Vertaislaina

Vertaislainaaminen

Vertaislaina on laina, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahaa yksityishenkilöille. Vertaislainat tarjoavat sijoittajille uuden sijoitusmuodon ja mahdollisuuden hyviin korkotuottoihin. Myös lainanhakijat hyötyvät sillä usein vertaislainoissa korot ovat pienemmät kuin traditionaalisissa pikavipeissä. Vaikka vertaislainoissa korot ovat pienemmät saa sijoittaja silti hyvän tuoton, jos verrataan esim. perinteiseen osakesijoittamiseen.

Vertaislainaaminen onnistuu vertaislainapalveluiden kautta, jotka toimivat välittäjinä. Suomessa tämä lainamuoto on vielä melko uusi juttu, mutta näyttää olevan tulevaisuuden trendi. Tunnetuimpia Suomessa toimivia vertaislainapalveluita ovat. FellowFinance, Fixura.


 

fellowfinance laina

FellowFinance on Suomalainen Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, joka myöntää kulutusluottoja aina 500 – 15 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat lainanhakijan mahdollista nostaa kerralla tai kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Lainaa hakevalle FellowFinance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen lainaratkaisu. Lainassa ei ole monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

 


Vertaislaina Fixura

Fixuran laina on suuruudeltaan 1000-10000 euroa ja laina-aika 1-5 vuotta. Fixura eroaa muista vertaislaina palveluista siten, että saat itse valita lainan koron. Siksi lainat ovat usein muita lainapalveluita halvempia. Kun jätä hakemuksen Fixuralle voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää hyväksytkö lainan vai et.

Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta eikä velvoita mihinkään. Kun haet lainaa omin ehdoin, varmistat itsellesi parhaat lainaehdot.

Fixuran kiinteä lainakorko on 6-27%.