Bondora

bondora.fi lainaa edullisesti

Bondoralta voit hakea lainaa nopeasti ja edullisesti 500 eurosta 10 000 euroon.

Bondora on palvellut satoja tuhansia kuluttajia ympäri maailman, nyt viimein Suomeenkin rantautunut lainapalvelu on saavuttanut jo suuren suosion. Suosio perustuu edullisiin korkoihin joita Bondora.fi pystyy tarjoamaan asiakkailleen. Palvelussa muut yksityishenkilöt lainaavat toisilleen rahaa rahoituslaitosten sijaan.

Voit lähettää Bondoralle hakemuksen koska tahansa, hakemus käsitellään välittömästi ja saat lainapäätöksen heti.

Hae lainaa >>

Bondora lyhyesti:

  • Lainan ikäraja on 18 vuotta.
  • Lainaa voi hakea 500 – 10 000 euroa.
  • Maksuaikaa lainalleen saa 3 – 60 kuukautta.
  • Jokaiselle oma henkilökohtainen lainatarjous.
  • Korko alkaen 9%.
  • Lainahakemus on ilmainen.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Palveluun kuuluu tarvittaessa maksuvapaita tai eränpäivän siirtoja.

Lisää tietoa aiheesta löytyy Senttilaina.fi/bondora/

Hae lainaa Bondora.fi palvelusta. Päätös heti!

Bondora.fi palvelun edut:

Bondora on erinomainen lainapalvelu niille jotka tarvitset keskisuurta tai pientä lainaa. Palvelu on nopea ja helppokäyttöinen kokonaisuus joka sopii myös nuoremmille lainanhakijoille. Palvelu toimii vertaislaina tyyliillä jossa rahoitus tulee muilta yksityisiltä sijoittajilta. Täytä yksi hakemus ja saat useampia lainatarjouksia sillä hinnalla millä ihmiset ovat valmiita sinulle rahaa lainaamaan. Lainatarjousten katsominen ei maksa mitään ja voit vapaasti valita itsellesi sopivimman tai vaihtoehtoisesti hylätä.

Saat itse siis päättää kuukausieräsi suuruuden etkä tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia. Lainaan kuuluu myös tarvittaessa pidettävät maksuvapaat jotka sopivat tilanteisiin joissa tarvitaan joustavuutta. Hakemusten käsittely tapahtuu reaaliajassa ja saat lainapäätöksen heti. Voit saada useita tarjouksia välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

bondora on suosittu lainapalvelu

Usein kysyttyä Bondorasta

Kuka voi hakea lainaa Bondoralta?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen joka asuu Suomessa. Tarvitse verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumiseen.

Mitä lainan hakeminen maksaa?

Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta etkä sitoudu mihinkään ennen kuin allekirjoitat luottosopimuksen.

Mikä on vertaislaina?

Vertaislaina on rahoituksen muoto, jossa itse rahoittajina toimivat yksityiset henkilöt. Bondora on siis alusta sijoittajille jotka haluavat sijoittaa lainoihin.

Tarvitseeko liitteitä toimittaa?

Ylimääräisiä liitteitä ei tarvitse toimittaa sillä tunnistautuminen järjestelmään tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kuinka suuren lainan voi hakea?

Lainaa voi palvelusta hakea jopa 10 000 euroa sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla.

Mikä on lainan pisin takaisinmaksuaika?

Pisin mahdollinen takaisinmaksuaika jos maksuvapaita ei oteta huomioon on 60 kuukautta.

Onko palvelu turvallinen?

Bondoran kuuluu Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin joten yhtiö on valvonnan alla. Yritys on luotettava ja turvallinen rahoitusalan toimija, joka auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen rahoituksen kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Miten haen Bondora lainaa?

Siirry Bondora.fi sivuille täyttämään hakemus. Hakemuksen täyttäminen onnistuu täysin verkossa muutamassa minuutissa. Kun olet siirtynyt Bondoran sivuille valitse tarvitsemasi lainasumma ja klikkaa painiketta “hae heti”, sinulle aukeaa seuraava ikkuna. Tässä ikkunassa täytät hakemuksen, muista olla huolellinen. Saat alustavan lainapäätöksen heti kun olet lähettänyt hakemuksen. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kun olet allekirjoittanut tarjouksen, rahat maksetaan tilillesi välittömästi.

näin haet lainaa bondorasta

Bondora on joustava takaisinmaksun suhteen

Kuten jo aikaisemmin mainittiin Bondoran kautta haetut lainat ovat erittäin joustavia. Ensinnäkin saat itse valita saamistasi lainatarjouksista sinulle parhaiten sopivan. Jos tulee tilanne jos lainan lyhentäminen voi tuntua hankalalta tai aiheuttaa taloudellisesti ongelmia voit pyytää maksuvapaata kuukautta jolloin maksat lainastasi vain korot ja kulut.

Bondora on huomattavasti helpommin lähestyttävä kuin perinteinen pankki. Kaikki lainahakemukset käsitellään nopeasti ja lainapäätöksen annetaan heti. Et joudu lainkaan odottamaan turhaan sillä ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sinulle jo muutamissa minuuteissa.

Kun haet lainan Bondoralta on sinulla siis mahdollisuus muuttaa eräpäivääsi tai tarvittaessa saada maksuvapaata. Näin taloudellinen tilanteesi ei koskaan pääse notkahtamaan lainan takia. Katso myös kuinka korkealle Bondora yltää listassamme parhaat pikavipit.

Kokemukset Bondorasta

Bondora on kaikin puolin rehellinen ja luotettava lainapalvelu, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaimman lainan joustavilla ehdoilla. Lainat ovat rakennettu erittäin asiakaslähtöisiksi ja korot ovat alkaen vain 9 prosentin luokkaa. Useista lainatarjouksista voit itse valita parhaimman joten kokemukset näistä lainoista ovat varmasti huippuluokkaa.

Yritys on pitänyt paikkaansa jo pitkään Suomen suosituimpien lainojen joukossa eikä syyttä, sillä yritys on palvellut Suomessa jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja kansainvälisesti jopa satoja tuhansia.


bondora

Bondora Yhteystiedot

Bondora AS Suomen sivuliike

Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100 Helsinki, Suomi

Y-tunnus: 2694508-8

asiakaspalvelu

Bondora haluaa pitää asiakastuen kulut edullisena kuluttajille. Sähköpostiin saat vastauksen mahdollisimman pian ja lainapäätöksen 5 minuutissa!

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

Kotisivut: www.bondora.fi

Hae lainaa >>

Arvostele:
[5]