Risicum – Luotonantaja

 

risicum pikavippi

Hae lainaa >>

 

Risicum on turkulaisen DFC Nordic Oy:n lainapalvelu ja se on tarjonnut pikavippejä ja kulutusluottoja jo vuodesta 2005 asti. DFC Nordic Oy on osa kansainvälistä Dollar Financial Groupia, jolla on useita tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa.

Risicum tarjoaa; Korotonta ja kulutonta lainaa uusille Joustolaina-asiakkaille 300€ asti keskimäärin 30 päiväksi
Lainaa myönnetään asiakkaan tarpeiden mukaan 50-5000 euroa
Ei nostoja, ei kuluja.
Asiakkaiden etuina mm. lyhennysvapaita kuukausia kaksi kertaa 12 kuukauden aikana sekä nostokuluttomien nostojen kampanjoita
Joustava takaisinmaksuaika jopa 52 kuukautta.

Uutena Joustolaina-asiakkaana, sinulla on mahdollisuus tutustua Joustolainaan helposti ja turvallisesti. Voit tehdä nostokuluttomia nostoja jopa 300€ asti ja saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Joustolaina on helppo, nopea ja luotettava pikalaina arkielämän rahatarpeisiin.

Risicum kertalaina

Risicum kertalaina on perinteinen pikavippi eli kulutusluotto. Rahat maksetaan tilille kerralla ja takaisinmaksu suoritetaan 12 kuukauden tasaerissä. Kulutusluotto on hyvä valinta ismopiin kertahankintoihin joiden kulut halutaan jakaa useammalle kuukaudelle.

Luottoa tarpeiden mukaan.

Alla on eriteltynä esimerkki lainoja ja niiden kuluja.

500 € kulutusluotosta maksat 51,38 € kuukaudessa

750 € kulutusluotosta maksat 77,07 € kuukaudessa

1000 € kulutusluotosta maksat 102,77 € kuukaudessa

Risicum joustolaina

Risicum joustolaina on edullisempi kuin perinteiset pikavipit. 20505000 euron joustolainaa voi nostaa vain tarvitsemansa summan, jolloin loppusaldo jää vielä rahastoon, josta voi tarvittaessa nostaa haluamansa määrän silloin kun sitä tarvitsee.

Takaisinmaksu oman valinnan mukaan.

Joustolaina maksetaan takaisin aina erissä, joita lyhennetään kerran kuukaudessa. Kuukausittainen minimilyhennys on 10% aukiolevasta lainapääomasta, vähintään 50 € ja enimmillään 300 €. Jos kuitenkin haluaa maksaa lainaa nopeammin takaisin, voi maksaa myös suuremmissa erissä. Jokainen takaisinmaksu palauttaa lainaa uudelleen käytettäväksi. Laskutuskaudelta lasku tulee aina kotiin tai sähköpostiin. Laskuissa on eriteltynä kaikki nostot sekä niihin kohdistuneet kulut.

 

Miten haet lainaa?

Risicumilla lainaa voi hakea 24/7 vuoden jokaisen päivänä

Valitse ensin haluamasi summa ja Joustolainassa myös laskun eräpäivä. Joustolainassa eräpäivä määräytyy lainan myöntämispäivän mukaan.

kirjaudu pankkitunnuksillasi, täytä hakemus ja saat alustavan luottopäätöksen välittömästi

varmista vielä tulosi Risicumin Instantor työkalulla ja saat rahat tilillesi heti.

 

Hae lainaa >>

 

Risicumin asiakaspalvelu

Risicumin asiakaspalvelu on avoinna Arkisin klo 7 – 22 ja viikonloppuisin klo 9 – 21.

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0200 90900 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@risicum.fi.

 

Arvostele:
[4.7]