Rahoituslaitos – Luotonantaja

rahoituslaitos

 

 

Hae lainaa >>

 

 

Rahoituslaitos on palvelu, joka etsii parhaan mahdollisen lainaratkaisun sinulle.

Rahoituslaitos on riippumaton lainanvälittäjä joka edustaa useita lainaa myöntäviä yrityksiä. Palvelun kautta voi kilpailuttaa lainat, saa yhdellä lainahakemuksella edullisimman tarjouksen joka on saatavilla. Palvelu on ilmainen, hakemuksen tekeminen ei maksa mitään. Hakemus välitetään useille eri yrityksille joista valitaan sopivin laina hakijan tarpeisiin. Lainahakemukset käsitellään heti ja alustava lainapäätös saadaan heti. Vastauksena saa edullisimman luottoa tarjoavan yrityksen lainatuotteen.

Hakijan täytyy vain hyväksyä saatu tarjous verkkopankkitunnuksilla lainaa myöntävän yrityksen verkkosivuilla ja laina on tilillä.

Lainattavat summat ovat 100 – 50 000 € väliltä. Maksuajan saa valita 1 – 10 vuotta oman valintasi mukaan. Tarjottavat lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa että hakijan ei tarvitse hankkia vakuuksia eikä takaajia saadakseen rahaa lainaksi.

Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa

Aloita lainan hakeminen rahoituslaitoksen sivuilla rahoituslaitos.fi valitsemalla haluttu rahasumma säätimellä. Takaisinmaksun kuukausittaista maksuerää voit säätää sopivaksi valitsemalla sopivan mittaisen maksuajan. Arvioidun takaisinmaksuerän summan näet lainalaskurista. Summa on alustava ja suuntaa antava, lopullinen maksuerä tarkentuu luottosopimuksesta.

Lainat kilpailutetaan summasta riippumatta. Tarjottavat vaihtoehdot ovat huolella valittuja. Yhteistyökumppaneiden kulut ja korot ovat myös alhaiset, joten et koskaan maksa lainaamastasi rahasta liikaa.

Pienlainat myönnetään heti ja suuremmat lainasummat ovat käytössä usein jopa saman päivän aikana.

lainahakemus on ilmainen Rahoituslaitos.fi kautta he etsivät sinulle parhaan ja edullisimman vaihtoehdon 100 – 50 000 € lainoille.

 

Hae lainaa >>

 

Asiakaspalvelu

rahoituslaitoksen asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@rahoituslaitos.fi

 

Arvostele:
[4.7]