Lainaa ilman tuloselvitystä

Monelle oma talous on hyvin henkilökohtainen asia jonka takia moni haluaa hakea lainaa ilman tuloselvitystä jonka monet luotonantajat suorittavat.

Me listasimme tähän artikkeliin kaikki ne luotonantajat jotka maksavat lainoja ilman palkkatodistusta tai ylimääräisiä liitteitä.

Ferratum

Ferratum on joustoluottoja myöntävä yritys, jolta voit hakea käyttöösi 4000 euron joustava-luotto tilin jonka saldon mukaisesti voit nostaa rahaa käyttöösi tarpeidesi mukaan. Korko ja lainakustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset koko Euroopan mittakaavassa eikä tuloselvitystä tarvitse tehdä lainan saamiseksi.

Hae Ferratum lainaa tästä

Omalaina.fi

Omalaina.fi on palvelu joka toimittaa täyttämäsi lainahakemuksen yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemus on nopea ja yksinkertainen eikä sen yhteydessä tarvitse toimittaa palkkatodistusta tai muita tositteita. Omalaina on erinomainen valinta jos et ole varma mistä lainaa kannattaisi lähteä hakemaan, sillä saat heti useita tarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä joista voit valita omasi.

Hae Omalaina.fi lainaa tästä

Bondora

Bondora on vertaislainapalvelua josta lainan hakija voi hakea kulutusluottoa omiin tarpeisiinsa jopa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa on mahdollista hakea pienempiin tai suurempiin tarpeisiin jopa 10 000 euroa kerralla. Lainan rahoittavat muut yksityishenkilöt, jotka yrittävät ansaita sijoittamalla vertaislainoihin.

Hae Bondora Lainaa tästä

Vivus

Vivus on nopea ja näppärä pikavippi palvelu, josta on mahdollista hakea hieman pienempää kertaluottoa aina 300 eurosta jopa 600 euroon asti. Takaisinmaksuaika on kiinteä 4 kuukautta jonka aikana lyhennykset tehdään kuukausittain. Lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin jos näin haluaa. Käytä Vivuksen lainalaskuria kulujen ja kuukausierien selvittämiseksi.

Hae Vivus lainaa tästä

Laina ilman liitteitä

Lainan hakeminen ilman ylimääräisiä tositteita on jopa nopeampaa kuin se, että toimittaisit kaikki tarvittavat todisteet ja tositteet yksitellen luotonantajalle käsin tarkistettavaksi. Perinteiset pankit toimivat yhä näin kankeasti, mutta onneksi netistä löytyy useita lainapalveluita jotka myöntävät lainaa samantien.

Katso: Miten ja mistä voi saada lainapäätöksen heti

Kun lainalle halutaan luottopäätös heti on valittava jokin lainapalvelu, joka tekee luottokelpoisuusarvioin ulkoisen työkalun avulla joita ovat esimerkiksi Instantor. Instantorin avulla tarvitset vain verkkopankkitunnukset lainan hakemiseen. Nykyään voit saada päätöksen ja lainan heti käyttöösi hakemuksen lähetettyäsi.

Onko laina silti yhtä edullinen?

Lainan maksamisen nopeus ei yleensä vaikuta lainan kokonaiskustannuksiin ellei kyseessä ole Blue Finance tai Vivus, joissa sinun tulee valita palvelutaso jonka mukaisesti laina maksetaan joko heti tai muutaman vuorokauden kuluessa. Esittelemämme palvelut eivät kuitenkaan vaadi lisämaksua joten saat rahat tilillesi tuossa tuokiossa ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Mitä vaatimuksia lainalle ilman tuloselvitystä on?

Lainalle on samat perusvaatimukset kuin mihin tahansa lainaan eli 18 vuoden ikäraja ja Suomen kansalaisuus. Muista, että saatat tarvita joissakin lainapalveluissa verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Voiko työtön saada lainaa myös?

Kyllä myös työtön henkilö voi saada lainaa vaikka tuloselvitystä ei tehtäisi. Suosittelemme kuitenkin vankkaan oman talouden ja maksukyvyn arviointiin jos tulot ovat epätasaiset tai pienet.

Lue myös: Mistä saadaan työttömälle luottokortti

Oman talouden arviointi

Oman talouden arviointi on ensisijaisen tärkeää kun haetaan lainaa ilman työtuloja tai tuloselvityksiä. Tällä tavoin vastuu omasta taloudestasi on sinulla jos luotonantaja myöntää lainaa ilman, että takaisinmaksukykyäsi tarkistetaan kunnolla.

Ota lainaa aina sen verran kun tarvitset. Voit laatia itsellesi Excel-taulukon omista kuluista ja menoista näin on helpompi nähdä ja budjetoida kuukausittain omaa taloutta.

Korostamme vastuullista lainaamista.