Bondora

bondora.fi lainaa edullisesti

Bondora lainaa nopeasti ja edullisesti 500 eurosta 10 000 euroon asti.

Bondora on alunperin virolainen pikavippiyhtiö, joka tuli viimevuosina tunnetuksi Euroopan alueella niin sijoittajien kuin luotonhakijoidenkin keskuudessa.

Palvelusta voi hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia 500 eurosta jopa 10 000 euroon asti 3 – 60 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Bondoran palvelussa yhdellä lainahakemuksella saa useita lainatarjouksia yksityisiltä henkilöiltä jotka ovat valmiina lainaamaan rahaa tiettyä korkotasoa vastaan. Useat luotonhakijat ovat ilmoittaneet saaneensa lainaa jopa alle 10 prosentin korolla.

Hae lainaa

Bondora lyhyesti:

  • Lainan ikäraja on 18 vuotta.
  • Lainaa voi hakea 500 – 10 000 euroa.
  • Maksuaikaa lainalleen saa 3 – 60 kuukautta.
  • Jokaiselle oma henkilökohtainen lainatarjous.
  • Korko alkaen 10%.
  • Lainahakemus on ilmainen.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Palveluun kuuluu tarvittaessa maksuvapaita tai eränpäivän siirtoja.

Lisää tietoa aiheesta löytyy Senttilaina.fi/bondora/

Hae lainaa Bondora.fi palvelusta. Päätös heti!

Bondora.fi palvelun edut:

Bondora on erinomainen lainapalvelu niille jotka tarvitset keskisuurta tai pientä lainaa. Palvelu on nopea ja helppokäyttöinen kokonaisuus joka sopii myös nuoremmille lainanhakijoille.

Palvelu toimii vertaislaina konseptilla, joka tarkoittaa että Bondora toimii alustana yksityisille henkilöille jotka ovat valmiita lainaamaan rahaa sijoitusmielessä. jossa rahoitus tulee muilta yksityisiltä sijoittajilta.

Täytä yksi hakemus ja saat useita lainatarjouksia sillä hinnalla millä ihmiset ovat valmiita sinulle rahaa lainaamaan. Lainatarjousten katsominen ei maksa mitään ja voit vapaasti valita itsellesi sopivimman tai vaihtoehtoisesti hylätä.

Palvelussa on hienoa se, että saat teoriassa itse päättää lainasi hinnan, takaisinmaksuajan ja korkotason koska lainatarjoukset jotka saat eivät ole sitovia.

bondora on suosittu lainapalvelu

Usein kysyttyä Bondorasta

Kuka voi hakea lainaa Bondoralta?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen joka asuu Suomessa. Tarvitse verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumiseen.

Mitä lainan hakeminen maksaa?

Lainahakemuksen lähettäminen on täysin maksutonta etkä sitoudu mihinkään ennen kuin allekirjoitat luottosopimuksen.

Mikä on vertaislaina?

Vertaislaina on rahoituksen muoto, jossa itse rahoittajina toimivat yksityiset henkilöt. Bondora on siis alusta sijoittajille jotka haluavat sijoittaa lainoihin.

Tarvitseeko liitteitä toimittaa?

Ylimääräisiä liitteitä ei tarvitse toimittaa sillä tunnistautuminen järjestelmään tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kuinka suuren lainan voi hakea?

Lainaa voi palvelusta hakea jopa 10 000 euroa sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla.

Mikä on lainan pisin takaisinmaksuaika?

Pisin mahdollinen takaisinmaksuaika jos maksuvapaita ei oteta huomioon on 60 kuukautta.

Onko palvelu turvallinen?

Bondoran kuuluu Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin joten yhtiö on valvonnan alla. Yritys on luotettava ja turvallinen rahoitusalan toimija, joka auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen rahoituksen kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Miten haen Bondora lainaa?

Aloita lainan hakeminen Bondoralta siirtymällä Bondora.fi verkkosivustolle. Navigoi sivuilla lainahakemukseen ja täytä tarvittavat perustiedot. Saat lainapäätöksen heti, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain odottaa mitä ihmiset ovat valmiita tarjoamaan lainastasi.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi viipymättä, useimmiten jo saman päivän aikana.

 

Bondora on joustava takaisinmaksun suhteen

Kuten jo aikaisemmin mainittiin Bondoran kautta haetut lainat ovat erittäin joustavia. Ensinnäkin saat itse valita saamistasi lainatarjouksista sinulle parhaiten sopivan. Jos vastaan tulee tilanne jossa lainan lyhentäminen voi tuntua hankalalta tai aiheuttaa taloudellisesti vaikeita aikoja voit pyytää maksuvapaata kuukautta jonka aikana maksat lainastasi vain korot ja kulut.

Bondora on huomattavasti helpommin lähestyttävä kuin perinteinen pankki. Kaikki lainahakemukset käsitellään nopeasti ja lainapäätöksen annetaan heti. Et joudu lainkaan odottamaan turhaan sillä ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sinulle jo muutamissa minuuteissa.

Kun haet lainan Bondoralta on sinulla siis mahdollisuus muuttaa eräpäivääsi tai tarvittaessa saada maksuvapaata. Näin taloudellinen tilanteesi ei koskaan pääse notkahtamaan lainan takia.

Katso kuinka korkealle Bondora yltää listassamme parhaat pikavipit.

Kokemukset Bondorasta

Bondora on kaikin puolin rehellinen ja luotettava lainapalvelu, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaimman lainan joustavilla ehdoilla. Lainat ovat rakennettu erittäin asiakaslähtöisiksi ja korot ovat alkaen vain 9 prosentin luokkaa. Useista lainatarjouksista voit itse valita parhaimman joten kokemukset näistä lainoista ovat varmasti huippuluokkaa.

Yritys on pitänyt paikkaansa jo pitkään Suomen suosituimpien lainojen joukossa eikä syyttä, sillä yritys on palvellut Suomessa jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja kansainvälisesti jopa satoja tuhansia.


bondora

Bondora Yhteystiedot

Bondora AS Suomen sivuliike

Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100 Helsinki, Suomi

Y-tunnus: 2694508-8

asiakaspalvelu

Bondora haluaa pitää asiakastuen kulut edullisena kuluttajille. Sähköpostiin saat vastauksen mahdollisimman pian ja lainapäätöksen 5 minuutissa!

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

Kotisivut: www.bondora.fi

Hae lainaa

Arvostele:
[5]