämään lainahakemus esimerkiksi Omalainan sivuille. Omalainan lainahakemuksessa, muista merkitä rasti-ruutuun lainojen yhdistämisestä.

Erittäin tärkeää on, että varmistat uuden järjestelylainan olevan edullisempi kuin nykyiset lainat. Yleensä järjestelylaina saattaa olla jopa puolet halvempi kuin perinteiset pienemmän pikavipit.

Myös asiantuntijat voivat auttaa sinua velkaantumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Eroon pikavipeistä heti

Näiden ohjeiden avulla pääset eroon pikavipeistä heti. Voi olla, että jo tänään olet aloittanut taloudellisen uudelleenrakentamisen ja saanut haettua järjestelylainaa. Nyt toivotaan, että löydät uuden edullisemman lainan jolla saat taloutesi kuntoon. Älä missään tapauksessa käytä uutta lainaasi mihinkään vaan käytä se ainoastaan aikaisempien lainojen pois maksamiseen. Tämä on tärkein neuvo, jonka laiminlyömällä ajaudut vääjäämättömään lopputulokseen perinnästä ja maksuhäiriömerkinnästä.

Käytä siis laina fiksusti ja maksa pikavipit pois kerralla. Onnea talouden kunnostamiseen, muutama askel kerrallaan pääset irti velkakierteestä. Lopputulos on palkitseva, vähemmän stressiä, parempi mielenterveys, rahaa ostaa jotain itselle mielekästä. Ei enää holtitonta lainaamista.