Lainaa 100 euroa nopeasti

100 euron laina on tavalliselle kuluttajalle hyvin tyypillinen summa, jota saatetaan tarvita esimerkiksi laskujen tai muiden viivästyneiden maksujen hoitamiseen. Satasen laina on kuitenkin sen verran pieni, että harvempi lähtee sellaista summaa pankista kysymään ja monella ei ole luottokorttia, josta voi nostaa rahaa.

Alapuolelta löydät kaikki 100 euron lainoja tarjoavat luotonantajat ja lainanvälittäjät.

Hae lainaa 100 euroa

Päivitetty viimeksi: 5. tammikuu 2024
Sijoitus ja luokittelu perustuvat lainapalveluiden suosioon sivustolla.
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1121 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 60.000€
Lainasummat
18 vuotta
Ikäraja
1747 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
100 - 70.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1456 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1771 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
4.5 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja
1126 ihmistä valitsi tämän tarjouksen
LainaLaina-aikaKuukausieräHakemus
100€1 vuosi9€Hae lainaa
100€1 vuosi9€Hae lainaa
100€2 vuotta5€Hae lainaa
100€3 vuotta3€Hae lainaa
100€4 vuotta3€Hae lainaa
100€5 vuotta2€Hae lainaa

Lainan korko ei pienimmissä lainoissa näyttele merkittävää roolia

Etenkin pienempien lainojen kohdalla lainan korko ei juurikaan ole merkittävässä roolissa lainajan kulujen muodostumisessa. Lyhyen maksuajan omaavissa pienlainoissa on yleensä tavallista suurempi nosto- tai hallinnointipalkkio tai ainakin sen suuruus on verrattain merkittävä koko lainasummaan nähden.

100 euron lainojen kohdalla harva miettii säästöjä, koska niissä ei juurikaan voi säästää. Kyse on vain siitä, mikä luotonantaja on valmis tarjoamaan näin pieniä lainoja, sillä tänä päivänä monet haluavat tarjota mahdollisimman suuria luottoja pitkällä maksuajalla, koska ne ovat kannattavampia.

Me tiedämme, miten vaikea on löytää sopivaa ja edullista 100 euron lainaa. Itse asiassa siitä saimmekin päähämme tehdä aiheesta kirjoituksen, jossa vertailimme suomessa toimivia lainapalveluita joiden avulla voi lainaa alkaen aina 100 eurosta.

100 euron lainoja voi hakea lähes kaikilta luotonantajilta

Etsitkö 100 € lainaa? Tähän lainasummaan sopii kaksi erilaista lainaratkaisua, jotka ovat pikavippi (kertalaina) ja joustoluotto (joustava laina). Tälle sivulle on kerätty kaikki ne luotonantajat ja rahoituslaitokset jotka sopivat parhaiten hintatasoltaan ja nopeudeltaan henkilöille jotka tarvitsevat 100 euroa lainaa.

Takaisinmaksuvaihtoehtoja 100 euron lainalle on 30, 60 tai 90 vuorokautta tai joustavasti jopa kolmen vuoden maksuajalla (joustoluotto). Lainat maksetaan hakijan tilille heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen kaikkina viikonpäivinä kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana myös viikonloppuna.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen tällä sivulla esiteltyihin lainapalveluihin on maksutonta ja helppoa. Me katsoimme valmiiksi mihin hintaan mikäkin lainapalvelu tarjoaa 100 € lainaa. Rahat siirtyvät välittömästi suurimpien pankkien tileille Nordea, OP, Danske Bank ja Pop-Pankki ja muihin pienempiin pankkeihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Me tarkistimme vielä mikä pankki luotonantajalla on käytössä jotta voit saada lainan heti tilillesi.

Ei tarvitse matkata kauas ajassa kun pikalainat olivat kalliita

Tänä päivänä toimivat Suomen lainamarkkinat ovat täysin erilaiset kuin vielä reilu 10 vuotta sitten, jolloin pikalainojen vertaileminen oli erittäin kannattavaa, koska korkotasot vaihtelivat aina muutamista prosenteista jopa satoihin prosentteihin. Itse asiassa saatoit saada 100 euron lainan jopa kokonaan ilman korkoa, sillä korko alkoi raksuttaa vasta kun sopimuksessa ilmoitettu laina-aika oli ylittynyt. Etenkin niin sanotut SMS lainat tai tekstivipit nauttivat kulta-aikaansa 2000-luvun alussa.

Nykyään laki säätelee kuluttajille suunnattuja lainoja niin tehokkaasti, että monet luotonantajat ovat jopa lopettaneet lainan myöntämisen koska niin pienellä korolla riskit ovat valtavat.

Miten ja mistä kannattaa hakea 100 euron laina?

Kuten aikaisemmin mainitsimme, voit itse valita kertalainan ja joustoluoton välillä. Näiden ainoa ero on se, että joustolaina on ikään kuin eräänlainen luottokortti netissä.

Kuka voi hakea 100 euron lainaa netistä?

Suomessa vakuudettomia lainoja voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja hän on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti (maksanut suurimman osan laskuista ajallaan). Pelkkä 100 euron laina ilman luottotietoja on suomessa mahdoton yhtälö, sillä kai kieltää lainaamiseen maksuhäiriömerkinnän omaaville lainanhakijoille. Tästä syystä suurin osa pankeista ja rahalaitoksista tarkistaa aina luottotiedot ennen lainapäätöksen antamista.

Mistä laina kannatta hakea?

Me suosittelemme tutustumaan sivun yläosassa olevaan lainavertailuun, jonka avulla selvität nopeasti, mitkä luotonantajat ovat valmiita tarjoamaan sinulle 100 euron lainaa ilman vakuuksia. Voit saada 100 lainan heti tilille ja maksaa siitä vain muutaman euron kustannukset.

Tarvitseeko lainanhaku liitteitä?

Käyttämällä lainavertailusta löytyviä palveluita apunasi lainan hakemisessa, sinun ei tarvitse toimittaa yhtäkään liitettä ellei joku lainatarjouksen antaneista luotonantajista sellaista vaadi.

Mistä saa lainaa 100€? 

100 euron lainaa voit saada esimerkiksi suositun ja tunnetun Omalainan kautta. Omalainan kautta pienin mahdollinen haettava summa on satasen laina. 

Mistä 100 € nopeasti?

Myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa. Jos haluat saada mahdollisimman monta 100 euron lainatarjousta, niin suosittelemme, että kilpailutat myös pienemmät lainat Omalainalla. Voit saada satasen lainan tilillesi jopa tunneissa. 

Mistä saa edullista lainaa? 

Lainan edullisuuteen vaikuttaa lainanantaja sekä hakijan taloudellinen tilanne. Pientä lainaa alhaisella korolla on mahdollista saada jos hakijan maksukyky on hyvä. Täytä maksuton hakemus Omalainalle ja katso miten edullista lainaa voit saada.