Instantor laina - ei liitteitä ja rahat heti

Instantor laina on helppo tapa saada rahoitusta heti, kun sitä tarvitaan. Ei turhaa odottelua, ei ylimääräisiä tositteita. Instantor palvelu ei kuitenkaan ole käytössä kaikissa lainapalveluissa, jonka takia lainan käsittely voi viivästyä, kun valitset väärän lainapaikan.

Alapuolella olevasta taulukosta löydät kaikki ne luotonantajat ja lainanvälittäjät, jotka joko itse tai heidän yhteistyökumppaninsa hyödyntävät Instantoria lainojen käsittelyssä.

Instantoria hyödyntävät lainapalvelut

Päivitetty viimeksi: 23. tammikuu 2023
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1020 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
500 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1331 ihmistä valitsi tämän tarjouksen

Mikä on Instantor laina ja miten se toimii?

Insantor on ruotsalaisten vuonna 2010 kehittämä palvelu, joka lainanhakijan pankkitilin perusteella pystyy muodostamaan analyysin luottokelpoisuudesta. Kun luottoluokitus on tehty, sitä ei tallenneta tietokantoihin vaan se lähetetään luotonantajalle, joka pyysi käyttää palvelua.

Käyttöä varten tarvitaan vain verkkopankkitunnukset ja sinun lupasi hyödyntää palvelua.

Pelkästään Instantorin käyttöön luotonantajat eivät kuitenkaan nojaa, mutta se nopeuttaa luottopäätöksen käsittelyä niin paljon, että lainapäätös voidaan antaa käytännössä heti. On spekuloitu, mitä kaikkia tietoja Instantor käyttää muodostaakseen luottoanalyysin ja omien tietojemme mukaan palvelu selvittää ainakin hakijan tulot ja kuluttajakäyttäytymisen.

Yhteenveto muodostetaan viimeisen 12 kuukauden perusteella, jolloin lyhyen aikavälin tulo ja meno erot eivät vaikuta keskiarvoon.

Joidenkin väitteiden mukana palvelu ottaa huomioon myös rahapeleihin tehdyt talletukset ja rahansiirrot.

Hakijan näkökulmasta Instantor -palvelun käyttö on vain positiivinen asia sillä:

  • Et tarvitse lainahakemuksessa liitteitä, kuten palkkatositteita tai eläketodistuksia.
  • Lainapäätös voidaan antaa heti, sillä tarkistus tehdään koneellisesti sekunneissa.
  • Voit saada rahat tilille jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.
  • Voit saada lainaa, vaikka olisit työtön, tai tulosi olisivat pienet.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse suostua Instantor palvelun käyttöön, sillä luotonantajat kysyvät lainahakemuksen yhteydessä lupaasi hyödyntää sitä automaattisessa päätöksenteossa.

Mistä tiedän, että luotonantaja käyttää Instantoria?

Nykyään suurin osa pankeista ja rahoituslaitoksista hyödyntää Insantor -palvelua päätöksen tekemisessä tai ainakin sen tukena. Yritykset eivät välttämättä etukäteen sivuillaan ilmoita palvelun käytöstä ennen kuin siirryt täyttämään lainahakemuksen.

Siksi me keräsimme kaikki ne lainanvälittäjät ja luotonantajat, joiden tiedämme käyttävän Instantoria lainapäätösten ja lainan maksujen nopeuttamiseksi. Kokemustemme mukaan, monet netistä lainaa hakevat henkilöt kaipaavat nopeita maksupäätöksiä, sillä rahan tarve voi iskeä varsin yllättäen ja varoittamatta.

Jos luotonantaja ei käytä Instantoria, joudut itse toimittamaan heille usein palkka- tai eläketodistuksen päätöksen teon tueksi, joka puolestaan hidastaa lainan käsittelyä. Me suosittelemme käyttämään Instantoria, jos se on mahdollista, sillä Instantor helpottaa lainan hakua huomattavasti.

Onko Instantor laina turvallinen ja onko siinä riskejä?

Instantorin käyttäminen on turvallista. Vuonna 2010 perustettu yritys, joka palvelun lanseerasi, tekee yhteistyötä Pohjoismaiden suurimpien pankkien kanssa. Jo vuonna 2017 yrityksen palveluita käytettiin yli 20 maassa aina Eurooppaa myöden.

Monet kuluttajat ovat huolestuneita siitä, mihin tarkoitukseen pankkitilin tietoja käytetään ja mitä kaikkia tietoja yritys näkee. Instantor itse on ilmoittanut ottavansa huomioon vain sellaiset tilitapahtumat, jotka olennaisesti vaikuttavat luottokelpoisuuden määrittämiseen.

Samaan hengenvetoon voidaan todeta, että Instantor ei pidä lokeja tai kerää tietoja asiakkaistaan, joiden tilejä on analysoitu. Lupa tehdä analyysi on toimeksianto, jonka jälkeen palvelulla ei enää ole oikeutta tarkastella tilitietojasi – eli toisin sanoen tilin analysointi kestää vain muutaman sekunnin ja tämän jälkeen se ei enää näe tilitietojasi.

Jos vain mahdollista, me voimme suositella Instantor lainan hakemista luotettavin mielin. Säästät omaa aikaa ja parannat todennäköisyyttä saada lainaa hyväksymällä Insantor palvelun käytön, pakollista se ei kuitenkaan ole.