Koroton pikavippi, kyllä vain – löydät sen tästä

koroton pikavippi

Yleensä lainan ottamista vieroksutaan, mutta mitä jos kertoisin, että voit saada lainaa ilman korkoa?

Kokosimme tähän artikkeliin listan kaikista luotonantajista, joilta voit saada pikavipin ilman korkoja.

Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on mahdollista saada usealta eri luotonantajalta, mutta mitä se edellyttää?

Usein ”ilmaisten lainojen” myöntäminen edellyttää sitä, että et ole ollut vielä asiakkaana kyseisellä luotonantajalla, vaan olet niin sanottu ”uusi asiakas”.

Tällöin olet oikeutettu saamaan lainan ilman korkoja ja muita kuluja, eli täysin ilmainen pikavippi. Toki siihen liittyy myös velvoitteita, kuten se että laina on maksettava takaisin ilmoitettuna aikana joka näissä kampanjoissa on ollut 2 viikosta 2 kuukauteen.

Jos siis tiedät, että olet saamassa rahaa maksaaksesi lainan takaisin sovittuna aikana, on sinulla otollinen paikka ottaa pikavippi tällä tavalla.

Hyvä esimerkki tällaisesta tilanteesta on ”ennakko veronpalautus”, jossa tiedät saavasi rahaa veronpalautuspäivänä. Se tarkoittaa sitä, että voit ottaa pikavipin 2 viikkoa – 2 kuukautta ennen veronpalautuspäivää, jolloin et joudu maksamaan mitään ylimääräisiä kuluja vaan saat periaatteessa veronpalautusrahat käyttöösi jo etukäteen.

Halpa laina heti

On vaikeaa löytää edullinen laina pitkällä maksuajalla, usein se vaatii jopa tuntien googlettelun ja internetin vääntelyn. Autamme sinua löytämään juuri etsimäsi.

Halpa laina ei aina välttämättä tarkoita ilmaista lainaa, se voi myös tarkoittaa lainaa pienellä korolla. Sivuiltamme löydät myös vertailuja joiden avulla löydät edullisimmat lainat ja uusimmat lainatarjoukset.

Laina ilman korkoa

Kyllä, sama asia kuin pikavippi ilman korkoa, jossa uutena asiakkaana olet oikeutettu ensilainaan ilman mitään kuluja tai joillakin luotonantajilla ilman nostokuluja. Pelkästään nostokulujen poistaminen laskee lainasi kustannuksia todella merkittävästi.

 

Lista yrityksistä, jotka myöntävät lainaa ilman korkoa.

 

Ferratum (TARJOUS)

ferratumplus

Ferratum myöntää ilmaisen ensimmäisen lainan jopa 4000 euroon asti!

Et tarvitse koodia lunastaaksesi tarjouksen

Ota tarjous

 

Credit24 (TARJOUS)

credit24

Credit24 lainaa 50 – 4000 euroa, ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Ota tarjous

 

Blue Finance (TARJOUS)

bluefinance kuluton ensilaina (vippi 2018)

Blue Financelta ilmainen 100 – 5000 € laina kuukaudeksi uusille asiakkaille.

Ota tarjous

 

 

Halutessasi voit myös kilpailuttaa tarpeisiisi parhaimman lainan. Lainan kilpailutus tarkoittaa sitä, että teet ilmaisen hakemuksen joka ei edellytä sitoutumista esimerkiksi. Rahalaitokselle.

Tämän jälkeen rahalaitos kilpailuttaa hakemuksesi yli 20 luotonantajalla, joilta saat tarjouksen. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä parhaimman tarjouksen.

Lainan kilpailutus kasvattaa enenevissä määrin suosiotaan. Kilpailutus on nopeaa ja usein ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Rahalaitoksen hakemukseen saat lainasummaksi jopa 70 000 euroa ja laina-ajan saat itse määrittää maksuvalmiutesi mukaan.

Toivottavasti artikkelimme vastasi kysymyksiisi ja parhaimmillaan auttoi sinua löytämään itsellesi korottoman pikavipin. Päivitämme artikkelia aina sitä mukaan, kun uusia lainatuotteita tulee markkinoille.

Antoisia lainanhaku hetkiä!

Arvostele:
[5]