Bondora – Luotonantaja

 

bondora

 

Hae lainaa >>

 

Miksi Bondora?

Normaalit pankit ovat yleensä hyvin tarkkoja lainanhakuprosessin suhteen, lainapäätöksen saaminen kestää kauan ja lainanhakuprosessit ovat monimutkaisia. Bondora erottuu edukseen, sillä he pystyvät tarjoamaan juuri sinulle sopivaa lainaa. Toisin kuin pankeilla heillä on myös edulliset korot johtuen henkilökohtaisesti räätälöidyistä lainatarjouksista.

Bondora myöntää lainaa 500 – 10 000 euroa, takaisinmaksu ajat ovat 3 kuukautta – 5 vuotta. Laina korot alkaen vain 9,32 prosenttia.

Voit täyttää laina hakemuksen, koska ja missä tahansa. Lainapäätöksen saat lähes välittömästi!

Lainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa, helppoa eikö?

Onko laina edullinen?

Kyllä, johtuen siitä, että toisin kuin muut luotonantajat Bondoran pikavippi korot muodostuvat heidän järjestelmän perusteella. Järjestelmä laskee henkilökohtaisen korkoprosentin. Ei piilotettuja kustannuksia. Näin voit olla varma, ettet maksa turhasta.

Jos sinulla on tällä hetkellä kalliita avoinna olevia lainoja, voit helposti yhdistää ne Bondoralla. Netistä selaamalla asiakkailta löytyy lähes poikkeuksetta hyviä kokemuksia.

Kuka voi hakea lainaa?

  • Olet vähintään 21-vuotias
  • Sinulla on Suomalainen pankkitili
  • Ei aikaisempia maksuhäiriöitä
  • Säännölliset tulot esim. (eläke)

 

Hae lainaa >>

Hae lainaa Bondora.fi palvelusta. Päätös heti!

 

Katso myös kuinka korkealle Bondora yltää listassamme parhaat pikavipit.

Bondora asiakaspalvelu

Bondora haluaa pitää asiakastuen kulut edullisena kuluttajille. Sähköpostiin saat vastauksen mahdollisimman pian ja lainapäätöksen 5 minuutissa!

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com