Rahoitu Kokemuksia - minkälainen lainapalvelu on kyseessä?

Päivitetty viimeksi: 5. tammikuu 2024
Meidän arviomme
5.0
5/5
Asiakkaiden arvio
4.6
4.6/5
Rahoitu logo
Takaisinmaksuaika12 - 180 kuukautta
Lainasummat1000 - 60.000 euroa
KorkoAlkaen 4,5%

Mitä kaikkea Rahoitu tarjoaa

Hyvät puolet

Huonot puolet

Yritys

 • Osoite:
 • Runeberginkatu 5 B
 • 00100 Helsinki

Yhteystiedot

 • Sähköposti: info@rahoitu.fi
 • Puhelin: 03 4109 2000

Yrityksen tiedot

 • Yritys: Salus Group Oy
 • Y-tunnus: 2765805-6
 • Verkkosivut: www.rahoitu.fi

Mikä on Rahoitu.fi?

Rahoitu.fi tunnetaan suomalaisena lainavertailupalveluna, joka auttaa lainaa tarvitsevia löytämään yksinkertaisella tavalla sopivamman lainan.

Palvelun kautta voi hakea lainaa 100 eurosta 60 000 euroon asti ja laina-ajaksi voi valita 1–15 vuoden väliltä. Tässä oppaassa kerromme tarkempia tietoja kyseisestä palvelusta ja annamme ohjeet, miten lainanhakuprosessi onnistuu muutamissa minuuteissa.

4.8 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja

Rahoitu.fi on markkinoiden tunnetuin lainojen kilpailuttaja

Rahoitu.fi palvelun ansiosta lainojen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hakijan tulee useiden hakemuksien sijaan täyttää yksi lomake, jonka avulla saa useita lainatarjouksia. Tämänkaltaista palvelua käyttäessäsi säästät aikaasi, kun sinun ei tarvitse jokaiseen palveluun erikseen täyttää omaa hakemusta.

Rahoitu kilpailuttaa seuraavanlaiset lainat:

 • 1000–60 000 euron kulutusluotot, joustoluotot, pienlainat ja arkilainat
 • Lainat, jotka sisältävät 1–15 vuoden takaisinmaksuajan
 • Lainat, joiden korko on keskimääräisesti 4.5–20 % väliltä

Rahojen maksaminen tapahtuu tyypillisesti jopa saman päivän aikana, viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa. Yhdellä hakemuksella pystyt tavoittamaan jopa 24 eri lainantarjoajaa ja pankkia.

Rahoitu.fi tarjoaa vakuudetonta ja edullista lainaa

Rahoitu.fi palvelun kautta pystyt helposti hakemaan vakuudetonta lainaa hyvillä ehdoilla. Palvelun kautta pyydetyt tarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja lopullinen lainatarjous tehdään luottoarvion perusteella.

Vaikka lainantarve ei olisi prioriteetti listalla numero ykkösenä, voit etukäteen tarkistaa minkälaisen korkotason voit saada lainatarjouksillesi. Hakemuksen täyttäminen ei sido hakijaa vielä mihinkään.

Lainanvälittäjä kilpailuttaa lainat puolestasi

Rahoitu.fi palvelua voi kutsua lainanvälittäjäksi, sillä se kilpailuttaa lainat maksuttomasti hakijan puolesta. Kyseinen palvelu tekee tiivistä yhteistyötä lukuisien tunnettujen ja luotettavien rahoitusyhtiöiden kanssa.

Täyttämällä Rahoitu.fi hakemuksen, saat useita lainatarjouksia useasta eri pankista ja rahalaitoksesta.

Kaikki palvelun tarjoamat lainat ovat vakuudettomia eikä niihin vaadita takausta.

Lainatarjouksien etsiminen ja vastaanottaminen on maksutonta

Kun päädyt etsitään lainatarjouksia Rahoitu.fi palvelusta, ei sinulta veloiteta siitä mitään ylimääräistä maksua.

Lainojen kulut sekä korot ovat aina pankkikohtaisia, ja niihin vaikuttaa asiakkaan taloudellinen tilanne. Jokainen lainaa tarjoava yhtiö tekee asiakkaasta luottoarvion, jonka perusteella muodostuu lainan korko ja kustannukset. Rahoitu.fi tarjoamien lainojen korot vaihtelevat 4,5–20 prosentin väliltä.

