Pikavippi viikonloppuna

mistä lainaa viikonloppuna, joskus viikonloppulainan tarve yllättää.Viikonloppu on lähenemässä kovaa vauhtia ja rahoituksen tarve senkuin kasvaa entisestään. Olet todennäköisesti rahan tarpeessa pyhäpäivät. Tähän artikkeliin olemme koonneet kaikki luotonantajat joilta voit saada lainaa myös viikonloppuna. Kaikki artikkelissa mainitut luotonantajat myöntävät lainaa viikonloppuisin.

Kun luotonantajat mainostavat lainaa 24 / 7 se ei välttämättä tarkoita, että saisit rahat tilillesi myös viikonloppuna. Usein se tarkoittaa, että lainahakemuksia käsitellään 24 / 7.

Olemme tehneet työn puolestasi ja keränneet tähän listan, joka sisältää kaikki luotonantajat joilta saat lainaa myös viikonloppuna.

Pikavipit viikonloppuisin

Usein kun puhutaan viikonloppulainasta tarkoitetaan pienehköä 100 – 500 euron lainantarvetta. Sillä saadaan katettua viikonlopun aikana mahdollisesti aiheutuvat kulut. Kun olet ottamassa lainaa punnitse minkälaista lainaa tarvitset ja miten paljon. Tyypillisin laina viikonloppuna on pikavippi, sillä suurin osa pikavipeistä on saatavilla tilille nopeasti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Voi olla järkevää myös avata joustoluotto tili, esimerkiksi Ferratum myöntää 2000 euron rajalla olevaa luottotiliä, jossa maksat vain nostetusta summasta. Näin ollen et joudu maksamaan esimerkiksi tässä tapauksessa mainittua 500 euron korkokuluja, jos tarpeesi olikin vain 100 euroa.

Kaikki taulukossa esitellyt pikavipit maksavat lainoja ulos myös viikonloppuna. Siirry yhdellä klikkauksella hakemaan lainaa!

#1 ferratumplus 1 – 2000 € Joustava 21 v arvostelu Hae lainaa!
#2 euroloan 100 – 10 000 € 1 – 36 kk 20 v  arvostelu Hae lainaa!
#3 limiitti laina 500 – 2000 € 3 – 30 kk 18 v arvostelu Hae lainaa!
#4 luottoraha laina 50 – 2000 € 6 – 24 kk 20 v arvostelu Hae lainaa!
#5 rahalaitos laina 500 – 70 000 € 1 – 15 v 20 v arvostelu Hae lainaa!
#6 rahapalvelu laina 50 – 4000 € 3 – 36 kk 19 v arvostelu Hae lainaa!

Lainaa Lauantaina ja Sunnuntai vippi

Lainaa on siis mahdollista saada myös viikonloppuna, mutta muutama asia pitää ottaa vielä huomioon. Kun olet siirtynyt luotonantajan sivuille “hae lainaa” – napista. Varmista, että käytössäsi on sama pankkitili kuin luotonantajalla, lähes kaikilla on useita pankkeja yhteistyökumppaneina joten tästä ei pitäisi olla murhetta.

Yleensä kun haetaan nopeampia luottoja suoritetaan luottotietojen tarkistus automaattisesti, mutta esimerkiksi joissakin isommissa joustoluotoissa saattaa olla manuaalinen luottotietojentarkistus, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että asiakaspalvelun on oltava auki saadaksesi lainahakemuksesi läpi.

Yllä olevista lainapalveluista, saat rahat tilillesi yleensä 5-60 minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Viikonloppulainan korot ja kustannukset

Kun haet pikavippiä viikonloppuna, ei se vaikuta millään tavalla lainan kustannuksiin, eli ne eivät poikkea normaalista hinnoittelusta. Paitsi jos tilaat “express”- tai “rahat heti” palvelun, jolloin rahat siirtyvät tilillesi välittömästi aiheutuu siitä lisäkustannuksia.

Muutoin rahat ovat tililläsi noin 5-60 minuutin kuluttua ja tuskin kenelläkään ei olisi aikaa odottaa tuntia jotta rahat saa tilille ilman lisäkustannuksia.

Vielä huomioitava seikka on, että tarkista luotonantajan sivuilta maksuajat varmistaaksesi, että varmasti saat rahat tilille ajallaan. Jos satut hakemaan joltakin muulta luotonantajalta lainaa saatat joutua odottamaan maanantaihin asti.

Sinua saattaa myös kiinnostaa lista parhaimmista pikavipeistä.