Koroton pikavippi, kyllä vain – löydät sen tästä

koroton pikavippi

Yleensä lainan ottamista vieroksutaan, mutta mitä jos kertoisin, että voit saada lainaa ilman korkoa?

Kokosimme tähän artikkeliin listan kaikista luotonantajista, joilta voit saada pikavipin ilman korkoja.

Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on mahdollista saada usealta eri luotonantajalta, mutta mitä se edellyttää?

Usein ”ilmaisten lainojen” myöntäminen edellyttää sitä, että et ole ollut vielä asiakkaana kyseisellä luotonantajalla, vaan olet niin sanottu ”uusi asiakas”.

Tällöin olet oikeutettu saamaan lainan ilman korkoja ja muita kuluja, eli täysin ilmainen pikavippi. Toki siihen liittyy myös velvoitteita, kuten se että laina on maksettava takaisin ilmoitettuna aikana joka näissä kampanjoissa on ollut 2 viikosta 2 kuukauteen.

Jos siis tiedät, että olet saamassa rahaa maksaaksesi lainan takaisin sovittuna aikana, on sinulla otollinen paikka ottaa pikavippi tällä tavalla.

Hyvä esimerkki tällaisesta tilanteesta on ”ennakko veronpalautus”, jossa tiedät saavasi rahaa veronpalautuspäivänä. Se tarkoittaa sitä, että voit ottaa pikavipin 2 viikkoa – 2 kuukautta ennen veronpalautuspäivää, jolloin et joudu maksamaan mitään ylimääräisiä kuluja vaan saat periaatteessa veronpalautusrahat käyttöösi jo etukäteen.

Halpa laina heti

On vaikeaa löytää edullinen laina pitkällä maksuajalla, usein se vaatii jopa tuntien googlettelun ja internetin vääntelyn. Autamme sinua löytämään juuri etsimäsi.

Halpa laina ei aina välttämättä tarkoita ilmaista lainaa, se voi myös tarkoittaa lainaa pienellä korolla. Sivuiltamme löydät myös vertailuja joiden avulla löydät edullisimmat lainat ja uusimmat lainatarjoukset.

Laina ilman korkoa

Kyllä, sama asia kuin pikavippi ilman korkoa, jossa uutena asiakkaana olet oikeutettu ensilainaan ilman mitään kuluja tai joillakin luotonantajilla ilman nostokuluja. Pelkästään nostokulujen poistaminen laskee lainasi kustannuksia todella merkittävästi.

Lista yrityksistä, jotka myöntävät lainaa ilman korkoa.

Suomilimiitti

Suomilimiitiltä on mahdollista saada jopa 2000 euron koroton pikavippi.

Edellytykset: 21 vuoden ikäraja ja olet suomalainen.

Siirry >>

 

Blue Finance

Blue Financelta voit saada korotonta pikavippiä aina 300 euroon asti.

Edellytykset: 18 vuoden ikäraja ja olet suomalainen.

Siirry >>

 

Eurolimiitti

Eurolimiitiltä 1000 euroon asti laina ilman nostokuluja.

Edellytykset: 21 vuoden ikäraja ja olet suomalainen

Siirry >>

 

Ege

Ege tarjoaa kuluttoman pikavipin 200 euroon asti.

Edellytykset: 20 vuoden ikäraja ja olet suomalainen.

Siirry >>

 

Ferratum

Ferratum myöntää korotonta pikavippiä aina 2000 euroon asti. Käytä koodia SYYSETU saadaksesi 50% alennus nostokuluista.

Edellytykset: Ferratum joustavaa voi hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet suomalaiset.

Siirry >>

 

 

Halutessasi voit myös kilpailuttaa tarpeisiisi parhaimman lainan. Lainan kilpailutus tarkoittaa sitä, että teet ilmaisen hakemuksen joka ei edellytä sitoutumista esimerkiksi. Rahalaitokselle.

Tämän jälkeen rahalaitos kilpailuttaa hakemuksesi yli 20 luotonantajalla, joilta saat tarjouksen. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä parhaimman tarjouksen.

Lainan kilpailutus kasvattaa enenevissä määrin suosiotaan. Kilpailutus on nopeaa ja usein ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Rahalaitoksen hakemukseen saat lainasummaksi jopa 70 000 euroa ja laina-ajan saat itse määrittää maksuvalmiutesi mukaan.

Toivottavasti artikkelimme vastasi kysymyksiisi ja parhaimmillaan auttoi sinua löytämään itsellesi korottoman pikavipin. Päivitämme artikkelia aina sitä mukaan, kun uusia lainatuotteita tulee markkinoille.

Antoisia lainanhaku hetkiä!