Yksityiset rahanlainaajat

Yksityiset rahanlainaajat ovat usein yksityisiä rahoituslaitoksia jotka myöntävät lainaa verkossa. Yksityisten rahoittajien etu on joustavuus ja nopeus. Lainahakemuksen täyttää netissä nopeasti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, joka tekee lainanhakemisesta mukavaa ja helppoa.

Suosittelemme, että et lähetä tietojasi “yksityishenkilöille” jotka löytyvät netistä tarjoten lainaa vastineeksi. Tälläistä lupausta ei ole olemassakaan ja mitä todennäköisemmin yhteystietosi ja muut tiedot vuotavat ei halutuille teille. Tästä syystä me kokosimme listan yksityisistä rahanlainaajista jotka löydät helposti verkossa. Normaalisti näiden etsiminen veisi tolkuttomasti aikaa, joten päätimme tehdä työn puolestasi.

Kokoelmamme pitää sisällään yli 40 luotonantajaa joilta voit hakea lainaa heti.

Katso lainaajat

Lainaa yksityishenkilöltä

Lainan hakeminen yksityishenkilöltä on hyvin riskialtista varsinkin jos se tapahtuu verkossa anonyyminä. Suosittelemme mielummin kokeilemaan vaikka vertaislainapalveluita kuten Bondoraa.

Kuka yksityinen lainaa rahaa?

On todella pieni todennäköisyys, että joku yksityishenkilö jonka tietoja ei löydy mistään lainaisi rahaa verkossa.

Lainaa toiselta ihmiseltä?

Kokeile edellämainittuja vertaislainoja. Näin voit lainata “toiselta ihmiseltä” luotettavasti.

Yksityiset luottofirmat

Kaikki yksityiset luottofirmat tunnetut ja vähemmän tunnetut löytyvät listattuna sivuillamme. Listauksesta näet suoraan kuinka suurta lainaa voit kyseiseltä lainantarjoajalta hakea. Samalla näet kyseisen lainanmyöntäjän korot. Huomioi, että varsinki ensimmäistä kertaa joissakin palveluissa asioivilla on mahdollisuus saada kuluton ja koroton laina jopa 60 vuorokaudeksi. Suomilimiitti tarjoaa tämän hetken suurinta kulutonta ja korotonta pikavippiä. Myös Ferratum tarjoaa kulutonta ensinostoa tai korotonta lainaa jos maksat takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

Artikkelin yhteenveto

Voidaan siis todeta, että yksityiseltä henkilöltä lainaaminen verkossa on hyvin riskialtista, sillä verkon mahdollisuudet toimia anonyymisti ovat merkittävä riskitekijä mitä lainoihin tulee. Siksi suosittelemme tutustumaan sivuillamme esiteltyihin lainapalveluihin. Nämä palvelut ovat toimineet Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään ja ovat saavuttaneet vakiintuneen aseman rahoitusmarkkinoilla. Kaikki esitellyt yritykset löytyvät myös luotonantajarekisteristä, joten lainaaminen on täysin turvallista. Eli älä siis lainaa yksityishenkilöltä vaan valitse yksityinen rahanlainaaja, joka on toiminut jo pitkään. Kaikki nämä ja enemmän löydät yläpuolella olevasta napista “katso lainaajat”. Hae lainaa tilillesi jo tänään – turvallisesti!