Suomilimiitti kokemuksia 2019

suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti kokemuksia artikkeli käsittelee hyvin tunnettua suomalaista luotonantajaa. Suomilimiitti.fi on J.W.-yhtiöiden omistama lainatuote. Suomilimiittiä markkinoidaan “ilmainen laina”. Kannattaako hakea lainaksi Suomilimiitti vai jonkin muu? Tästä lisää alempana artikkelissa.

Jos et jaksa lukea artikkelia ja tiedät haluavasi hakea Suomilimiittiä voit siirtyä täyttämään lainahakemuksen.

Lainaa Suomilimiitti!

Artikkelin sisältö:

 1. Mikä on Suomilimiitti?
 2. Ilmainen laina?
 3. Kuka voi hakea Suomilimiittiä?
 4. Onko Suomilimiitti kallis?
 5. Suomilimiitti kokemuksia 2019
 6. Suomilimiitti tiivistettynä

Kysymyksiä:

Mikä on Suomilimiitti?

Suomilimiitti on J.W.-yhtiön omistama lainatuote. J.W.-yhtiöt ovat toimineet jo pitkään luotonantajina. Heidän tunnetuimpia lainatuotteitaan ovat Suomilimiitin lisäksi muunmuasa Eurolimiitti ja Reissuluotto.

Kun liityt Suomilimiitin asiakkaaksi saat käyttöösi 2000 euron luottotilin, jonka puitteissa voit nostaa tarvitsemasi lainasumman. Minimi nosto on 10 euroa ja maksiminosto on 2000 euroa. Suomilimiitti myöntää ensimmäisen noston 10 – 1000 euroa täysin kuluitta ja ilman korkoja, voit siis hakea “ilmaisen lainan”, joka on maksettava takaisin 30-60 päivän kuluessa lainan nostamisesta.

Jos haluat lopettaa Suomilimiitin asiakkuuden Ensiasiakkuusedun aikana ei sinulle tule ylimääräisiä kuluja. Eli otat lainaa 1000 euroa ja maksat takaisin 1000 euroa. Muista, että laina täytyy maksaa takaisin ilmoitetun ajan puitteissa, jotta vältyt tulevilta kuluilta.

Eli lainoihin tutustuminen on hyvä aloittaa ensilainan ottajana, kun maksat vain nostamasi rahamäärän takaisin.

Suomilimiitti lainalaskuri

Tältä näyttää Suomilimiitin lainalaskuri. Lainan hakeminen on nopeaa!

Ilmainen laina?

Kyllä, kuluton ja koroton. Kuten jo aikaisemmin mainittiin Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen ketkä hakevat lainaa ensimmäistä kertaa Suomilimiitistä 10 – 1000 euron kuluttoman ja korottoman ensilainan, joka pitää kuitenkin maksaa takaisin 30-60 päivän kuluessa. Jos maksu viivästyy maksat tulevat kulut normaalin hinnaston mukaisesti.

Lyhyesti vielä kerran: Jos olet ensilainanhakija ja nostat 1000 euroa lainaa, maksat takaisin vain sen 1000 euroa, kunhan pidät huolen, että koko laina on maksettu takaisin ennen eräpäivää.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 21 – 70 vuotias
 • Olet Suomen kansalainen ja asut vakituisesti Suomessa
 • Luottotiedot oltava kunnossa (ei maksuhäiriöitä)

*Joissakin tapauksissa Suomilimiitti voi vaatia sinua lähettämään kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta, varmistaakseen että olet luottokelpoinen.

Onko Suomilimiitti kallis?

Kun olet käyttänyt jo ensilainaajan etusi, muodostuvat kulut seuraavasti:

 • Nostoprovisio on 15 % nostettavasta summasta
 • Korkokulut normaalisti

Suomilimiitti ei ole kallis vaan hyvin kilpailukykyinen, jos laina tulee lyhempiaikaiseen käyttöön ja korkoa ei ehdi kertyä.

Suomilimiitti soveltuu hyvin lyhytaikaisiin lainatarpeisiin, voit käyttää Suomilimiitin omaa lainalaskuria avuksi kun suunnitelet lainaa.

