Yrityslaina ilman vakuuksia

Yrityslaina on yrityksille tarkoitettu laina, joka voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Vakuudeton yrityslaina tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että kyseinen laina ei vaadi omaisuus- tai esinetakauksia. Nykyään yhä useampi yritys suosii internetistä haettavia yrityslainoja sen takia, että se on helppoa ja nopeaa. Jos verrataan yrityslainan hakemista netissä perinteisten kivijalkapankkien toimintaan huomataan että se on kankeaa ja vanhanaikaista.

Moni yritysrahoittaja keskittyykin toimimaan lähes yksinomaan verkossa. Tunnettuja yritysluottoa myöntäviä lainapalveluita ovat muunmuassa: Qred, BusinessCredit, Etua, Suomen yrityslaina, Yritysluotto, Fin yritysrahoitus ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Ferratum Business.

Paras yrityslaina 2020

Paras yrityslaina on jokaiselle yksilöllinen ja perustuu ehtoihin ja kustannuksiin. Alla olevasta selosteesta voit löytää itsellesi parhaimman yrityslainan ilman vakuuksia.

Qred yrityslaina

Lainaa voi hakea Qrediltä 1000 – 25 000 euroa. Korko alkaen 2%. laina-aika 1 – 12 kuukautta.

Hae lainaa Qrediltä

BusinessCredit

BusinessCredit myöntää lainaa 1000 – 100 000 euroa, alkaen 2 – 5 prosentin korolla. Laina-ajat 3 – 12 kuukautta.

Hae lainaa BusinessCreditiltä

Etua

Etua ei itsessään myönnä yrityslainoja, vaan he kilpailuttavat sinulle parhaimman yrityslainan. Näin ollen listasimme palvelun yrityslainojen joukkoon. Kokeile maksutta ja sitoumuksetta!

Hae lainaa Etualta

Suomen Yrityslaina

Suomen yrityslainalta voit hakea lainaa 1000 – 25 000 euroa ilman vakuuksia, laina-aika on 1 – 12 kuukautta ja korko alkaen 2 – 5%.

Hae lainaa Suomen yrityslainalta

Yritysluotto

Yritysluotto tarjoaa yrityslainaa jokaisiin tarpeisiin. Lainasummat 3000 – 100 000 euroa ja laina-aika 1 – 12 kuukautta. Toki lainan korko vaihtelee 37 – 236 prosentin välillä.

Hae lainaa Yritysluotolta

Ferratum Business

Ferratum Business on jo pitkään myös yritysrahoituksessa toiminut tekijä. Lainaa voi hakea 2000 – 250 000 euroa, korko alkaen vain 3 prosenttia ja laina aika alkaen 18 kuukautta.

Hae lainaa Ferratum Businekselta

Yrityslainat ilman vakuuksia

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että yrityslainan hakeminen netistä on yhtä helppoa kuin minkä tahansa lainan. Moni yritysrahoittaja haluaakin keskittyä nimenomaan helppouteen, sillä perinteiset pankit ovat kankeita ja vaativat lukuisia tositteita jotka saattavat tehdä pienille tai uusille yrityksille lainan hakemisen mahdottomaksi. Netissä voit hakea lainaa yrityksellesi muutamassa minuutissa, päätöksen saat heti tai nopeasti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Yrityslaina heti tilille

Yrityslaina on mahdollista saada “heti” tilille, tämä tarkoittaa käytännössä että saman päivän aikana. Esimerkiksi kun haet lainaa Qrediltä, lähetä lainahakemus ajoissa eli ennen klo 16, jos lainahakemus ehditään katsoa läpi ja saat puoltavan lainapäätöksen, siirretään rahat tilillesi jo samana päivänä. Älä kuitenkaan hoppuile lainan hakemisessa, voit astua ansaan jos et tutustu ehtoihin. Siksi aina muistutamme, että lue ehdot tarkasti läpi ennen kuin päätät allekirjoittaa lainasopimuksen.

Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, ennen kuin päätät allekirjoittaa saadun sopimuksen.

Mitä mieltä kirjoituksesta?

[yasr_visitor_votes size=”medium”]