pikavippitilin sulkeminen - ohjeet ja kokemuksia

Pikavippitilin sulkeminen

Pikavippitili on kätevä monelle lainanhakijalle ihan siitä syystä, että uusia nostoja voi tehdä jatkossa ilman uutta lainahakemusta. Joskus kuitenkin kun pikavipit eivät enää ole ajankohtaisia saattaa jopa ärsyttää ylimääräiset verkkoon luodut tilit. Joten kokosimme tälle sivulle yleiset ohjeet lainatilin sulkemiseksi.

Jokaisessa lainapalvelussa on erilainen “dashboard” asiakkaan kirjautumiselle. Toisin sanoen jokaisella lainapalvelulla on omanlaisensa järjestelmä asiakkaiden lainojen hallinoimiseksi johon asiakkaat pääsevät itse kirjautumaan ja tarkastelemaan esimerkiksi lainasaldoa, tulevia lyhennyksiä ja paljon muuta.

Suomilimiitti pikavippitilin sulkeminen

Suomilimiitti on monelle lainanhakijalle tuttu palvelu, jota he ovat saattaneet käyttää vuosia sitten. Tässä palvelussa pikavippitilin sulkeminen onnistuu näppärästi ottamalla yheyttä asiakaspalveluun joko sähköpostilla tai puhelimitse ja pyytää, että tili voitaisiin lopettaa. Tämä edellyttää kuitenkin, että kaikki lainasaatavat on maksettu pois ja saldoa ei enää ole.

Ferratum tilin sulkeminen

Ferratumilla lainatilin sulkeminen tapahtuu samalla tavalla kuin aikaisemminkin, vaikka muutoksia on tapahtunut paljon sitten vuoden 2017 ei tilin sulkemis menetelmä ole lainkaan muuttunut. Kirjaudu omatilille ja pyydä lainatilin sulkemista tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai soita. Ferratum pystyy sulkemaan tilin myös chat-palvelun välityksellä. Tässä palvelussa ei kuitenkaan vaadita, että lainasaldo on jo maksettu kokonaan pois, vaan tilin voi sulkea jo etukäteen, mutta lainan lyhennykset jatkuvat normaaliin tapaan kunnes se on kokonaan lyhennetty.

Lainamahdollisuuden poistaminen luotto tililtä

Lainamahdollisuuden poistaminen voi tulla ajankohtaiseksi tilanteissa joissa uutta lisälainaa ei enää haluta. Tällöin kannattaa suoraan sulkea lainatili ottamalla yhteys asiakaspalveluun ja perustella miksi haluat sulkea lainatilin.On hyvä huomioida, että kun laina tili on kertaalleen poistettu joudut lähettämään uuden lainahakemuksen luodaksesi taas uuden lainatilin, jos joku kerta haluatkin nostaa uuttaa luottoa.

Kaikki luotonantajat eivät luo asiakkaalle omaa hallinointi tiliä

Kaikki luotonantajat eivät välttämättä luo asiakkailleen omaa tiliä lainan hallinoimiseksi. Suurin osa kuitenkin tekee näin, mutta on muutamia siltä väliltä esimerkiksi Omalainan palvelusta asiakas voi kirjautua katsomaan lainatarjouksia omalle tilille, mutta tämän jälkeen tilillä ei ole muuta käyttötarkoitusta, jos lainasopimus on jo hyväksytty tai tarjoukset hylätty.

Aikaisemmat joustoluottotilit kannattaa ehdottomasti sulkea

Jos olet hakenut joustoluottoa ennen vuode 2019 lakimuutoksia kannattaa ehdottomasti tämä tili sulkea ja avata uusi. Koska vielä toistaseksi luotonantajat saavat periä vanhan korkolainsäädännön mukaisesti korkeampaa korkoa vanhoilta asiakkailtaa joiden tilit ovat olleet käytössä jo kauan. Aikaisemmat korot saattoivat olla jopa yli 50 prosenttia useissa tapauksissa, joten et halua näin korkeita kustannuksia pikalainoistasi maksaa.

Vaihda siis heti lainapalvelua tai sulje vanha kallis tili ja avaa uusi edullisempi lainatili uusilla ehdoilla.

Avaa uusi lainatili