Järjestelylaina

Monelle velkaantuminen ja rahasta stressaaminen on arkipäiväinen asia. Monesti velkaantuneet ajattelevat, että apua tähän ongelmaan ei voi saada ellei sitä itse aktiivisesti hae. Me esittelemme yhden parhaista velkaantumista ennaltaehkäisevistä tavoista joilla voit saada vielä otteen omasta taloudestasi ennen kuin asiat menevät liian pitkälle.

Vaikka kuulostaa oudolta, että pankit voivat myöntää lainaa ylivelkaantuneelle. On kyse pankkien ja rahoituslaitosten aidosta halusta taistella ylivelkaantumista vastaan auttamalla lainojen uudelleen järjestämisessä.

Lainapalvelu Lainasummat Takaisinmaksuaika Ikäraja Maksuaikataulu
omalaina logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 18v Heti Hae lainaa
Ferratum logo 1 – 4000 € 3 – 54 kk 21v Heti Hae lainaa!
Etua.fi logo 100 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa!
Vertaakorkoja.fi logo 1 000 – 60 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
lendo logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
Rahalaitos logo 500 – 70 000€ 12 – 180 kk 20v Heti Hae lainaa
komplettbank logo 100 – 50 000€ 12 – 180 kk 23v Heti Hae lainaa
Blue Finance logo 100 – 5000 € 1 – 36 kk 18v Heti Hae lainaa!

Varma järjestelylaina pitää hakea oikeaan aikaan

Lainan hakeminen täytyy ajoittaa oikein, sillä jos velkaantuminen pääsee liian pitkälle edes pankit tai rahoituslaitokset eivät pysty sinua auttamaan ja apua on haettava muualta.

Vaikka lainojen yhdistäminen tuntuu oikealta ratkaisulta, ei välttämättä ole taattua että sinulle pystytään tarjoamaan edullisempaa lainaa kuin sinulla nyt jo on. Kuitenkin vaikka uuden lainan korko olisi sama, pystyisit vaihtamaan aikaisemmat useammat laskusi yhdeksi ainoaksi laskuksi ja ehkä siten helpottaa oman talouden hallintaa.

Kuitenkin monet järjestelylainaa hakevat saavat halvempaa lainaa etenkin jos yhdistämisen kohteet ovat osamaksuja tai luottokorttivelkoja.

Heti kun tunnistat tarpeen lainojen yhdistelylle – kannattaa pyytää tarjoukset yhdistämisestä, sillä jos velkataakka kasvaa entuudestaa on lainaa huomattavasti vaikeampi saada ehkä jopa mahdotonta. Lainatarjouksen pyytäminen ei maksa mitään ja voit vain katsoa saisitko tarpeeksi edullista lainaa, sillä lainatarjoukset muuttuvat sitoviksi vasta kun lainasopimus allekirjoitetaan.

Miten Nopeelaina auttaa velkaantuneita

Me Nopeelainalla pyrimme tarjoamaan ajankohtaista tietoa mahdollisuuksista ja palveluista joiden avulla lainojen yhdistäminen onnistuu vaivattomasti. Tarjoamme lukijoillemme ajankohtaisen korko sekä palvelu -vertailun jonka avulla kuluttajan on helppo löytää kaikki ne lainapalvelut jotka tarjoavat järjestelylainaa.

Emme kuitenkaan itse pysty vaikuttamaan lainan korkoihin, hintaan tai lainapäätökseen koska esittelemme vain lainapalvelut puolueettomasti.

Suosituimpia järjestelylainan tarjoajia ovat lainanvälittäjät jotka pystyvät pyytämään yhdistelylaina tarjoukset puolestasi jopa yli 20 pankilta ja rahoittajalta. Näitä palveluita ovat esimerkiksi OmaLaina ja Lendo.

Molemmat edellämainituista palveluista pystyvät tarjoamaan lainoja joiden korko on alimmillaan noin 4 prosentin luokkaa ja takaisinmaksuajat jopa 15 vuotta. Itse järjestelylainan suuruus vaihtelee 1000 ja 60 000 euron välillä.

Paras järjestelylaina selviää vain kokeilemalla

Moni järjestelylainaa hakevat on todennäköisesti asioinut jo joissakin esittelemissämme palveluissa mikäli kulutusluottoja ja vippejä on tarttunut haaviin. Lainojen yhdistämisessä kaikkein tärkeintä on olla riittävän ajoissa liikenteessä, jotta lainatarjousten kirjo pysyy tarpeeksi laajana.

Monet luotonantajat kiristävät nopeasti politiikkaansa kun näkevät, että asiakkaalla on paljon aikaisempia lainoja joiden maksut ja lyhennykset vievät jo tällä hetkellä yli 50 prosenttia kotitalouden kuukausittaisista tuloista.

