pikalaina opiskelijalle voi koravata opintolainan

Pikavippi opiskelijalle – opiskelijan lainavaihtoehdot

Opiskelijoille rahat ovat tunnetusti tiukassa, kun valtio ajaa ottamaan opintolainaa tulojen ollessa lähes pakotettu vain 670 euroon kuukaudessa. Monelle opiskelijalle tämä 670 euron palkka + muut lisät eivät riitä kuin maksamaan vuokran ja muut kiinteäst kustannukset. Näin ollen opiskelija joutuu heti opintojen aloittamisen yhteydessä ottamaan käyttöönsä opintolainan, josta valtio takaa osan ja hyvittää 40 prosenttia tietyn lainasumman mukaisesti kun valmistut ajallaan.

Monelle opiskelijalle saattaa perinteisestä opintolainasta huolimatta tulla vastaan tilanne, jossa myös lainarahat on jo käytetty ja tarvitaan jotakin nopeaa rahoitusratkaisua ennen kuin seuraava lainaerä taas tulee. Laina-erät opintolainoille on nostettavissa aina Elokuussa ja Tammikuussa.

Pikavipit eivät ole poissuljettuja tänäpäivänä

Pikavipit eivät opiskelijoiden keskuudessa ole enää poissuljettuja tänäpäivänä kun pikalainojen korot huitelevat vain reilu 10 prosentissa. Internetistä löytyy runsaasti lainapaikkoja joista opiskelija voi hakea lainaa tilillensä nopealla aikataululla.

Opiskelijoiden on kuitenkin oltava erityisen tarkkana lainaamisen suhteen, sillä opiskelijat ovat usein tunnetusti juhla-kansaa ja ylimääräinen rahoitus saattaakin vaivihkaa kulua juhlatunnelmissa. Lainaa kannattaa ottaa vain pakollisiin kuluihin, kuten laskujen maksamiseen, vuokraan, ruokaan ja niin edelleen.

Mistä opiskelijan kannattaa hakea lainaa jos opintolaina on käytetty?

Tilanteissa joissa opintolainaa saa odottaa liian kauan tai se on jo suurimmaksi osaksi käytetty suosittelemme hakemaan lainaa kilpailutuspalveluiden avulla. Tällaisia kilpailutuspalveluita joita suosittelemme ovat muunmuassa Omalaina ja Rahalaitos. Molemmat näistä lainapalveluista soveltuvat myös erinomaisesti nuorimmellie 18 – 19 vuotiaille lainanhakijoille.

Nämä eivät suinkaan ole ainoita palveluita jotka maksavat rahat heti tilille. Voit katsoa koko listauksen toiselta sivultamme, johon olemme koonneet suosituimmat lainapalvelut jotka maksavat lainat nopeasti.

Pikavippi opiskelijalle

Kuvitellaan tyypillinen tilanne jossa opiskelija tarvitsee pikavippiä 100,150,200 tai 300 euroa joskus tilanne saattaa vaatia myös 600 euroa lainaa. Koska kyseessä ovat pikalainat ei kustannuksia hirveästi ehdi kertyä lainojen takaisinmaksuajan ollessa melko pieni kuitenkin riittävä siihen ettei henkilökohtainen talous kuormitu liikaa.

Esimerkkitilanne:

50€ pikavippi opiskelijalle tulee yleensä yhden tai kahden kuukauden takaisinmaksuajalla ja pikavipin tyypillinen korko on todennäköisesti noin 15 prosenttia. Takaisinmaksettava lainasumma on todennäköisesti vain 10 euroa enemmän kuin lainattu kokonaisumma.

Ei kannata kuitenkaan mennä halpaan lainojen kustannusten suhteen, sillä jos kyseessä olisi vähän suurempi laina olisi takaisinmaksuaika jo merkittävästi pidempi ja lainan kustannukset saattaisivat nopeasti muuttua riesaksi varsinkin opiskelijoiden tuloilla.

Opiskelijan lainavaihtoehdot

Opiskelijalle toki löytyy useita erinomaisia lainavaihtoehtoja, mutta niidenkin välillä on eroja. Me voimme suositella ainakin näitä seuraavia palveluita, sillä ne on todettu erinomaisiksi nopean rahan tarpeen paikkaajiksi ainakin opiskelijoiden keskuudessa.

  1. Omalaina
  2. Rahalaitos
  3. Credigo
  4. Blue Finance
  5. Ferratum