Saldo – Luotonantaja

 

saldo pikalaina

 

 

Hae lainaa >>

Saldo.com kuuluu suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin, joka mahdollistaa kulutusluottoja suomalaisten arkisiin hakintoihin. Saldo on palvellut jo satoja tuhansia asiakkaita jo 10 vuoden ajan. Heidän tavoitteenaan on tarjota vaivattomia ja joustavia lainapalveluita tukemaan kuluttajien arkea. Saldo tarjoaa kahta eri tuotetta kulutusluottoa ja joustoluottoa.

Voinko hakea lainaa?

Voit saada lainaa jos olet vähintään 18-vuotias, raha-asiat hyvin hoitanut henkilö ja asut Suomessa vakituisesti.

Miten haen lainaa?

Lainan hakeminen saldolta on helppoa ja nopeaa. Kun olet saldon asiakas saat myös käyttöösi mysaldo palvelun, jossa on helppo hallinoida lainojasi. Voit nostaa sieltä rahaa tarpeesi mukaan ja seurata lainaasi reaaliajassa.

  1. Aloita lainan hakeminen siirtymällä luotonantajan sivuille.
  2. Täytä lainahakemus valitsemalla lainalaskurista tarvitsemasi lainasumma ja kuukausierä.
  3. Sen jälkeen siirry täyttämään lainahakemus tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi, saat lainapäätöksen heti lähetettyäsi hakemuksen.

Kulutusluotto

Saldo tarjoaa kulutusluoton täysin ilman vakuuksia tai takauksia auttamaan sinua arjen hankinnoissa. Myönnettävät lainasummat ovat 1000 – 10 000 euroa. Saat yksilöllisen lainatarjouksen, joka on juuri sinua varten. Kulutusluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa tarvitset kerralla koko lainasumman nopeasti tilille pitkällä maksuajalla.

Voit käyttää luotonantajan lainalaskuria tai vertailla eri luotonantajien pikalainoja lainavertailustamme. Lopullisen tarjouksen saat kuitenkin kun täytät lainahakemuksen.

Joustoluotto

Saldo tarjoaa joustoluottoa, joka on nostettavissa tarpeittesi mukaan. Nostosummat saat valita 100 – 2000 euron väliltä. Saat yksilöllisen lainatarjouksen, joka on tehty sinua varten. Se perustuu taloudelliseen tilanteeseesi. Sinun ei tarvitse toimittaa tulotositteita, vaan maksukykysi varmistetaan asiakastiedon järjestelmästä ja lainahakemuksessa. Joustoluotto on vakuudeton ja voit siirtää rahat heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

 

Saldon vakuudeton joustoluotto on käytettävissäsi heti myönteisen lainapäätöksen saatuasi.

Miksi saldo luotto?

Saldo on edullisin joustoluotto, joka mahdollistaa lainaamisen henkilökohtaisen hinnoittelun mukaisesti. Saat tarjouksen 500 – 2000 € limiittilainasta, joka on tehty sinun maksukykysi mukaan sekä koroiltaan, että takaisinmaksun osalta. Saldo on täysin Suomalainen rahoituslaitos, joka mahdollistaa luotettavan ja joustavan palvelemisen kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin.

Lainahakemuksen täyttäminen on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta, voit täyttää hakemuksen millä tahansa laitteella. Lainaprosessi on täysin automatisoitu, jonka ansioista saat aina palvelua kun sitä tarvitset. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat lainapäätöksen heti, rahat on mahdollista saada tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Hyviä syitä valita saldo:

  • Edullinen henkilökohtainen lainatarjous
  • Lainapäätös muutamassa minuutissa
  • Lainaa voit nostaa luottorajasi puitteissa aina kun sitä tarvitset

 

Hae lainaa >>

 

Saldo asiakaspalvelu

Arkisin  7 – 21

Pyhinä 10 – 18

Puh. 010 219 5500 (pvm+mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@saldo.com

 

Arvostele:
[5]