Rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitos.fi palvelun toiminta-idea on yksinkertainen. Täytä yksi lainahakemus ja saat tarjoukset jopa yli 25 pankilta ja rahoituslaitokselta. Rahalaitokselta voi hakea lainaa ilman vakuuksia 500 – 70 000 euroa. Lainapäätös annetaan heti ja ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sinulle jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Anna pankkien ja rahoituslaitosten kilpailla sinusta!

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta eikä lainotarjoukset ole sitovia.

Perustiedot rahalaitoksesta

 • Sinun tulee olla 20-vuotias.
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta.
 • Lainaa 500 – 70 000€.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
 • Lainahakemuksia vastaanotetaan kellon ympäri.
 • Lainapäätös annetaan heti.
 • Useita esihyväksyttyjä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Miksi Rahalaitos?

Rahalaitos on hyvä valintaja luotonantajaksi, koska he pystyvät tarjoamaan jopa perinteisiä pankkeja edullisempaa rahoitusta. Tämä johtuu siitä, että kun haet lainaa perinteisestä pankista saat vain yhden tarjouksen, mutta kun lähetät lainahakemuksesi kilpailutettavaksi, pankit joutuvat kilpailemaan sinusta. Näin alhaisimman koron tarjonnut luottolaitos yleensä voittaa.

Palvelu tarjontaa kuuluu myös lainojen yhdistäminen, joka on ajankohtaista henkiöille joilla on avoinna useita pienempiä lainoja. Moni on onnistunut saamaan taloudestaan paremman otteen yhdistäessään useat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Rahalaitos.fi palvelu on nopea

Miten haen lainaa Rahalaitokselta?

 1. Siirry ensin Rahalaitos.fi palvelun sivuille.
 2. Täytä lyhyt hakemus sivuilla.
 3. Klikkaa painiketta “kilpailuta lainat”
 4. Vastaanota edullisimmat lainatarjoukset.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen saat oma-Rahalaitos-tunnukset, joiden avulla voit kirjautua sivuilla olevaan hallintapaneeliin. Hallintapaneelista näet kaikki sinulle lähetetyt lainatarjoukset, joiden joukosta voit hyväksyä itsellesi mieleisimmän muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen vieminen loppuun vaatii vain tarttumisen lainatarjoukseen, jonka jälkeen sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Rahalaitoksen kautta haetut lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia

Rahalaitos etsii sinulle lainatarjouksia sinun omien tarpeidesi mukaan. Pankit joiden kanssa he tekevät yhteistyötä ovat vakavaraisia ja pitkään alalla toimineita luotettavia rahoituslaitoksia jotka eivät vaadi vakuuksia tai takaajia lainoiltaan. Näin ollen saat apua arjen rahoitustarpeisiisi niin edullisesti kuin mahdollista.

Mitä vaatimuksia lainanhakijalta edellytetään?

Rahalaitos.fi palvelusta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.

Rahalaitos vaatimukset
Kuvankaappaus Rahalaitoksen sivuilta.

Hyvä tietää

Jos tekemäsi lainasopimus ei miellytä sinua, tai olet ottanut vastaan lainan ilman tarkempaa harkintaa voit käyttää kuluttajansuojalakiin perustuvaa oikeuttasi perua lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen tekemisestä.

Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai erissä. Luotonantajasta riippuen voi lainalle myös neuvotella maksuvapaita kuukausia tai eräpäivän siirtoja.

Lainan korko ja kulut määräytyvät kunkin Pankin ja lainanmyöntäjän omien määritelmiensä mukaan. Korot, lainasummat sekä takaisinmaksuaika vaihtelee luotonantaja kohtaisesti. Rahalaitoksen kautta lainaa on mahdollista saada heti tilille useimmilta luotonantajilta.

Voit lukea lisää kokemuksista täältä.


Rahalaitos.fi logo uusi

Rahalaitos yhteystiedot

Eone Oy

Y-tunnus: 1716336-7

Ma – To: (9:30 – 16:30)

Pe: (9:30 – 15:00)

Sähköposti: info@rahalaitos.fi

Puhelinnumero: 09 2311 3670

Kotisivut: www.rahalaitos.fi