Rahoitu.fi lainaehdot

Palvelun käyttäminen edellyttää hakijalta vähintään 20-vuoden ikää sekä vakituista suomalaista osoitetta. Näiden vaatimuksien lisäksi hakijalla tulee olla riittävät tulot, joiden perusteella katsotaan lainanantokyky.

Palvelua ei voi käyttää, jos luottorekisteristäsi löytyy maksuhäiriömerkintöjä.

Rahoitu.fi lainan kilpailuttaminen on helppo ja nopea prosessi

 Palvelu tarjoaa nopean ja yksinkertaisen lainanhakuprosessin ja hakemuksen lähettämisen jälkeen saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Rahoitu.fi lainanhakuprosessi tiivistettynä:

 1. Siirry Rahoitu.fi sivustolle ja tutustu tarkemmin palvelun käyttöehtoihin.
 2. Valitse tarvittava lainasumma ja siihen sopiva takaisinmaksuaika.
 3. Täytä hakemuksesta löytyvät kohdat huolellisesti omilla henkilötiedoillasi. Kirjaa myös ylös mahdollisen yhteishakijan tiedot.
 4. Hakemuksen täyttämisen jälkeen Rahoitu.fi lähettää sen kilpailutettavaksi yhteistyöpankeille, jonka jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.
 5. Saatuasi kaikki tarjoukset, aloita vertaileminen ja hyväksy itsellesi sopivin lainavaihtoehto.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa Rahoitu.fi palvelussa?

Hyvänä nyrkkisääntönä kannattaa pitää sitä, ettei välttämättä kannata ottaa vastaan ensimmäistä tarjottua lainaa, sillä on mahdollista, että jokin muu pankki tai rahoituslaitos voi tarjota vielä edullisempaa vaihtoehtoa.

Lainojen korossa ja kuluissa voi ilmetä suuriakin eroja, joten vaikka kyseessä olisikin pienempi laina kannattaa sekin kilpailuttaa.

Ennen lainamarkkinoiden sensaatiomaista kasvua tuli jokaisen hakijan pyytää lainatarjous kaikilta luotonantajilta itse. Tämä aikaisempi käytäntö vei sinun arvokasta aikaasi etkä välttämättä jaksanut suorittaa hakuprosessia loppuun.

Nykypäivänä voit skipata tämän prosessin ja hyödyntää lainankilpailuttajaa, jonka avulla voit käyttää säästetyn aikasi hyödyllisempiin asioihin. Kilpailutuksessa aikaasi tarvitaan vain yhden hakemuksen täyttämiseen.

Rahoitu.fi palvelu on vuosien saatossa ehtinyt kasvattamaan yhteistyökumppanuuslistaa ja se sisältää jopa 24 luotettavaa lainantarjoajaa. Tämä helpottaa sinun työtäsi, kun saat kaikki lainatarjoukset yhteen paikkaan ja pääset vertailemaan niitä keskenään.

Kyseinen palvelu on suosittelemisen arvoinen, sillä pelkkä tarjouksien pyytäminen on maksutonta ja ei-sitovaa. Jos et saanut toivottua lainaa, voit halutessasi hylätä kaikki lainatarjoukset.

Jos edellisestä kilpailutuksesta on kulunut huomattavasti aikaa, suosittelemme tarkistamaan, voisitko saada maksettua kaikki vanhat kalliit lainasi pois aikaisempaa edullisemmalla yhdistelylainalla.

Rahoitu.fi taustalla toimii luotettava yritys nimeltään Salus Group Ab

Rahoitu.fi palvelua ylläpitää lainamarkkinoilta tunnettu Salus Group Ab. Yritys on täysin suomalainen ja se on perustettu vuonna 2016.

Yritys on vakavarainen ja sillä on useiden vuosien kokemus lainanvälityksestä Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

Rahoitu.fi yhteistyökumppaneihin lukeutuu useita tunnettuja luotonantajia

Rahoitu.fi kaikki yhteistyökumppanit ovat luotettavia ja niillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Palvelu ei ota yhteistyökumppaneikseen sellaisia luotonantajia, jotka eivät toimi Suomen Finanssivalvonnan alaisena. Tämä seikka kertoo vain ja ainoastaan siitä miten luotettava ja turvallinen palvelu Rahoitu.fi on.

