Rahalaitos kokemuksia 2019

Rahalaitos kokemuksia

Oletko hakemassa lainaa? Haluatko tietää mitä kokemuksia asiakkailla on Rahalaitos palvelusta? Lue artikkeli ja päätä haetko Rahalaitokselta lainaa.

Jos olet laiska lukija etkä jaksa vilkaista artikkelia voit siirtyä suoraan täyttämään lainahakemuksen.

Rahalaitos lainaa!

Sisällysluettelo:

  1. Mikä on Rahalaitos?
  2. Miksi Rahalaitos ja miten se toimii?
  3. Lainan kustannukset
  4. Kuka voi hakea lainaa
  5. Yhdistä lainat
  6. Rahalaitos kokemuksia

Kysymyksiä:

Mikä on Rahalaitos

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä. Rahalaitos.fi:n omistaa Eone Oy ja se onkin tehnyt loistavaa työtä brändin tunnettuuden eteen. Olet varmasti törmännyt Rahalaitoksen mainokseen televisiossa tai radiossa. Rahalaitos löytää sinulle parhaan lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Rahalaitos ei siis itse myönnä lainoja vaan teet lainasopimuksen yrityksen kanssa, jonka lainatarjouksen hyväksyt.

Rahalaitos on oiva valinta silloin, kun haluat varmistaa että saat parhaat lainaehdot!

Miksi Rahalaitos ja miten se toimii?

Rahalaitos on järkevä valinta silloin kun haluat kilpailuttaa lainasi. He etsivät sinulle parhaimman lainatarjouksen, jonka saat itse hyväksyä tai hylätä. Säästät siis aikaa, että rahaa.

Rahalaitos toimii siten, että siirryt heidän sivuille, jossa syötät laskuriin tarvitsemasi lainasumman ja haluamasi laina-ajan. Kun lähetät laskuriin syöttämäsi tiedot, etsii Rahalaitos sinulle edullisimman ja parhaiten sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Internetistä löytyy paljon lainaa tarjoavia yrityksiä, joten on järkevämpää kun annat ammattilaisen tehdä työn ja etsiä sinulle sopivan lainan.

Rahalaitos laskuri

Lainan kustannukset

Lainan kustannukset Rahalaitoksen kautta hakemissa lainoissa määräytyvät lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Minimoidaksesi korkokulut voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa, esimerkiksi puolison kanssa haettu laina on ehdottomasti järkevämpi valinta, kun laina tulee yhteiseen tarpeeseen. Yhteishakijan ei tarvitse olla puoliso vaan vaikka hyvä luotettava ystäväsi.

Voit käyttää Rahalaitoksen sivuilla olevaa lainankustannuslaskuria laskeaksesi suuntaa-antavan takaisinmaksun.

rahalaitos lainalaskuri
Kuva vuodelta 2018. Sivusto sai uuden ilmeen ja logon vuodelle 2019.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta

  • Rahalaitokselta voit hakea lainaa jos täytät seuraavat ehdot:
  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias
  • Vuositulosi on oltava yli 7200 euroa
  • Luottotietosi on oltava kunnossa (ei maksuhäiriöitä)

Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen on usein järkevää, jos sinulla on useampia avoinna olevia pikavippejä tai osamaksuja, jotka puskevat päälle. Rahalaitos auttaa sinua yhdistämään lainasi, löytäen sopivimman ratkaisun tilanteeseen.

Lainojen yhdistely tarkoittaa sitä, että otat uuden edullisemman lainan, jonka tarkoitus on maksaa avoinna olevat lainat tai velat. Yhtä laskua on huomattavasti helpompi maksaa takaisin ja hallinnoida kuin useita erillisiä. Lainayhdistelyn avulla saatat säästää jopa useita satoja euroja.

Vaikket tarvitsisikaan lainojen yhdistelyä voit silti pyytää tarjouksen rahalaitokselta, se ei maksa mitään. Käytä hyödyksesi Rahalaitoksen asiakaspalvelua, kun olet hakemassa lainaa tai pohdit lainojen yhdistämistä, kannattaa olla yhteydessä Rahalaitoksen asiakaspalveluun. Sillä he antavat puolueettomasti mielipiteensä asiaan, eivätkä tyrkytä omia lainatuotteitaan, koska he eivät myönnä lainoja vaan etsivät sinulle parhaan lainatarjouksen.

Edelleen palvelu on täysin ilmainen eikä velvoita tai sido mihinkään.

Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitos on melko uusi lainapalvelu, joten netistä ei löydy vielä niin paljon tietoa. Voidaan kuitenkin todeta, että Rahalaitos on luotettava ja asiakkailla ei ole antaa negatiivista palautetta, eli palvelu on lainan tarpeessa oleville todella hyödyllinen.

Usein kysyttyä

Onko lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta ilmaista?

Kyllä. Kaikki Rahalaitos.fi:n palvelut ovat täysin ilmaisia. He eivät velvoita palvelumaksua eivätkä muitakaan kuluja.

Onko järkevämpää hakea yksin vai yhdessä?

Lainan hakeminen yhdessä on kannattavaa. Yhteishaku parantaa mahdollisuuksia saada lainaa ja laskee lainan korko- ja hoitokuluja.

Kuinka nopeasti laina on tilillä?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, toimitetaan lainatarjoukset useimmiten samana päivänä. Riippuu hyväksymästäsi luotonantajasta koska rahat siirretään tilille, joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä.

Miksi yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen helpottaa veloista selviytymistä, kun sinulla on vain yksi lasku mitä maksat, joka on usein myös edullisempi kuin useampi eri. Lue lisää Rahalaitoksen sivuilta.

Mitkä ovat lainan todelliset kustannukset?

Lainan todelliset kustannukset määräytyvät kullakin luotonantajalla erikseen ja usein yksilöllisesti lainanhakijan mukaan. Kun olet saanut lainatarjoukset hakemuksen lähettämisen jälkeen, näet eri lainanmyöntäjien korkotiedot.


Jos haluat mielummin itse vertailla eri lainoja, voit käyttää sivuillamme olevaa työkalua.

Lainavertailu