Suomilimiitti – Luotonantaja

 

 

suomilimiitti laina

 

Hae lainaa >>

 

Suomilimiitti täysin kuluitta 1000 euroon asti, kun maksat takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä.
Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöön jopa 2000 euroa luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.
Tililuottoa voi käyttää aina, kun itse haluat. Luoton nostaminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Palvelu ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia

Lainan hakeminen

Luotonantaja voi myöntää luoton täysi-ikäiselle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka.

Lainaa voi hakea heti netistä kätevän lainahakemuksen kautta. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja heidän myöntämä luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen, jos käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Netistä haettu koroton laina on nimensä mukaisesti  koroton laina, joka mahdollistaa lainaehtojen mukaisesti lainaa ilman korkoa. Maksat ainoastaan luoton käytöstä. Suomilimiitti myöntää Suomen suurinta korotonta lainaa uusille asiakkailleen.

Minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 49 kuukautta. Lainan voi halutessaan maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Joustoluotto

Tililuotto tai joustoluotto tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa johon ei tarvitse takaajia tai muita takauksia. Useimmiten asiakkailta löytyy takaajia, mutta kyse on yksinkertaisesti lainan saamisen helppoudesta. Takaajien hankkiminen vakuudeksi koetaan usein vaivalliseksi.

Pikavippi

Pikavippi eli pienlaina on lyhytaikainen, vakuudeton luotto, jonka lainanhakija saa heti tililleen. Vipin suuruus on yleensä viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä.

Suomessa vakuudeton laina halutaan yleensä ottaa netistä, koska sen hakeminen on helppoa ja vaivatonta ja luotto on parhaimmillaan käytössä heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

 

Hae lainaa >>

 

Lue lisää Suomilimiitti kokemuksia.

Suomilimiitti asiakaspalvelu

ma-su 8-22
Puh.  03 3399 3600 (vain pvm)
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Arvostele:
[4.7]