Luottokortti netistä

Päädyit tähän artikkeliin todennäköisesti koska etsit edullisinta luottokorttia jonka voi tilata suoraan netistä. Haluat myös, että luottokortti olisi käytössäsi heti sillä suunnittelet jotakin suurempaa hankintaa tai matkaa joka vaati rahoittamista joustavasti.

Tietoa luottokorteista – mikä on luottokortti

Luottokortti on monelle se toinen vaihtehto, kun ei haluta varsinaisesti ottaa heti lainaa, mutta rahoitusta tarvittaisiin. Näissä tilanteissa ensimmäisenä mieleen tulee juuri luottokortti. Sen avulla voi kätevästi ostella asioita ja maksaa luottokortin saldo takaisin myöhemmin joustavasti. Luottokortit ovat jo pitkään kasvattaneet suosiotaan lainaamisen muotona ja moni pankki onkin tämän jo hoksannut. Tästä syystä moni pankki näkee erinomaisen liikeidean luottokorttien ympärillä ja tähän tuotteeseen voi rakentaa kustannusloukun. Siksi me esittelemme sinulle parhaimman luottokortin 2020, joka tarjoaa joustavuutta niin rahoitukseen, kustannuksiin kuin takaisinmaksuunkin. Eli tuote on kaikin puolin paras tapa rahoittaa tarpeet.

Moni saattaa kokea luottokortin jopa välttämättömänä. Palkka tulee kerran kuukaudessa, mutta välttämättä ei juuri oikeana ajankohtana kun sitä tarvittaisiin. Siksi luottokortti onkin erinomainen tapa rahoittaa arkea. Kuten muussakin lainaamisessa on tärkeää ottaa huomioon, että luottokortin kustannukset syntyvät juuri nimenomaan takaisinmaksusta. Mitä kauemmin viivyttelet, sitä enemmän luotto kasvaa korkoa ja voin näin ollen aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

Mutta siirrytään tutustumaan parhaaseen luottokorttiin, jonka saat tilattua heti käyttöösi.

Kenelle luottokortti voidaan myöntää heti?

Kuten muussakin lainaamisessa luottokortin hankkimisessa on tiettyjä vaatimuksia, jotka tyypillisesti ovat täysi-ikäisyys, Suomen kansalaisuus ( ei välttämätön kaikissa) ja hyvin hoidettu oma talous takanasi.

Tilaa luottokortti heti tästä

Luottokorttityypit:

Luottokortteja on erityyppisiä eri tarpeisiin. Pääsääntöisesti ne voidaan jakaa 2 luokkaan. Prepaid ja premium luottokorttiin.

Premium luottokortti

Premium luottokortti tarkoittaa melko tavallista luottokorttia, jotka myönnetään henkilöille samoilla periaatteilla kuin yleisimmissä lainoissakin. Tämän kortin avulla voit ostaa tuotteita laskulla, eli saat luotto mahdollisuuden tiettyä korkoa vastaan. Moni luottokortti tarjoaa myös etuja käyttäjälleen. Esimerkiksi Bank Norwegianin luottokortti sisältää hurjasti rahanarvoisia etuja ja bonuksia joita saa lunastettua kun maksaa ostoksensa luottokortilla.

Prepaid luottokortti

Prepaid luottokortti tarkoittaa luottokorttia, joka toimii samalla periaatteella kuin mikä tahansa prepaid tuote. Eli siirrät saldoa luottokortille, jotta voit myöhemmin käyttää kertynyttä säästöäsi kortilta. Tämän kortin heikkous on se, että oikeasti säästät rahaa tilillesi et suinkaan lainaa sitä. Eli luotto mahdollisuutta ei ole.

Miksi valita luottokortti perinteisen lainan sijaan?

Luottokortti on pääsääntöisesti edullisempi vaihtoehto perinteiseen lainaamiseen verrattuna. Tämän lisäksi luottokortilla maksaminen kerryttää sinulle bonuksia, varsinkin jos päätät valita Bank Norwegianin luottokortti- tuotteen. Se on yksi Suomen käytetyimmistä luottokorteista ja kasvattaa suosiotaan yhä. Sinäkin voit tilata heti käyttöösi kyseisen luottokortin ja voit alkaa kerryttämään bonusta.

Paras luottokortti 2020

Paras luottokortti valittiin kustannusten, luottorajan, vaatimusten ja etujen kuten bonusten suhteen. Voittajaksi valikoitui Bank Norwegian.

Bank norwegian luottokortti

Monta hyvää syytä valita Bank Norwegian luottokortti

Ei kuukausi tai vuosimaksuja

Ilmainen matkavakuutus

Korotonta maksuaikaa ostoksille 45 vuorokautta

Tilaa heti, käytössä alle viikossa

Hakemus lähetetty minuutissa

Hae Bank Norwegianin luottokortti tästä

Lisätietoa kyseisestä luottokorista:

Vuotuinen nimelliskorko avoinna olevalle luotolle on vain 19,99 prosenttia eli kuukaudessa vain noin 1,67 prosenttia. Voidaan ottaa esimerkki 1500 euron nostetusta luotosta 12 kuukauden maksuajalla. Korkoja ja kuluja ehtii kertymään vain 167 euroa ottaen huomioon kaikki lainakustannukset, joten voidaan puhua todella edullisesta luottokorista ja bonuksena vielä edut mitä korttiin liittyy.

Jos etsit siis hyvää edullista luottokorttia netistä löysit juuri oikeaan paikkaan. Tuosta luottokortista on vaikeampi laittaa paremmaksi, se sopii mihin tahansa tarkoitukseen. Lisätietona vielä, myös allekirjoittaneella on käytössä Bank Norwegianin luottokortti.