Tällä hetkellä sen yhteistyökumppaneihin lukeutuu jopa 24 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Tässä muutamia esimerkkejä yhteistyöpankeista:

 • Instabank
 • ResursBank
 • Halino
 • Kaarna
 • Bigbank

Voit tutustua Rahoitu.fi päivitettyyn yhteistyökumppanuuslistaan heidän verkkosivuiltaan.

Onko lainojen kilpailutus Rahoitu.fi palvelun kautta maksullista?

Rahoitu.fi palvelun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista eikä siihen vaikuta se hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjouksen.

Useimmat palvelunkäyttäjät ovat pohtineet sitä mitä järkeä on ylläpitää maksutonta sivustoa?

Rahoitu.fi palvelu pystyy tarjoamaan asiakkaille maksutonta käyttämistä, sillä se saa välityspalkkion yhteistyökumppaneiltaan. Jos siis päätät hyväksyä jonkin vastaanottamistasi tarjouksista, Rahoitu.fi saa kyseisen luotoantajan toimesta palkkion.

Kyseinen toimintamalli on toimiva, kun palkkiot maksetaan ainoastaan toteutuneista sopimuksista. Samaa toimintamallia käyttävät esimerkiksi hotellivertailusivustot ja asuntojen välityspalvelut.

Onko lainojen kilpailutus Rahoitu.fi palvelun kautta maksullista?

Rahoitu.fi palvelun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista eikä siihen vaikuta se hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjouksen.

Useimmat palvelunkäyttäjät ovat pohtineet sitä mitä järkeä on ylläpitää maksutonta sivustoa?

Rahoitu.fi palvelu pystyy tarjoamaan asiakkaille maksutonta käyttämistä, sillä se saa välityspalkkion yhteistyökumppaneiltaan. Jos siis päätät hyväksyä jonkin vastaanottamistasi tarjouksista, Rahoitu.fi saa kyseisen luotoantajan toimesta palkkion.

Kyseinen toimintamalli on toimiva, kun palkkiot maksetaan ainoastaan toteutuneista sopimuksista. Samaa toimintamallia käyttävät esimerkiksi hotellivertailusivustot ja asuntojen välityspalvelut.

Voinko hyödyntää Rahoitu.fi palvelua nykyisten lainojen yhdistämiseen?

Useat Rahoitu.fi kaltaiset palvelut tarjoavat lainojen yhdistämistä. Sen avulla lainojen, osamaksusopimuksien ja muiden kalliiden luottojen yhdistäminen voi parantaa taloustilannettasi huomattavasti.

Usein isomman lainan saa edullisemmalla korolla, varsinkin nyt kun korkokatto laski lainojen korot 20 %. Yhdistelylainassa säästyt myös ylimääräisiltä tilinhoitopalkkioilta, kun järjestelylainassa maksettavanasi on vain yhden lainan kulut.

Rahoitu.fi palvelun avulla löydät itsellesi järkevän ja edullisen yhdistelylainan. Siirry tekemään maksuton yhdistelylainahakemus ja vertaa tärkeimpiä speksejä toisiinsa.

Yhdistelylainojen vertailu toimii samalla periaatteella mitä tavallisissa lainatarjouksissa. Vertailun kohteeksi kannattaa ottaa todellinen vuosikorko, maksettava kokonaismäärä ja lainaehdot.

Kannattaa myös tarkistaa se, että maksetaanko yhdistelylaina sinun omalle tilillesi ja kuittaat sillä aikaisemmat velkasi vai kuuluuko siihen takaisinmaksupalvelu.

Takaisinmaksupalvelussa luotonantaja lyhentää velkasi puolestasi. Tämä on yksinkertaisin tapa varsinkin siinä tilanteessa, jos et ole kykeneväinen itse kuittaamaan velkojasi pois.

Parhaimmassa tapauksessa yhdistelylaina alentaa kuukausittaisia maksujasi ja rahaa jää muuhun järkevämpään. Huomioithan, että usein pieni kuukausierä tarkoittaa pitkää laina-aikaa, joka taas nostaa lainan lopullisia kustannuksia.

