Rahalaitos – Luotonantaja

 

rahalaitos laina

 

Hae lainaa >>

 

Rahalaitos on tunnettu Suomalainen riippumaton lainanvälittäjä. Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa ja pyrkivät hankkimaan lainanhakijalle aina edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Yhdellä lainahakemuksella lainanhakija saa minuuteissa useita eri lainatarjouksia vertailtavaksi veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään.

  • Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 20 lainanmyöntäjää
  • Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia
  • Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään
  • Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70 000 €
  • Maksuaika 1-15 vuotta
  • Rahalaitos on suurin täysin suomalainen lainanvälityspalvelu
  • Ensimmäinen suomessa joka tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainat 70 000 euroon asti!

Lainan hakeminen

Rahalaitos kilpailuttaa lainan puolestasi. Yhdellä hakemuksella saat useita eri lainatarjouksia pankeilta. Rahalaitos pyrkii löytämään sinulle edullisimman lainan järkevillä lainaehdoilla. Kirjautumalla Oma rahalaitos – palveluun voit vertailla lainatarjouksia reaaliajassa ja päättää minkä lainan hyväksyt. Rahalaitoksen lainanneuvojat voivat auttaa sinua henkilökohtaisesti löytämään sopivimman lainan. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään se on täysin maksutonta.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen. Riippuen valitsemastasi lainanmyöntäjästä, rahat maksetaan tilillesi joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä.

Ilman vakuuksia

Rahalaitoksen Laina ilman vakuuksia tai takaajia tarkoittaa, että et tarvitse hakemaasi lainaan minkäänlaista omaisuutta vakuudeksi. Et tarvitse myöskään toista henkilöä lainan takaajaksi.

Muuta

Lainan voi maksaa milloin tahansa pois tai lyhentää sitä sovittua nopeammin. Jos päätät maksaa lainan aikaisemmin pois, voit tehdä sen ilman lisäkuluja. Korkoa maksat ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Lainan korko ja kulut määräytyvät kunkin Pankin ja lainanmyöntäjän omien määritelmiensä mukaan. Suurin osa pankeista määrittelee korkonsa yksilöllisesti lainanhakijan mukaan. Korot ja lainasummat sekä takaisinmaksuajat vaihtelevat eri pankkien mukaan.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen saat lainatarjoukset josta näet eri lainanmyöntäjien korot. Rahalaitos pyrkii hakemaan lainatarjouksen parhailla mahdollisilla ehdoilla, jonka jälkeen voit itse valita, hyväksytkö lainan vai et.

 

Hae lainaa >>

 

Voit lukea lisää kokemuksia rahalaitoksesta.

Rahalaitos asiakaspalvelu

ma-to 9:30-16:30
pe 9:30-15:00

Sähköposti: info@rahalaitos.fi
Puh.  09 2311 3670
Fax.   03 3392 6261
Arvostele:
[4.7]