Lainapäätös heti

Rahantarve iskee koska tahansa aikaa ja paikkaa katsomatta. Se tapahtuu niin yllättäen ettei sinulla ole aikaa tutustua eri lainapalveluihin ja etsiä sitä, joka maksaisi rahat nopeasti tilille.

Onneksi nykyään useasta paikasta on mahdollista saada lainapäätös heti hakemuksen jälkeen. Tämä nopeuttaa merkittävästi lainan hakemista ja helpottaa lopullisen lainasopimuksen tekemistä kun tiedät jo etukäteen, että tulet saamaan lainaa.

Kokosimme lista parhaista lainapaikoista jotka antavat lainapäätöksen heti netissä.

Mistä lainapäätös heti?

Listaamme alapuolelle kaikki lainapaikat joista saat lainaa heti. Tämä tarkoittaa, että lainapalveluilla on käytössä Instantor tarkistus, joka antaa alustavan luottopäätöksen perustuen antamiisi tietoihin. Kun hakemuksessa kysytään saako käyttää Instantor-palvelua luottopäätöksen tekemiseen valitse täppä kyllä.

Näin hakemuksesi ei tarvitse odottaa käsittelyä, joka saattaa manuaalisesti viedä jopa useita päiviä. Instantorin avulla päätös on annettu muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä.

Sinua saattaa kiinnostaa: Voiko lainaa saada ilman palkkatodistusta?

Ferratum

Ferratum on suosituin pikalainapalvelu joka maksaa lainat heti tilille hakemuksen jälkeen. Käytössä on tehokas lainahakemusten tarkistus järjestelmä joka toimii täysin automaattisesti. Heti hakemuksen jälkeen sinulle annetaan alustava luottopäätös, joka tarkoittaa että rahat voivat olla käytössäsi jo 15 minuutissa.

Ferratum on 1 – 4000 euron joustoluotto tili, jonka puitteissa voi nostaa rahaa käyttöönsä aina tarvitsemansa määrän.

Uudet asiakkaat voivat saada ensimmäisen kuukauden kokonaan ilman kuluja jo korkoja lainasummasta riippumatta.

Hae Ferratum lainaa tästä

Omalaina

Omalaina on lainojen kilpailutus palvelu, joka maksaa lainat tilille parhaimmillaan minuuteissa. Saat heti hakemuksen lähetettyäsi luottopäätöksen heti, jonka jälkeen saat eteesi useista eri lainapaikoista esihyväksyttyjä lainatarjouksia. Tämä tarkoittaa, että riittää kun allekirjoitat lainasopimuksen johonkin saamistasi lainatarjouksista.

Omalaina.fi kilpailuttaa lainat aina 100 eurosta 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Lainojen korot alkavat 4,19% vuositasolla.

Hae Omalainaa tästä

Vivus

Vivus on pikavippien kuningas, joka maksaa lainat ennätysvauhtia. Luottopäätös annetaan välittömästi lainahakemuksen jälkeen ja maksunopeus riippuu valitsemastasi palvelutasosta. Jos valitset pikatoimituksen on laina ilmoittamallasi tilillä muutamassa minuutissa.

Vivus on 300 – 600 euron suuruinen vakuudeton kertalaina 4 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Hae Vivus lainaa tästä

Bondora

Bondora on nopea vertaislainapalvelu, joka sopii lainanhakijalle joka etsii edullista lainaa nopeasti. Saat yhdellä lainahakemuksella heti useita lainatarjouksia, joista voit itse valita sopivimman. Laina maksetaan heti kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Bondora myöntää vakuudetonta vertaislainaa 500 – 10 000 euroa kerralla maksettavaksi 3 – 60 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Hae lainaa Bondoralta tästä

Voit myös itse vaikuttaa lainapäätöksen nopeuteen

Jos jostain syystä et halua käyttää palvelua joka toimii Instantorin avulla voit itse vaikuttaa jossakin määrin lainapäätöksen antamiseen.

Kun täytät lainahakemuksesi huolellisesti ei ylimääräisiä tietoja tarvitse erikseen vaatia. Lisäksi jos palvelu vaatii tositteita voit toimittaa ne jo etukäteen kuten esimerkiksi palkkatodistus tai eläketodistus. Myös luotonantajan esittämät vaatimukset kannattaa katsoa tarkkaan jotta et täytä lainahakemusta turhaan.

Tyypillisesti luotonhakijalta odotetaan Suomen kansalaisuutta ja vähintään 18 vuoden ikää.

Kun lainaa tarvitaan nopeasti

Kun lainaa tarvitaan nopeasti toimii siis näiden ohjeiden perusteella. Etsi palvelu jossa on käytössä Instantor tarkitus, me helpotimme jo merkittävästi etsimistäsi sillä etsimme valmiiksi parhaimmat Instantoria käyttävät palvelut jotta luottopäätös on nopea.

Kun valitset palvelun jossa luottohakemukset tarkistetaan käsin, saatat joutua odottamaan jopa useita päiviä ennen varsinaisen luottosopimuksen solmimista. Tyypillisesti kuitenkin palvelut jotka tarkistavat lainahakemukset itse toimivat nopeasti ja lainapäätös annetaankin usein jo saman päivän aikana.