paras laina 19 vuotiaalleParas laina 19 vuotiaalle

Olet varmasti noin 19 vuotias lainanhakija. Parhaimmat lainatarjoukset 19 vuotiaalle ovat suppeammat kuin yli 20 vuotiaalle, mutta lainaa on mahdollista hakea monesta paikasta. Listassa on esitelty kaikki luotontarjoajat, joista voi hakea lainan 19 vuotiaana. Löydät kaikki mahdolliset 19 vuotiaalle myönnettävät lainat listasta. Paras laina 19 vuotiaalle, on usein pienempi summa pikavippinä tai kulutusluottona. Lainan käyttötarkoitus on todennäköisesti opiskelun rahoittaminen tai talouden turvaaminen. Muista kuitenkin olla vastuullinen lainaaja ja hoitaa otettu laina pois sovittuna aikana, jotta vältyt ylimmääräisiltä kuluilta.

Lainan haku on tehty helpoksi, löydä sinulle sopiva laina.

Paras laina 19 vuotiaalle 2018

Taulukkoon on listattu kaikki yritykset joista voi hakea lainaa 19 vuotiaana. Esitellyt lainat eivät vaadi takauksia tai takaajia. Taulukosta löytyy varmasti paras laina 19 vuotiaalle.

# Pikalainat Lainasummat Laina-aika Ikäraja Arvostelu Hae lainaa
#1 luottopalvelut logo 100 ‚Äď 4000 ‚ā¨ 3 ‚Äď 36 kk 19 v Lue arvostelu.. Hae lainaa!
#2 rahapalvelu laina 50 – 4000 ‚ā¨ 3 – 36 kk 19 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#3 saldo pikalaina 1000 – 10 000 ‚ā¨ 12 – 80 kk 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#4 bluefinance laina 100 – 2000 ‚ā¨ 1 – 12 kk 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#5 Lainasto laina 100 – 5000 ‚ā¨ 1 – 36 kk 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#6 limiitti laina 500 – 2000 ‚ā¨ 3 – 30 kk 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#7 nordcredit 100 – 3000 ‚ā¨ 3 – 34 kk 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#8 omalaina.fi laina 100 – 50 000 ‚ā¨ 1 – 15 v 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!
#9 vippi 100 – 2000 ‚ā¨ 3 – 30 kk 18 v ¬†Lue arvostelu.. ¬†Hae lainaa!

Lainaa heti 19v

Onko rahan tarpeesi akuutti, tarvitsetko rahaa heti? Yleinen nyrkkisääntö on, että mitä nopeammin lainan saa tilille sitä kalliimpi laina on. Kuitenkin kaikki listatut lainat, ovat saatavissa tilille muutamassa minuutissa. Lainan hakeminen onnistuu nopeasti. Lainahakemuksen täyttämisestä siihen, että rahat ovat tilillä kuluu yleensä vain muutama minuutti. Jos lainallasi on kiire tutki, että lainan saa heti nostettua ja tarkista, että pankkitili on sama kuin sinulla. Jos pankkitilisi on eri saattaa lainan saamiseen mennä ylimääräisiä pankkipäiviä. Pikalainat ovat nopeiten myönnettäviä lainoja, jotka saa yleensä heti lainasopimuksen hyväksyttyä nostettua tilille. Lainasummat ovat kuitenkin pienempiä. Jos olet ensilainanhakija paras laina 19 vuotiaalle on ehdottomasti käyttää ensilaina etuus, joka on esimerkiksi bluefinancella ilmainen laina 500 euroon asti. Ehtona on kuitenkin, että laina maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, eli noin 30 päivää maksuaikaa.

Paras laina 19v 2018

Paras laina 19 vuotiaalle riippuu tarpeistasi. Paras laina on henkilökohtaisten tarpeiden mukaan suunniteltu laina, joka voi olla pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto. Kaikki ovat parhaita ratkaisuja, jos lainan tarpeesi on sen mukainen. Usein kuitenkin 19 vuotiaana paras laina on todennäköisesti pikavippi, koska tarvittava laina ei todennäköisesti ole kovin suuri. On huomioitavaa, että nuorten maksuvaikeudet useimmiten johtuvat juuri siitä, että valittu lainatuote on väärä. Esimerkiksi jos tarvitset lainaa vain muutama sataa euroa ei ole järkevää hakea joustoluottoa tai kulutusluottoa vaan pikalaina tai pikavippi sopii sinulle parhaiten. Jos laina tarpeesi taas on suurempi ei kannata hakea pikalainaa tai joustoluottoa vaan kulutusluotto on usein paras vaihtoehto. Ja viimeisenä jos haluat hakea lainaa paikkaamaan hetkittäisiä rahoitustarpeita, kannattaa valita joustava luotto eli joustoluotto. Siinä lainan kulut syntyvät vain summasta, jonka nostat tilillesi.