Luottojen yhdistäminen kannattaa pyrkiä pitämään taloudellisesti järkevänä, joten älä pidennä laina-aikaasi turhasta syystä.

Rahoitu.fi kokemuksia ja arvostelut

Netin ansiosta jokaisesta yrityksestä löytyy jotain kokemuksia tai arvosteluja, sama pätee myös Rahoitu.fi palveluun. Voit käydä tutustumassa Rahoitu.fi kokemuksiin arvostelusivuston Trustpilotin avulla tai Rahoitu.fi omilta sivuilta.

Rahoitu.fi on listannut sivustolleen oikeiden hakijoiden arvosteluita ja sieltä pääset myös lukemaan mm. Sampo Kaulasen velkatarinan.

Pääsääntöisesti Rahoitu.fi on saanut positiivista palautetta ja asiakkaat ovat kokeneet sen luotettavana lainapalveluna. Palvelun käyttäminen on niin yksinkertaista, että jopa ensikertalainenkin suoriutuu lainojen kilpailutuksesta moitteettomasti.

Otimme tähän muutamia esimerkkejä Rahoitu.fi asiakkaiden kokemuksista ja arvosteluista:

”Kaikki sujui hyvin ja joustavasti. Lainan korko on kohdallaan.”

Palvelu on saanut erinomaista palautetta asiallisesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Myös useiden asiakkaiden lainankäsittely oli sujunut nopeasti.

”Palvelu toimi kuten pitikin ja lainan sai nopeasti ilman mutkia.”

Mielestämme luotettavan kuvan palvelusta antaa myös se, että Rahoitu.fi on itse vastannut asiakkaidensa palautteisiin.

Rahoitu.fi on saanut Trustpilot arvosanaksi 4,7 840 arvostelusta, joka vastaa erinomaista.

Rahoitu.fi asiakaspalvelu

Rahoitu.fi asiakaspalvelu on helppo ja nopea tapa saada apua lainojen hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä ongelmissa. Asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimitse numerosta 03 410 92000.

Puhelinpalvelun lisäksi voit ottaa yhteyttä myös sivustolta löytyvän chatin kautta tai yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 09-16 välisenä aikana.

Mikä on OmaRahoitu-palvelu?

OmaRahoitu.fi on turvallinen ja se on suunnattu palvelun asiakkaille. Sen kautta on mahdollista vertailla lainatarjouksia ja valita tarjolla olevista vaihtoehdoista paras sekä edullisin. Näet siis kätevästi sieltä kaikki lainatarjoukset, jotka sait hakemuksen lähettämisen jälkeen.  

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saa lainaa heti tilille? 

Lainan maksuaikatauluun vaikuttaa suuresti pankin maksutapa ja se mikä pankki hakijalla on itsellään käytössä. Lainasummasta riippuen lainan voi saada tililleen jopa muutamissa tunneissa, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 

Mistä saa ison yhdistelylainan?

Voit saada ison yhdistelylainan jopa 60 000 euroa Rahoitus.fi -palvelun kautta. Jos sait kielteisen päätöksen, voit testata hakevasi isoa yhdistelylainaa esimerkiksi kilpailutuspalvelu Omalainan kautta. 

Miten yhdistää lainat? 

Lainojen yhdistäminen on kokonaisuudessaan erittäin yksinkertainen prosessi. Alkuun hakijan tulee laskea nykyisten lainojen kokonaissumma ja hakea nykyisten velkojen kattamiseksi riittävän suuri sekä edullisempi yhdistelylaina. Tämän jälkeen maksat uudella edullisemmalla lainalla nämä kaikki kalliit luotot kokonaisuudessaan pois. 

Mistä lainaa pienituloiselle? 

Pienituloisen on jossain tilanteessa mahdollista saada lainaa, vaikka tulot olisivatkin hieman matalammat. Jokainen lainanantaja tarkastelee hakijan kokonaistilannetta. Jos et ole varma lainamahdollisuuksistasi, niin voit täyttää maksuttoman ja ei-sitovan hakemuksen ja katsoa onko laina pienituloiselle mahdollinen. 

4.8 Lue arvostelut
15 minuuttia
Maksuaika
1000 - 60.000€
Lainasummat
20 vuotta
Ikäraja