Virolaiset pikavippifirmat

Monia lainan hakijoita kiinnostaa virolaiset pikavippifirmat. Miksi? Tähän ei ole selvää vastausta sillä suurin osa virolaisista firmoista ei pystynyt tarjoamaan yhtä edullisia lainaratkaisuja kuin Suomen lainamarkkinoilla operoivat rahoitusyhtiöt kuten Ferratum, Suomilimiitti, Rahalaitos.

Virolaiset pikavipit 2019

Alla lista virolaisista pikavippifirmoista jotka toimivat vuonna 2019.


bigbank logoBigbank on Virolainen pankki joka on kasvattanut suosiotaan myös Suomen lainamarkkinoilla. Bigbank tarjoaa kuluttajille lainaa 1000 – 60 000 euroa. Yhtiö operoi myös Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Espanjassa, Itävallassa, Saksassa ja Hollannissa. Tästä voidaan päätellä, että yhtiö on vakavarainen ja luotettava.

 


bondora logo Monien kuluttajien yllätykseksi myös Bondora on Virolaistaustainen vertaislainoja tarjoava yhtiö. Bondoran kautta lainaa voi hakea 500 – 10 000 euroa, jopa 5 vuodeksi. He lupaavat tarjota lainaa 10 – 15% vuosittaisella korolla, joka on yksi edullisimmista kuluttajaluottojen koroista myös Suomessa.

 


Virolaisten pikavippifirmojen lisäksi Suomessa toimii myös paljon rahoitusyhtiöitä joiden taustalla on Norjalaisia ja Ruotsalaisia vaikuttajia. Sinä päätät mistä haluat lainasi hakea, kannattaa vertailla koko lainatarjontaa jotta saa selvän kuvan mahdollisista koroista ja kuluista.

Toki joskus lainan tarve on akuutti ja tarvitaan lainaa välittömästi. Tällöin ei ole aikaa odotella ylimääräisiä lainapäätöksiä, jotka muuten kestävät noin 1 – 3 päivää virolaisissa rahoitusliikkeissä. Suomalaisista yhtiöistä on mahdollista saada lainaa nopeasti tilille, sillä lainapäätökset saat heti hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen. Rahoja maksetaan tilille palveluiden aukioloaikoina.

Yhteenveto:

Vaikka Virolaiset vipit kuulostavat houkuttelevilta, eivät ne välttämättä aina tarjoa edullisinta korkoa tai kustannuksia. Toki täytyy sanoa, että virolaiset rahoitusyhtiöt ovat pääsääntöisesti luotettavia varsinkin jos puhutaan tunneuista ja isommista yhtiöistä, jotka syytävät rahaa markkinointiin. Esimerkiksi Bondora on kasvattanut suosiotaan hurjasti edullisen korkonsa takia. Myös Bigbank on syöttänyt isoja rahoja markkinointiin ja heidän mainoksensa ovatkin tuttuja tv:stä.

Päätä sinä mikä laina sopii sinulle, alapuolella on vielä laajempi vertailutaulukko josta voit katsoa mistä kaikkialta lainaa kannattaa hakea. Voit säätää taulukon näyttämään sopivan lainan kustannusten tai iän mukaan. Useat palvelut tarjoavat tällä hetkellä korotonta pikavippiä. Joten kannattaa katsastaa ne läpi, jos et ole vielä käyttänyt omia etujasi. Voit saada kuluttoman ensilainan jopa 2000 euroon asti, se on maksettava takaisin 30 vuorokauden mennessä eli ennen ensimmäistä eräpäivää niin vältyt kuluilta.

Arvostele:
[5]