Lainaa netistä 19 vuotiaalle

Lähes kaikki lainanhakeminen tapahtuu nykyään internetissä. Kaikki listassa esitellyt lainat on mahdollista hakea vain nappia painamalla. Nappi vie sinut täyttämään lainahakemusta, johon sinun tarvitsee vain täyttää haettava lainasumma ja muut kysytyt tiedot. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Lainan hakeminen netistä on todella nopeaa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain noin 2 minuuttia, lainapäätös tulee suurimmassa osassa palveluista heti, sinun tulee vain hyväksyä saatu lainapäätös ja voit siirtyä nostamaan rahaa tilillesi. Usein tämä koko prosessi vie netissä vain noin 10 minuuttia ja rahat ovat tililläsi. Lainan hakemisen helpottumisen myötä on se kuitenkin tuonut ongelmia osalle lainanhakijoista, joissa lainan hakemista ei ole suunniteltu tarpeeksi. Tämä korostuu varsinkin silloin kun lainatarve on suurempi, lainojenvertailulla voit säästä helposti jopa satoja euroja. Paras laina 19 vuotiaalle, on laina joka täyttää tarpeesi.

Lainaa 19v

Lainaa voi 19-vuotias hakea nykyään jo useammasta paikasta kuin muutama vuosi sitten, kuitenkin yleensä netti lainoille 20-vuotta on ollut alaraja. Siitä syystä suurin osa lainapalvelun tarjoajista vaatii 20 vuoden ikärajaa. Listassa on kuitenkin kaikki netistä löytyvät lainat joita voi 19-vuotias hakea.

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti seuraavalla tavalla:

 • Valitse ensin haluamasi laina, voit lukea arvosteluja ennen kuin teet p√§√§t√∂ksen.
 • Siirry t√§ytt√§m√§√§n lainahakemusta, paina nappia ja siirryt palveluntarjoajan sivuille.
 • Lainahakemuksen t√§ytt√∂ vie vain muutaman minuutin, lainahakemuksessa saatetaan vaatia liitteksi palkka- tai tulotodistusta viimeisilt√§ kuukausilta.
 • Lainahakemuksen t√§ytetty√§si ja l√§hetetty√§si, saat lainap√§√§t√∂ksen hetkess√§.
 • Lainatarjouksen voit hyv√§ksy√§ tai hyl√§t√§. (Voit tehd√§ lainahakemuksen useampaan rahalaitokseen).
 • Hyv√§ksytty√§si lainatarjouksen voit siirty√§ nostamaan rahaa tilillesi. Lainan-nosto tapahtuu usein netin v√§lityksell√§ tai tekstiviestill√§, riippuu palveluntarjoajasta.

(osa luottolaitoksista tarjoaa lainanhallinta palvelua netissä, esimerkiksi MySaldo-palvelu)

Lainaa nopeasti 19v 2018

Lainan hakeminen nopeasti edellyttää, että vaatit yleiset vaatimukset lainaa haettaessa. Lainan hakeminen netissä on tehty nopeaksi ja helpoksi. Yllä olevia ohjeita seuraamalla lainanhaku vie vain muutaman minuutin ja rahat ovat jo tililläsi.

Yleisimmät lainavaatimukset netin pikalainoissa ovat:

 • Olet v√§hint√§√§n 18-vuotias.
 • Asut pysyv√§sti Suomessa.
 • Olet hoitanut raha asiasi moitteettomasti.
 • Ja jotkut lainantarjoajat vaativat, ett√§ sinulla on s√§√§nn√∂llisi√§ tuloja. Varsinkin kulutus ja joustoluotoissa.

Mistä 19v lainaa

Lainaa saat 19 vuotiaana vaikka pankista, pankeilla on kuitenkin erinäisiä rajoituksia ja vaatimuksia lainan hakemisen suhteen. Helpoin tapa saada lainaa 19 vuotiaana on kääntyä lainan hakemiseen netistä. Löydät lainan vaikka heti yllä olevasta taulukosta, pääset lukemaan arvosteluja ja hakemaan lainaa suoraan. On järkevää kuitenkin tehdä lainahakemuksia useampaan eri rahoituslaitokseen, jotta löydät parhaimmat lainaehdot itsellesi. Nuorille kaikkein tyypillisin lainatuote on pikavippi tai pienlaina. Lainasummat ovat usein pienempiä suurimmillaan noin 500 euroa. Järkevä lainankäyttö on suositeltavaa sillä valitettavan usein väärin valittu lainatuote ja huonosti laadittu laina suunnitelma johtaa maksuhäiriömerkintöihin tai velka ongelmiin. Jos näyttää siltä ettet selviydy laskuistasi ajallaan, ole välittömästi yhteydessä tahoon joka myönsi lainasi. Heiltä löytyy lainaneuvojia jotka osaavat auttaa sinua tai antavat lisää maksuaikaa lainoille. Joissakin lainoissa on myös mahdollista pitää lyhennysvapaita ne kannattaa hyödyntää vasta kun näyttää siltä, ettet selviä laskuista eräpäivään mennessä.

