Paras laina 18 vuotiaalle

paras laina 18 vuotiaalleOletko 18 vuotias ja etsit lainaa? 18 vuotiaalla lainanhaku mahdollisuudet ovat rajalliset. Mutta lainaa on mahdollista saada nuoresta iästä huolimatta. Olemme listanneet tähän kaikki lainat ja pikavipit 18v. Osa lainoista edellyttää kuitenkin säännöllisiä tuloja tai takausta, mutta tässä listassa ovat vain yritykset jotka eivät niitä vaadi. Jos ja kun todennäköisesti haet ensimmäistä lainaasi, saattaa osa luotonantajista tarjota sinulle mahdollisuutta saada ilmaisen ensilainan. Mikäli maksat lainasi takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, et joudu maksamaan lainasta kuluja. Ole kuitenkin tarkkana mihin aiot käyttää lainasi, ei ole suositeltavaa tuhlata sitä.

Pikavippi 18 vuotiaille heti

Taulukkoon on listattu paikat joista saa pikavipin heti ja jotka eivät vaadi vaakuksia tai takausta ja niitä on mahdollista hakea 18 vuotiaana.

# Pikalainat Lainasummat Laina-aika Ikäraja Arvostelu Hae lainaa
#1 saldo pikalaina 1000 – 10 000 € 12 – 80 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#2 bluefinance laina 100 – 2000 € 1 – 12 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#3 creditstar laina 50 – 2000 € 1 – 12 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#4 Lainasto laina 100 – 5000 € 1 – 36 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#5 limiitti laina 500 – 2000 € 3 – 30 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#6 nordcredit 100 – 3000 € 3 – 34 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#7 omalaina.fi laina 100 – 50 000 € 1 – 15 v 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!
#8 vippi 100 – 2000 € 3 – 30 kk 18 v  Lue arvostelu..  Hae lainaa!

Lue myös: lainaa heti 100, 200, 300, 400, 500

Pikavippi 18v netistä

Pikavippi 18v netistä on noin 8 vaihtoehtoa joista valita. Saat rahat tilillesi nopeasti. Toki lainaa 18v vaihtoehtoja on huomattavasti vähemään kuin 19 vuotiaille tai siitä ylöspäin. Pienempiä pikavippejä myönnetään kuitenkin jo 18 vuotiaille.

Taulukossa olevista lainoista, kaikki ovat mahdollisia pikavippejä. Pikavippien lainasummat ovat typpillisesti muutamia satoja euroja, ei kuitenkaan kannata aliarvioida lainan kustannuksia ja hoitaa laina pois ajallaan, jotta vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Tyypillisesti opiskelijat hakevat pikavippiä koulunkäyntinsä rahoittamisen.

Lainan hakeminen onnistuu seuraavalla tavalla:

  1. Valitse ensin haluamasi laina.
  2. Siirryt luotonantajan sivuille täyttämään lainahakemuksen.
  3. Odota lainapäätöstä, saat sen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.
  4. Voit hyväksyä tai hylätä saadun lainatarjouksen.
  5. Hyväksyttyäsi tarjouksen voit nostaa rahat tilille, joko tekstiviestillä tai netistä.

Pikavippi 18 vuotiaalle ilman verkkopankkitunnuksia

50e, 100e, 150e, 200e, 250e, 300e, pikavipit ovat usein melko pieniä lainaoja. Joten niitä myönnetään helpommin, mutta vain kourallinen markkinoilla olevista luotonantajista, suorittaa asiakkaan tunnistamisen jollain muulla kuin TUPAS -verkkopankkitunnistautumisella. Jos haluat saada lainaa ilman tunnuksia, on sinun todistettava henkilöllisyytesi jollakin toisella keinolla.

Sinun on otettava yhteyttä lainoittajan asiakaspalveluun ja sovittava lainanhakemisesta toisella tavalla. Useimmiten se hoituu niin, että saat kotiisi kirjeen, jossa on lainasopimus joka täytyy allekirjoittaa ja liittää tarvittavat todisteet mukaan. Sen jälkeen lähetät kirjeen takaisin allekirjoitettuna ja saat myönteisen päätöksen kun hakemus on käsitelty, prosessin jälkeen sinulle ilmoitetaan kun voit siirtyä nostamaan rahaa. On todella suositeltavaa hankkia verkkopankkitunnukset jos niitä ei vielä ole, ne helpottavat arjen monissa asioissa. Lainanhaku verkkopankkitunnuksilla kestää vain muutaman minuutin ja rahat ovat jo tililläsi.

Lainaa 18 vuotiaalle opiskelijalle

Pikavippi opiskelijalle? Ehkä, mutta, jos olet opiskelija, olet oikeutettu opintolainaan. Aina opintolainakaan ei kuitenkaan riitä ja joudutaan turvautumaan vaihtoehtoisiin rahoituspalveluihin. Opiskelijan rahan tarve ei kuitenkaan ole niin suuri, että lainasummat olisivat liian korkeita. Mikäli olet kuitenkin opiskelija, älä törsää lainarahojasi viihteeseen. Lainan väärinkäyttö on tyypillistä nuorilla henkilöillä, siksi kannattaa tutustua tarkasti lainaehtoihin ja laatia suunnitelma lainan takaisinmaksamisesta. Lainaa 18 vuotiaalle opiskelijalle on mahdollista hakea kaikista taulukossa esitellyistä luotontarjoajista. Voit lähettää useampaan eri paikkaan lainahakemuksen ja hyväksyä parhaimman.

Lainaa 18 vuotiaalle työttömälle

On jo valmiiksi haastavampaa saada lainaa tai löytää luotonantajia jotka myöntävät nuorille lainaa. Ei ole suositeltavaa, että hakee ainakaan suurempaa lainaa, jos säästöjä ei ole ja olet työtön. Osa luotonantajista voi vaatia myös palkkatodistusta tai jotakin muuta tositetta siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Lainaa alle 18-vuotiaalle

Lainaa ei ole Suomessa mahdollista hakea alle 18 vuotiaalle rahoituslaitosten kautta. Jos olet alle 18-vuotias ja tarvitset lainaa, turvaudu tuttavien tai lähipiirin apuun. Voit myös hankkia hieman tuloja kesätöistä välttääksesi tulevan lainatarpeen.