Pikaluotto – Uusi pikavippi avattu

pikaluotto uusiUusi pikaluotto on sama asia kuin pikavippi. Uusia pikaluottoja tulee markkinoille vähän väliä. Pyrimme näillä sivuilla antamaan kuluttajille ajantasaista tietoa uusista pikaluotoista / pikavipeistä.

Kuluttajille on myös tärkeää päästä hyödyntämään avajaistarjouksia mitä uusiin pikaluottoihin liittyy.

Sivultamme pääset näkemään kaikki parhaimmat pikavipit / pikaluotot. Päivitämme listaa jatkuvasti.

Pikaluotot ovat tämän hetken suosituin lainatuote, kulutus ja joustoluottojen rinnalla. Vertaislainat tulevat vielä hieman perässä, mutta todennäköisesti niistä tulee pian perinteisten vippien kilpailija.

Uusin avattu pikaluotto on luottopalvelut

Uusi pikaluotto

 

Syy siihen miksi kuluttajat suosivat uusia pikaluottoja johtuu yksinkertaisesti siitä, että yleensä uusien lainojen korot ovat huomattavasti edullisemmat kuin jo pidempään toimineiden ja se johtuu siitä, että heidän on erotuttava markkinoilla jotta saadaan houkuteltua uusia asiakkaita.

Pikaluotot voivat olla myös kulutusluottoja ja joustoluottoja perinteisten pikavippien lisäksi.

Pikaluotto lyhyesti

Tyypillisesti pikaluotto on lyhytkestoinen laina, eli takaisinmaksuaika on yleisesti 1 – 24 kuukautta. Lainasummat ovat keskimäärin 50 – 10 000 euroa. Pikaluottojen suosio on kasvanut hurjasti lainan helppouden takia. Lainahakemukseen saa päätöksen heti ja rahat ovat tilillä usein jo muutaman minuutin kuluttua.

Uusi pikavippi avattu vertailussa Suomen lainat

Sivumme on avattu alkuvuodesta 2018 ja olemme saavuttaneet hyvän verkkosivuston kävijämäärän kasvun. Syynä tähän on se, että kuluttajat etsivät kuumeisesti tietoa pikavipeistä ja eri rahoitusvaihtoehdoista. Palvelumme on täysin ilmainen, tarkoituksemme on auttaa kuluttajia löytämään itselleen paras laina.

Haluamme kasvattaa kuluttajien tietoisuutta pikavipeistä ja pyrimmekin siksi olemaan Suomen paras lainavertailu tai lainatietopankki kuluttajille.