suomivippi on suomalainen pikavippi

Suomivippi

Nopeelaina on Suomalainen lainavertailusivusto, josta löydät kaikki Suomivippi tuotteet joka lähtöön. Tarjoilla on kymmeniä eri pikalainatuotteita joiden keskinäinen korko vaihtelee merkittävästi.

Koska korkotasojen vaihtelu näiden lainapalveluiden välillä on suurta, suosittelemmekin tekemään lainavertailun tarkasti. Pääset itse tutustumaan jokaiseen Suomessa toimivaan lainayhtiöön ja lukemaan mitä mieltä me olimme kyseisestä lainasta. Kaikki lainasivut on koottu kuluttajia mielessä pitäen, jotta osasimme löytää juuri ne asiat jotka lainanhakijoita kiinnostavat.

Tässä kohtaa mainitsemme jo Omalaina.fi ja Rahalaitos.fi lainapalvelut jotka ovat tällä hetkellä Suomen suosituimmat suomivipit. Lähettämällä hakemuksen jompaan kumpaan näistä palveluista voit saada jopa yli 20 henkilökohtaisesti räätälöityä lainatarjousta eri pankeilta joista saat valita mieleisesi.

Suomivippi voi tarkoittaa myös lainayhtiötä

Jos etsit lainayhtiötä nimeltä Suomivippi, saatat tarkoittaa NDN-yhtiöit Oy:n omistamaa Suomen yrittäjät ry:n jäsenyritystä. Tämä Suomivippi on myöntänyt luottoja jo vuodesta 2006, mutta myöhemmin lopettanut toimintansa ilmeisesti lainsäädännöllisistä seikoista johtuen.

Suomivippi tarjosi edulliset pikavipit alkaen jopa 0 euron korolla. Onneksi vielä löytyy vastaavanlaisia palveluita joista lainan hakeminen onnistuu ilmaiseksi. Uudet asiakkaat voivat silti saada lainaa jopa ilman kuluja, jos laina maksetaan takaisin lainasopimuksessa ilmoitettuna eräpäivänä.

Alkuperäinen NDN yhtiöiden Suomivippi oli erikoistunut pikavippeihin, joiden suuruudet olivat keskimäärin 100 – 2000 euroa. Ainoa heikkous tässä palvelussa oli todennäköisesti korkeat korot, joita vielä tuohon maailmanaikaan ei ollut säädelty melko rankalla kädellä.

Mainittakoon vielä, että myös alkuperäinen Suomivippi oli luotettava palvelu, joka kuului Suomen aluehallintoviraston hyväksymien luotonantajien piiriin.

Voit harkita myös kulutusluottoa suomivipin sijaan

Vastapainoksi tälle pikalainatuotteelle sopii erinomaisesti kulutusluotot, joiden alhaiset korot ovat hyvin kilpailukykyisiä nykyisten luottotuotteiden kesken. Jos sinua kiinnostaa enemmän suuremmat lainat joihin myös kulutusluotto lukeutuu voit lukea lisää sivuiltamme.

Kulutusluottovertailusta löytyy tällä hetkellä yli 40 erilaista kulutusluottoa ja niiden yhdistelmää, joten voidaan sanoa että kuluttajilla on tässäkin kohtaa runsaasti valinnanvaraa!

Miten Suomivippiä haetaan?

Pääset hakemaan Suomivippiä, miltä tahansa tällä sivustolla esitellyltä lainapalvelulta. Kaikki ne lainapalveluesittelyt jotka löytyvät tältä sivustolta on tehty vakavaraisista ja luotettavista yhtiöistä joten voit luotettavin mielin hakea lainaa miltä tahansa valitsemaltasi luotonantajalta. Artikkelin yläosassa on kuitenkin ylivoimaisesti suosituimmat lainapalvelut joista löytyvät esittelyt sivuillamme.

Lainahakemuksen lähettäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen onnistuu hyvin nopealla aikataululla, joka tarkoittaa että voit saada lainaa jo saman päivän aikana, usein jopa minuuttien kuluessa.

Katso kaikki parhaat pikavipit tästä