Kuitenkin jos merkitset lainahakemukseen hakevasi yhdistelylainaa on todennäköisyys saada lainatarjouksia suurempi kuin uuden normaalin lainan hakeminen.

Jos asiat ovat edenneet lähes ulosottoon asti muuttuu asia huomattavasti vaikeammaksi. Voi olla, että edes pankkilainaa ulosottovelkojen maksuun ei ole saatavilla, riippuen tietysti velkojen määrästä.

Näiden esittelemiemme lainanvälittäjien lisäksi on mahdollista kokeilla hakea järjestelylainaa pankeilta, mutta perinteiset pankit ovat yleensä erittäin tarkkoja siinä kenelle he lainojaan tarjoavat ja valitettavan usein yksikään yhdistelylaina ei mene läpi.

Voit kuitenkin kokeilla esimerkiksi järjestelylainaa OP:n tarjoamana, jolloin saattaisit onnistua uudelleenjärjestämään kalliit lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Järjestelylaina luottotiedottomalle – miten?

Luottokelpoisuus on Suomessa ollut aina polttava puheenaihe. Suomessahan varsinaisesti laki kieltää lainaamisen luottotiedottomille ja sitä voidaan pitää jopa rikoksena.

On kuitenkin olemassa joitakin tapoja joilla luottotiedoton voi saada lainaa jopa netistä. Emme ala näitä lainapalveluita sen enempää esittelemään, mutta kerromme että se on täysin laillista, mutta lainaa saadakseen luottotiedoton tarvitsee ystävän tai perheenjäsenen joka on valmis takaamaan lainan velallisen puolesta.

Luottotiedottomille myönnettävät järjestelylainat tai ylipäänsä lainat ovat usein alle 10 000 euron suuruisia kokonaisuuksia, joiden takaisinmaksuajat eivät ylitä 10 vuotta pidempää aikaväliä.

Voit lukea kirjoituksemme siitä miten lainaa luottotiedottomalle on erittäin vaikea löytää, mutta ei mahdotonta.

Lainat ovat väistämättä suuria ja vaativat suuria ponnisteluja

Taistelun velkaantumista vastaan on lähdettävä omasta itsestään. Kukaan muu ei voi auttaa sinua hallitsemaan rahavarantojasi. Kun todennäköisesti päädyit tälle sivulle siitä syystä, että velkataakka painaa selkää kerromme sinulle, että avun hakemisessa ei ole mitään hävettävää.

On vastuullista ryhtyä itse toimiin velkaantumisen estämiseksi ja se mitä voit tehdä nyt heti on pyytää tarjoukset lainojen yhdistämisestä ja katsoa minkälaisia tarjouksia sinulle on saatavilla, sitäpaitsi tarjousten pyytäminen ei sido eikä maksa mitään.

Mistä lainojen uudelleenjärjestely kannattaa aloittaa?

Tärkeintä on aloittaa selvittämällä mitä kaikkia osamaksuja, luottokorttivelkoja, lainavelkoja tai muita sitoumuksia maksat tällä hetkellä takaisin kuukausittain.

Laske näiden kokonaisvelkasumma yhteen ja katso kuinka suureen tuloksen päädyt.

Jos saat tulokseksi esimerkiksi 20 000 euroa, sinun kannattaa hakea yhdistelylainaa hieman yli tuon summan.

Ennen sitä sinun tarvitsee kuitenkin selvittää keskimääräinen korko ja kulusumma joka näistä nykyisistä veloista syntyy.

Nyt kun tiedät, että sinulla on velkaa esimerkiksi edellämainittu 20 000 euroa ja sen vuotuiset kulut ovat kokonaisuudessaan 17 prosentin luokkaa, sinun tarvitsee löytää laina joka on todelliselta vuosikoroltaan juuri tuo 17 prosenttia, mutta mielellään alle sen jotta saadaan maksimaalinen hyöty.

Järjestelylainan löytämisessä olemme aina suositelleet OmaLainan maksutonta kilpailutuspalvelua, jonka avulla voi pyytää yhdistelylainatarjoukset jopa yli 30 pankilta yhdellä hakemuksella. Jos löydät sopivan lainan tartu tarjoukseen ja ota iso järjestelylaina, jolla maksat takaisin aikaisemmat velkasi kerralla.

Näin sinulle jää jäljelle yksi suurempi laina, jonka kulut ja lyhennykset ovat selkeitä ja helposti hallittavissa useiden pienempien erilaisten velkojen sijaan. Lisäksi jos sinulla kävi tuuri sait merkittävää säästöä vielä aikaisempien ja nykyisen lainan välisestä korkoerosta.