Netistä lainaa

Netistä lainaaminen on nykyajan trendi. Enää ei tarvitse marssia pankkiin dokumentit kourassa eivätkä päätökset kestä useinkaan päiviä.

 

Netistä lainaaminen, nopeelaina.fi:n sivuilla esittelemme yli 50 luotonantajan laina-instrumentteja joita on yhteensä yli 700. Päivitämme aina uusimmat lainat ja lainaehdot sitä mukaan kun ne julkaistaan, jolloin olet aina ensimmäinen kun saa tiedon hyvistä lainatarjouksista. Netissä lainaaminen käy todella vaivattomasti, usein muutamassa minuutissa voit siirtää haetun lainan tilillesi, kun olet hyväksynyt lainapäätöksen.

netistä lainaa

Miten haen netistä lainaa?

Ensimmäiseksi pohdi mihin tarkoitukseen laina tulee, jonka perusteella selvitä onko parempi hakea pikavippi, joustoluotto vai kulutusluotto. Sivuiltamme löydät ohjeet oikean lainan valitsemiseen (lainaopas). Jos taas haluat selata koko luottotarjontaa riippumata instrumentista löydät ne (täältä). Halutessasi voit myös valita tietyn lainanantajan sivuiltamme, linkki ohjaa sinut suoraan lainantarjoajan sivuille.

Sivumme on tehty helpottaaksen lainanhakijoita oikean lainan valitsemisessa ja välttyäkseen liialliselta vaivannäöltä olemme koonneet kaikki lainat yhdelle sivulle, josta on helppo poimia itselleen sopiva laina.

Netistä lainan hakeminen sujuu yksinkertaisuudessaan näin:

  1. Valitse sopiva luotonantaja, jonka lainatarjous sopii tarpeeseesi.
  2. Klikkaa hae lainaa, jolloin siirryt luotonantajan sivuille.
  3. Täytä lainahakemus ja syötä tarvittavat tiedot ja dokumentit. Huom. kaikki lainat eivät vaadi takauksia tai palkkatodistuksia.
  4. Lähetä hakemus. Saat usein muutamassa minuutissa lainapäätöksen tekstiviestillä tai sähköpostilla.
  5. On sinun päätettävissä hylkäätkö vai hyväksytkö tarjouksen, usein tarjouspyyntö ei velvoita, maksa eikä sido mihinkään.
  6. Kun hyväksyt lainatarjouksen, saat heti käyttöösi hakemasi lainan ja ehtojen puitteissa voit nostaa sen heti tilille.
  7. Useimmiten koko prosessi vie aikaa vain muutaman minuutin.

Nykyajan hienous kun haet netistä lainaa on siinä, että koko prosessi kestää vain muutamia minuutteja oikean lainan etsimisestä siihen, että rahat ovat tililläsi.

Netistä lainaamisen kulut

On helppoa hakea lainaa ja saada päätös, mutta miten netistä lainaaminen vaikuttaa lainakustannuksiin. Vastaus: ei millään tavalla, päinvastoin netistä lainaaminen on edullisempaa mikäli arvostat aikaasi. Sinun ei tarvitse edes lähettää fyysisiä dokumentteja mihinkään vaan useimmat luotonantajat hyväksyt jos otat vaikka kuvan dokumenteista ja lähetät heille esim. pdf- tai jpg-muodossa.

Ennen kuin haet lainaa on kuitenkin suositeltavaa tehdä tarkka suunnitelma omasta taloudesta ja budjetoida lainan takaisinmaksua. Se vaikuttaa suoraan lainakustannuksiin. Pääsääntöisesti mitä pidempi laina-aika sitä enemmän kertyy korkokuluja. Oma talous vaikuttaa myös siihen mitä lainaa kannattaa hakea. Olemme koonneet sivuille parhaat vinkit, miten välttyä lainaa haettaessa pahimmilta sudenkuopilta. Ohjeita noudattamalla lainaat fiksusti.

 

Hae lainaa>>