Nuorille varsinkin on tärkeää, että laina ei mene hömppä tarkoitukseen. Pikavippi voi parhaimmillaan olla eduksi ja toimia hetkittäisten rahoitustarpeiden paikkaajana ja pahimmillaan johtaa maksuhäiriömerkintöihin ja velkojen maailmaan. Lainan hakeminen on sinusta itsestä kiinni. Kannattaa tutustua sivujemme lainaoppaaseen, jos et ole varma mitä teet.

Vastuullinen lainaaminen 2018

Nykyään pikavippi ja pikalaina palvelut ovat saaneet huonon maineen ja ovat huonossa valossa, sen takia että valitettavan moni nuori jättää lainansa maksamatta takaisin ja joutuvat yhä useammin velka ongelmiin jo nuorena, tämä on johtanut lainojen tarjonnan suppenemiseen nuorille. Muutama vinkki vielä lainan hakemiseen nuorille 19 ja 18 vuotiaille.

 • Varmista ensin, ett√§ pystyt maksamaan lainasi takaisin ajoissa, √§l√§ hae liian suurta lainaa vaan varmista ett√§ kuukausittainen lyhennysmaksu j√§√§ tarpeeksi pieneksi ja pystyt el√§m√§√§n normaalisti. Esimerkiksi jos kuukausittainen takaisinmaksu on 30 euroa, on se paljon helmpompaa kuin esimerkiksi yli 100 euron takaisinmaksut, joten budjetoi suunnitelma tarkasti. Viel√§ parempi jos olet s√§√§st√§nyt rahaa.
 • Lainasumman kanssa on oltava tarkkana, tarvitsetko 50, 500 vai 1000 euroa lainaa, lainakulut nousevat huomattavasti lainasumman kasvaessa varsinkin, jos kyseess√§ ei ole joustoluotto tai kulutusluotto. Jos sinulla ei ole vakaita tuloja tai sinulla on entuudestaa vaikeutta selvit√§ laskuistasi ajallaan, harkitse kahdesti ennen kuin haet lainaa.
 • Takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuaika on yksi t√§rkeimmist√§ tarvittavista tiedoista kun suunnittelet lainaasi, mit√§ pidempi lainan takaisinmaksuaika on sit√§ helpompi on selvit√§ kuluista ajallaan, mutta ajan pidentyess√§ lainan kokonaiskulut kasvavat huomaamattasi ja p√§√§dytkin maksamaan lainasta 300, jonka hinta olisi ollut 120, kun olisit suunnitellut maksuaikataulun paremmin. Kaikki lainat on my√∂s mahdollista maksaa kerralla pois, jolloin kulut j√§√§v√§t pieniksi. T√§m√§ ei kuitenkaan usein ole mahdollista ja siksi lainaa onkin haettu.
 • V√§lt√§ ottamasta lainaa maksaaksesi aiemmat lainasi takaisin. Se voi johtaa syvemm√§lle velka ongelmiin. Silti moni turvautuu t√§h√§n vaihtoehtoon vaikka se ei aina ole hyv√§ ajatus. Jos lainasi kanssa ilmenee ongelmia ole yhteydess√§ lainanmy√∂nt√§j√§√§n ja kerro ongelmasi. Jos sinulla on useampi laina jo otettuna, voi olla j√§rkev√§√§ laatia uusi budjetti ja ottaa lainojen yhdistely, eli uusi laina jolla maksat aikaisemmat lainasi pois. Yht√§ lainaa on paljon helpompi hallita kuin 3 erillist√§.

19 vuotiaalle laina heti tilille

Nämä seikat on hyvä muistaa kun puhutaan vastuullisesta lainaamisesta. Lainassa ei ole vikaa, vaan lainan hakijassa jos ajaudutaan ongelmiin. Jos lainojen kanssa on jouduttu ongelmiin ei ole noudatettu järkevää lainan hakemista, eli suunniteltu ja haettu huolella ja oikeaan tarpeeseen, ei turhuuksiin. Aloita siis lainan hakeminen hyvin suunnitellusti jolloin laina toimii parhaiten ja tulee oikeaan tarpeeseen.

Kun olet suunnitellut lainan hakemisesi olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen, eli tekemään lainan haku päätöksen. Olet juuri oikeassa paikassa aloittaa. Valitse taulukosta haluamasi laina ja siirry täyttämään hakemus. Muista maksaa lainasi takaisin ajallaan ja käytä se järkevästi. Mukavia lainan haku hetkiä ja valitse paras laina 19 vuotiaalle!