Suomilimiitti laskuri

Suomilimiitti kokemuksia 2019

Internetistä löytyy paljon keskustelua Suomilimiitin lainoista. Esimerkiksi moni ketä on hakenut “ilmaisen ensilainan” Suomilimiitiltä on maksanut lainansa takaisin ennen eräpäivää ja vaihtanut seuraavaan lainantarjoajaan joka myöntää myös ensilainaajan etuja.

Monelle Suomilimiitti on tuottanut vaikeuksia, mutta vain sen takia että lainaa ei ole suunniteltu vaan se on tehty täysin odottamattomasti. Ennen kuin päätät hakea lainaa selvitä maksukykysi ja maksuaikataulusi, jottei tule yllätyksiä.

Kaikki negatiivinen kritiikki on aina tulkinnanvaraista, joten tee mielummin omat johtopäätöksesi kuin annat muiden syöttää ajatuksia päähäsi.

Suomilimiitin perintä politiikka on myös aiheuttanut keskustelua, sillä Suomilimiitin omistava J.W.-yhtiöt omistavat myös perintätoimiston, joka vastaa siitä jos jätä maksusi maksamatta. Sehän tarkoittaa sitä, että perintätoimiston kulut ovat paljon suuremmat, kuin jonkin ulkoistetun perintätoimiston. Ole siis erittäin tarkkana maksuaikataulun suhteen! Ota myös heti yhteyttä Suomilimiitin asiakaspalveluun jos näyttää siltä, ettet pysty maksamaan lainaa sovitun aikataulun mukaisesti.

Suomilimiitti tiivistettynä

Suomilimiitti on siis luotettava ja toiminut alalla jo pidempään. Mutta kuten artikkelista voit päätellä on se aiheuttanut monelle päänvaivaa. Useimmiten se johtuu kuitenkin siitä, että lainanhakija ei ole ollut selvillä siitä mitä laina maksaa ja mikä on maksuaikataulu. Suomilimiitti on tehnyt myös vahvaa työtä brändinsä vahvistamiseksi ja käyttääkin usein julkimoita mainoksissaan.

Jos olet siis hakemassa lainaa ja vielä ensimmäistä kertaa. Kannattaa sinun hyödyntää Ilmainen nosto 10 – 1000 euroa.

Hae Suomilimiitti!

Maksa se kuitenkin ennen eräpäivää pois, jotta sinun ei tarvitse maksaa suurempia kuluja, kuten aiemmin mainittu soveltuu Suomilimiitti hyvin lyhytaikaisiin lainatarpeisiin.

Usein kysyttyä

Voinko hakea lainaa muulla kuin omalla pankkitunnuksellani?

Et voi. Laina on tarkoitettu vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Miten laina maksetaan takaisin?

Saat laskun kerran kuukaudessa, noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Kun saat laskun voit valita maksatko laskun kerralla vai halutessasi voit hyödyntää osamaksumahdollisuutta. Voit myös halutessasi pyytää takaisinmaksettavan loppusumman Suomilimiitin asiakaspalvelusta tai sähköpostilla.

Mikä on Suomilimiitin korko?

Kuten mainittu Suomilimiitti soveltuu lyhytaikaisiin tarpeisiin, sillä esimerkiksi 800 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla muodostuu 163,98 prosentin korko.

Olen uusi asiakas miten haen lainaa?

Suomilimiittiä haetaan Suomilimiitin omassa verkkopalvelussa. Täytät lainasopimuksen, joka vie vain muutaman minuutin. Luottopäätöksen saat tekstiviestillä. Hakemuksen voit tehdä vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa. Hakemukset käsitellään klo 8 – 22 välisenä aikana.

Miten nostan rahaa tililleni?

Suomilimiitin noston voit tehdä ilmaiseksi Suomilimiitin verkkopalvelussa tai lähettämällä tekstiviestin.

Milloin voin hakea lainaa?

Hakemuksen voit lähettää koska tahansa. Käsittely kuitenkin tapahtuu klo 8 – 22 välisenä aikana.

Kauanko kestää, että saan rahat tililleni?

Suomilimiitin nostot tehdään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, jos käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Jos käytät muita kuin edellä mainittuja pankkeja on rahat lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.


*Jos haet lainaa pidempiaikaiseen tarpeeseen tai lainasummasi ovat suuremmat, on järkevää vertailla muitakin lainantarjoajia. Sivuillame on vertailtu yli 70 eri luotonantajaa.

Lainavertailuun